nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ne anlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 sesu niye yalan söyledin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Hon? Sigara içip kola alıp geleyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 şu medya bi sürü salakça/salaklara özel program yapıyorlar ama futbol programlarının yeri ayrıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 +rep rep rep rep dasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 "nutella yerim" said: ne anlamdaseni hınzır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 günlük dertler benim çile benim mutluluk senin olsun aah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 dasaaa said: şu medya bi sürü salakça/salaklara özel program yapıyorlar ama futbol programlarının yeri ayrıdır.şu adamlardaki ciddiyet devlet güvenlik toplantısında yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Kore dizilerine ağlamaktan helak oldum günlükçüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Zaten 2-3 yıl önce yazdığım şeyleri bidaa yazdım sonra da notlarıma bakınca aynı şeyleri buldum ve kendi kendime laflar hazırladım.. Neyse en azından hala bende iş var çok bişi unutmamışım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 keşke sanat trahi/arkeolojşi vs mezunu oslaydım lan günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 AKBİLİM KAYIP DELİRİCEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 5-6 ay oldu öğrenci akbilini kaybedeli. İlk aldığımda okuldan. alışıyosun canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 çıkarttıracağım yeniden ya, kesin evde saçma sapan bir yerden çıkacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 miami'ye gitmiştir bence o.. ümidi kes ondan ühü.. T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 5000 $ da mutfağa harcayayım diyorum diye aradı az evvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mutfak kismi genlerinizde var lan. Espri yaparken bile adini geciriyorsunuz hatun milleti olarak. adsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yarınki gorusmeden olumlu bir sonuc cikar insallah yoksa gene sıkıntıdan deli gibi kasinmaya baslicam evet sıkıntıya girince kasiniyorum cok acayip bi organizmayım vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ne gorusmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 lojman ayarlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 di said: Mutfak kismi genlerinizde var lan. Espri yaparken bile adini geciriyorsunuz hatun milleti olarak. adsa o espri değil, gönderme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ethem dede ethem dede gömleği keten dede akpili bulursan sana üç göbek atarım dede diceksin dedik. YÜREKTEN İNANARAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 @utop: bu filmde harika göndermeler vardı! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 2 saat pc başında sigara yakıp boş boş ekrana bakıp müzik eşliğinde düşünmek düşünüp karar alabilen bi varlık olduğumu alkollü kafa aile farkettim. ne güzel kararlar aldım lan aferin bana. kusursuz ve mükemmel bi insanım. ama sıkıldım bu kadar kusursuz ve mükemmel bi insan olmaktanda. millet sessizliğimi bozma zamanı diye rage e girer aslında sessiz olmak en güzeliymiş lan. arkadaşlılarına ihtiyacım olduğunda kullandığım 3 5 adam var. zaten çok menfaatci bi adamım lan. canım sıkılırsa gider gırgır şamata yapar yada derdimi anlatırım işimi görür yoluma devam ederim. pis bi adam değilim hayat böyle zaten. kötü bi alışkanlık yada huy olarak görmüyorum bunu. 2 gün önce canım sıkkındı mesela önce 2 kişiyi kirlettim kullanarak, sonra bu akşamda 3 kişiyi daha kirlettim. en iyisi böyleymiş cidden. göç eden insanlar gibi bi birine geç derdini anlat yada gırgırını yap kafanı dağıt yada ne yapıyosan yap, sonra baktın baydılarmı, diğerine geç. doktor bey baştan bi adam yaratırmısınız. öncelikle şu geçen gün içindeki bütün müzikleri sildiğimi sandığım ayfonun içindeki müzikleri komple silip tekrar, eğer zamanınız varsa tek tek müzik seçebilirmiyiz. böyle dinlediğimde sağı solu yada onu bunu hatırlatmazsa sevinirim. teşekkürler. bence gofretin değerini kimse bilmiyo. insan gofretten bıkmamalı ölene kadar yemeli. eve geldiğimde yemeğim hazır olmayabilir ama sağda solda beni bekleyen her zaman bi gofretim oluyo. eve geldiğimde beni bekleyen başka bişi yokki zaten. ha istemezmi insan eve geldiğinde bişeyin onu beklemesini ben istemem. istesemde bi bok değişmeyeceği için napcam lan isteyip aptalmıyım. hayır aptal değilim gayet mükemmel süperzeka bi varlığım. peygamber olabilirmişim galiba ama ilkokulda yanlış okula kayıt yaptırmışlar beni o yüzden olamadım. pilot olmayıda çok istiyodum mesela ama olamadım. hayalini kurduğun şeylerin peşine çok geç yaşta başlayınca sıkıntılar doğurabiliyolar. ama askerde belki torpil falan kullanırsam uçak temizlikçisi olur içine oturabilirim arada sırada. ha eve gelince seni bekleyen birisi derken annem gelecekti sağolsun oda gelemiyo galiba. babamda hep zamansız sağlık problemi çıkarır durur. az bi sabret annem gelsin gitsin ondan sonra rahatsızlan bişi yap. bana gıcıklığı var bu adamın. ne güzel planlar yapmıştım lan 1 sene oldu nerdeyse göremiyorumda adam gibi hiçbirini. gezerdik falan sevgili gibi annemle. göndermezdimde belki. sevgili demişken bu gün otobüste kavga eden 2 sevgili gördüm. duymadım çünki müzik dinliyodum ama kızın trip attığı kesindi. oğlanda pek ipliyo gibi gözükmüyodu ama belkide toplu taşıma aracında olduğu için öyle davranıyo olabilirdi. "sus ulan rezil oluyoruz" kafasında olabilir. kızın ara sıra ağzını okuduğumda "tamam" lafını anlayabiliyodum zaten. tamam dediyse o çocuk bitmiş demektir. acıdım bi an o çocuğa. otobüste son kalan yolcu ben olmam hep germiştir beni. hep kafamda senaryolar kurarım. şimdi adam otobüsü durduracak, zaten kapıları açamıyosun. alıcak eline yangın söndürme tüpünü ve camları kırıp camdan dışarı atlayacak. sonra ben adamın arkasından bakıcam "napıyo lan bu deli" diye. gerçekten deli olabilir ama. neyse en son ben kaldım ve adam bana nerde ineceksin sorusunu sordu tabiki. bende" son duraktan 3 durak önce" dediğimde "son durağa 1 durak var geçtik zaten" demesiyle "o zaman duralım bence ve ben ineyim" dedim. aslında son duraktan 1 durak önce iniyorum ama evimin yakınında bira satan marketler saat 12 gibi kapattıkları için ben önceki duraklarda inip bişiler almak istedim. alkolün verdiği yetkiye dayanarak tekelciye "kısa camel varmı ?" dediğimde "evet var" diye arkasını döner dönmez "ben bi kısa winston soft alayım" dememle adamın "ne diyo lan bu dingil" bakışı gözümden kaçmadı değil. ayrıca birala dolabınıda arada sırada çalıştır be adam. tamam dışarısı soğuk olabilirde bira buz gibi olmalı. cimrimidir nedir. biradan ilk yudumumu aldığımda tek seferlik hıçkırmak öncelerde can sıkıcı gelirdi ama şimdi pek sıkıcı gelmiyor. sabah işe gideceğimi düşündüğümde zaten hıçkırık falan pek umrumda olmuyor. müdürümde saf ayağına yatan çakal birisi bu arada. benide kıskanıyo lan heralde. torpilim çok bu ibneyi mayısta gönderirlerse bana kalacak herşey. bende müdürüm orası ayrı tabi. geçen günki işten çıkarılan güvenlik içinde üzülmedim. zaten güvenlik şirketi onu başka bi projeye çoktan vermiştir. artık duygusuz olmanın zamanı gibi bişi. beni düşünen parmakla sayılı adam var ben niye herkesi düşünüp pamuk kalpli sevecen insan rolüne bürüneyimki. sabah iş var demişken hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Bu kauntum fizigi ne illet birşeydir boyle yav,insan herseyi kuantum fizigine baglar mı yav tobe toebe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar