balon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 cumhuriyet'te ileri gidiyorsun, boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 fakat bu espriyle benim nereye gitmem lazım, muamma tabim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 @dasaa teknik olarak imkansız...paradoks oldun.;) yarın pazar nefret ederim pazarlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ilk kalkışımdan 1saat sonraya geri dönecek şekilde geri zıplamalar yaparsam? hadi dostum, bi yolu olması lazım bunun.. hatta bitmiş işi masamın üstüne bırakıp bi sonraki dasaaa'nın geliş saatine hazır olmasını sağlayıp döngüyü kıramaz mıyız? ya paralel bi evrendeki dasaaa'ya versek bunu ha? LANET OLASI FİZİK! ATOM ÇARPIŞTIRACAĞINA BUNU ÇÖZ! sevgili fizik bir de pizza söyler misin? azıcık acıktım da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 merak etme dasaaa ilk sana haber vericem ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ya pizza? bi de klonlama falan olursa da haber verin e mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Klonlama için asinanyavuza söylüceksin abi. Pizzayı yedim bitti üzgünüm. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 fizik çok kötü yau eviiil!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Aksini idda etmedik ki ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 heyyy birinin fizikle-atom çarpıştırmakla- derdi varsa!! bu benle de var demektir dostum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 nalet olsun zenci!! o zaman zaman içinde geri gitmemi sağlayacak nalet bir makine yap da fiziğin ne kadar iyiymiş görelim adamım! show me your best physics please!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kadıköyü özlemişim. son gemi.kalp. havada bok gibi. yarın da bok gibi olcakmış, lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 çişimi yapmayı sevmiyorum ben. tuvalete gitmeye üşeniyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kış gelince klozet de buz gibi oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 fakirmisiniz olm isitmali klozetiniz, jakuziniz yok mu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://youoffendmeyouoffendmyfamily.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/02/Challenge-accepted.png dasaaa said: nalet olsun zenci!! o zaman zaman içinde geri gitmemi sağlayacak nalet bir makine yap da fiziğin ne kadar iyiymiş görelim adamım! show me your best physics please!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben fakirim valla. toptan tuvalet soğuk yaa. üşendim ama gittim yaptım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 adam forumu bozdu fizigide bozarsin sen ellersen sdffsd bu arada gece gezmeliri icin cok yaslanmisiyiz, sikildim dondum eve kafa kaldirmiyor dumtis dumtis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bugün arkadaşımın erkek arkadaşı ve onun kızlı erkekli arkadaşlarıyla tanıştım. Bildiğin günümdeki tek iyi şey rollhouse muydu neydi oranın sahibi bize milkshake ısmarladı.. Yirim onu zayıflamış baya fasd dedim 3 ay sonra tekrar gelicem şişmanla o zaman kadar az ehauheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 3 gün sonra babamın doğum günü. Pasta yimek için bahanem oldu olleeeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kendimi 2.5 men deki Alan gibi hissediyorum lan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hava soğur soğumaz hasta olmak gibi bir süpergücüm var günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 günlük daha 6 ay önce 55 kilolardayken şuan 74 kiloyum. hadi giysleri çıkar 72 de. hani mutlu oldum kilo aldığıma fakat haftada 1 kilo almaya başladım şu son zamanlarda. tırsmıyor da değilim. ne olduysa bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi nası başardın kilo almayı söyle kilo almam lazıms :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 börek ye yatmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar