Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 öff fdg dfg fdg dfg sd fg dg a ga ga et 43t 4 534 534 5 34 df sd fa sdf d gr g rg fdg xcv x f vdf xv bc vb cvb vbn bh b hj g jy uj ty u t t y u 6 7 8 9 5 4 3 2 4 5 5 5 5 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 cemss said: abi nası başardın kilo almayı söyle kilo almam lazıms :/ 1.yazilim muh oku 2.hergun burger mcdonalds dominos ve turevleri tuket 3.wow ve bilimim oyunlar oyna 4.??? 5.profit! okula geldigimde 70 kiloydum 103gordum. simdi 90im yeniden 70e donmeye calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 okula basladıgımda 60 kıloydum su an 85 mak muh son sınıfım selam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 senko said: fakirmisiniz olm isitmali klozetiniz, jakuziniz yok mu sanki zenginim oglum radyatör bile var wc de ama klozetin dogası bu kışın soguyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 senko said: cemss said: abi nası başardın kilo almayı söyle kilo almam lazıms :/ 1.yazilim muh oku 2.hergun burger mcdonalds dominos ve turevleri tuket 3.wow ve bilimim oyunlar oyna 4.??? 5.profit! okula geldigimde 70 kiloydum 103gordum. simdi 90im yeniden 70e donmeye calisiyorum. yağ oranı tavan yapar öyle kondisyon denilen bişi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 günlük bugün full her an ölücekmişim gibi bir hisle takıldım. valla bende anlamadım umarım daha olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Tanrım neden yine bütün gün alışveriş yapıp okumaları gecenin bir yarısına bıraktım? NEDEN? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 gece kapalıdır alışveriş yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 iq salgıladım etrafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sesu said: Tanrım neden yine bütün gün alışveriş yapıp okumaları gecenin bir yarısına bıraktım? NEDEN? sdf allah dedi ki: sigortayı son güne bırakman ile aynı sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Neymiş söyle de bileyim, lafını yanlış anlayıp çemkirmeye başlamayayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sordum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Sordun mu? Yok sormamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ama ama'lar yasak bana keşkeler kilitli günlük. Ah günlük ah. Ne oluyor bana günlük? Şu sahil kasabasına yerleşip balıkçılık sektörüne bakayım bi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yatarsam pazar günü olacak diye yatmiorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 pazar coktan oldu olm, yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 mantık iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Günlük homofobik olamam ben. Ben ki eşitlik yanlısı ayrım yapmaz biriyim. Yoo yoo. Onlar da canlı.Hem kendi seçimleri sana ne. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 pazar günü 8'de ayaktayım ve uykumu aldım. sanırım adam oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Sabaha kadar tahmini değerleme raporu yazdım hiç bi yerlere bakmadan dikkatimi dağıtmadan günlük. Zor kalktım şimdi dünün öncesinden zate yorgundum. Şimdi kayfaltıya gidiyorum davet ettilerdi. Pff soorada bissürü bissürü iş var çok tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 günnük celiac hastası olduğumu keşfettiğimden beri bi daha tiramisuyu baklavayı nasıl yiyecem diye düşünüyorum kara kara :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 sağol. da henüz tetkik yaptırmadım, çok yoğunum bu aralar. aynı rahatsızlık babamda var, bi süredir bende de aynı semptomlar olduğunu farkedip izledim kendimi. sonra tek tedavi olan diyete başladım. anında farketti. doktorun söyleyeceğini %90 biliyorum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 geçmiş olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bi an elimdekilere baktım, noluyo lan dedim. sonra geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar