Pasta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 paragraf kullan beyinsiz öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kusursuz olmak zor tabi. kıskanılacak bişey. sizi anlamakta güçlük çekiyorum bu yüzden. neler hissediyosunuz hiç bi zaman anlayamayacağım bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=x8iTeDl_Wug kodumun şarkısı ne güzelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Günlük, Aşkabat-Bişkek-Almaata gibi ülkelere İstanbul'dan bavul ticareti yapan tüm abi-ablalarımıza selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 muauahahahhahahhahahhahahhah abi o adamlar size verdikleri kadarını bi de kabin içi alıyorlar ayak altında bavullarla falan gidiyorsun. ortam bi acaip oluyore içeride uçan kaçan tavuk falan da çıksa meksika otobüsü atmosferi yakalarsın bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yarn 6.45 te kalkmak istemiyorum...haftanın her günü 6.45 te kalkmak istemiyorum....haftanın her günü saat 8.00 de zincirlikuyuda o aptal otobüs karmaşısnı çekmek istemiyorum...okula gitmeden uzaktan eğitim görmek istiyorum.Çok mu şey isriyorum günlük!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Son 1 saatimi seri katilleri inceleyerek geçirdim. Uyumaya korkuyorum, çok kötü rüyalar görebilirim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 dasaaa said: muauahahahhahahhahahhahahhah abi o adamlar size verdikleri kadarını bi de kabin içi alıyorlar ayak altında bavullarla falan gidiyorsun. ortam bi acaip oluyore içeride uçan kaçan tavuk falan da çıksa meksika otobüsü atmosferi yakalarsın bak Hocam uçakta underload problemi var, yani lafın kısası uçağa yük alamıyoruz. Uçakta kayıtlı 3 ton kargo var. Kargo arayıp duruyo abi uçağa alamıyor muyuz diye? İğne alamıyoruz dedim. Kapattım. O el bagajları kabine sığmayıp excess bagaj olarak aşağıya geliyor, o da bir ağırlık. Almasan olmuyor. Yakıtı zaten 20 ton uçağın, almış da almış. Ticari amaçla gittiğini kestirdiğimiz 48 parça bagajı bıraktık. El bagajlarını aldık falan. Bıktım, her uçakları böyle. Bi de kalan bagajlar için kargo uçağı yolluyor bunların havayolları hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sistem çöktü 1 tüm rapor uçtu gitti Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 MALİ RAPOR HAZIRLAMAK İSTESEYDİM GİDER DENETÇİ OLURDUM AMK!! off meslek değiştirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hayat negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 nefret doluyum,çok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hayat bokuma benziyor. kısmetim kapalı bir koşu kurşun döktüreyim. (hanım sotelediğim kurşunları getir) bilgisayar açıkken bir yandan rüyanız hayrolsun teyzenin açık olması bünyeye zararlı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 sabahin 9undan beri sular kesik, yarin sabah 9da gelcekmis en iyi ihtimal 2011 balcovasinda hala su kesiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 of yine uyku düzenim bozuldu. 7.30da kalkmam lazım hala uyuyamadım.fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 çok tatlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Beyoğlu fm dinlerken iyice mayıştım günlük. Yanıbaşımda da bitirilmeyi bekleyen trevanian ölüm dansı kitabı var. Kitabı okuduktan sonra dans edip cinayet işleyesim geliyor. Bir de bu müziklerle anlamsız hayattaki anlamlı işler adına kötü olmaz diye düşünüyorum. Hele bir de inanılmaz mağmur bir enerjiye sahipken. "May I suggest you get the best For nothing less than you and I Let's take a chance as this romance Is rising over before we lose the lighting..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 napae said: Son 1 saatimi seri katilleri inceleyerek geçirdim. Uyumaya korkuyorum, çok kötü rüyalar görebilirim sdfg. kusura bakma yapmak zorundaydım fsadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ahahha karikatur sahaneymis bu arada gunluk sanirim fatih erkoc 10 muzisyen gucunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bi şirketin gırtlağını sıktım adamlar benimle görüşsün diye iki gündür gidemiyorum sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mortis said: çok tatlıyım yanağını sıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 sabah otobuste gözlerim o kızı aradı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Gecciören gızlarının hastası oldum aheuhaue yol sorayım dedim. 'şimdi gardeş' ile başlayan cümle sonucunda surat ifademi sabit tutmaya çalıştığım için tarifi dinleyemedim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar