Pasta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hayatımda gördüğüm en fakt ap rüyayı gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Tez proposal ıyla essay bitti derken, 3 tane essay bir presentation çıkıyor başıma. Vatdıhelizdisşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Baba kız beraber bişeyler yapalım bugün dedik ama çok endişeliyim sdfsfdg. En son beraber yemeğe çıkmıştık, karşısında sigara içmeme müsade edip ertesi sabah da bi daha yanımda sigara içmiceksin demişti sdfg. Sigarayı bıraktım ama şimdilik. 2. günüm bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 2011 yılının en kötü günü seçtim bugünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 All the right friends in all the wrong places So yeah, we're going down All They got all the right moves in all the right faces So yeah, we're going down Just paint the picture of a perfect place They got it better than what anyone's told you They'll be the King of Hearts, and you're the Queen of Spades Then we'll fight for you like we were your soldiers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bir kaç senelik gözlemlerim sonucu anladım ki sosyal bilim yüksek lisans öğrencilerinin birincil amacı kütüphanenin üst katlarında laptopta bişeyler yazmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 tez yaziyordur garipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ben de tez yazıyorum teze hazırlık çalışmaları için yazdan beri 200-300 sayfa defter doldurdum hesapla. daha anca başladım tezi yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 içim kabardı. dışım çökeldi. hadi hayırlısı. kötü bişey çıkmasa bu kasvetten bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 söylediklerin süpernova patlamasına işaret ediyor hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 akıl mantık fikir sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 anasini satiim 5 saattir kitaba yumulup sayfalari marklamaktan bütün sirtim boynum tutuldu. cansever gibi dolasiyorum evde. http://i.ensonhaber.com/images/news/9915.jpg yarin yeterince gaza gelsem de kosuya falan baslasam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Eziyet çektim bugün yanlarına gidebileyim diye ama değdi hea. Özlemişim bi de beendim keki çogzel yabmış ^_^ Şimdi uyuyim büyüyim yarın 3-4 iş gelicekmiş bide laba girmem lazım üstüne diğer şubeler yollarsa bok yetiştiririm raporları. İşte öyle bişiler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi var ya.. adam beleşe kek, pasta lüpletiyor sonra geliyor burada "acımdan ölüyorum! çok geberdim!" falan geyiği yapıyore.. yutmuyoruz bunları okan/tolga/mithat ###### buraya gerçek isim koy yutmuyoruz! bi ferrarisi eksik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bu hafta iyi haberler bekliyoruz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ne var lan arada bir güzel bi gün geçirmek benim de hakkım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bize o da yok yahu kerem/cüneyt/hasan ##### gerçek isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 O_o Hako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 reset yedim! evet.. hakkıdır keke/pastaya tapan hakonun da eğlenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 suratima mürekkep bulasmis, hitler- Kahtali Mıçı* karisik bir biyigim vardi. salona gidince millet gülünce anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Kafama sıçayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Sürekli bir şeyleri unutuyorum çünkü, neyse tez proposal ımı bitirdim iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Sen de pek hızlısın gözümden kaçtı sanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar