dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 çilekli yoğurt almaya gidip ayakkabı almam.. sonra ne yapıyorum ya diyip buzdolbına gitmem.. yorulmuşum. bu arada üstünde skt: 06/03 yazan yoğurtun ekşi olması.. :/ mutsuzluk anları abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Şu Hintli kızı bir gün döveceğim gerçekten ya. Azıcık bir bulaşık deterjanı rica ettim be. "We don't share ours!" Ananı share et dedik sanki, lafa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 AHAHAH kizin onunde inek ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ANANIŞEYRETDEDİKAHAHAHAHAHAH of çok pis güldüm ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 dasaaa said: çilekli yoğurt almaya gidip ayakkabı almam.. sonra ne yapıyorum ya diyip buzdolbına gitmem.. yorulmuşum. bu arada üstünde skt: 06/03 yazan yoğurtun ekşi olması.. :/ mutsuzluk anları abi.. 2003'ğn 6. ayından kalmışsa, ? problem, sütaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 eskiden ananı mahalleli bügun ananı share et yarın ananı cloud'a aç uyumam lazım evet @seagle: cıks 2011 ve danone ama problesm dasaaaa dediler. anne yes dedim. 555.sf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 utopia said: Bella said: günlük, annem facebook açmış ya ahah. benimki de açtı, şimdilik limited profile duruyor. Ahahaha benim profilim de sadece anneme açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bnm annemimde facebooku oldu 3 ay evvel controlled by me ama...tüm yorumları falan ben yazıroum annemmişim gibi...böyle kendimi övüyorum falan..hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sesu said: Şu Hintli kızı bir gün döveceğim gerçekten ya. Azıcık bir bulaşık deterjanı rica ettim be. "We don't share ours!" Ananı share et dedik sanki, lafa bak. ahahaha karsisina gecip hint dansi yapsaydin dalga gecer gibi gurii gurii sdfghu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 MUHAHA İNEĞE TAPIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 lan inegi en azindan goruyoruz, bi faydasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ölüme bile alışılıyor günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sesu said: Şu Hintli kızı bir gün döveceğim gerçekten ya. Azıcık bir bulaşık deterjanı rica ettim be. "We don't share ours!" Ananı share et dedik sanki, lafa bak. hint fakiri deyip geçicen sesu takma kafanı;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 aquila said: lan inegi en azindan goruyoruz, bi faydasi var. bak dostum sana cok guzel bir hikaye anlatcam bir gun adam berberde, berbere demis ki ben tanriya inanmiyorum. Berber de tam o anda karsidan gelmekte olan uzun sacli adami gostererek, bak tanriya inanmiyorsun ama o adamin saci uzun demis. Bizim adam da tanriya inaniyorum diye bagirarak berber dukkanindan cikmis. Karsiya gecerken de ekmek arabasi carpmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ibretal.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abdest almaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 once gusul al. nolur nolmaz. 3 kere agza 3 kere burna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Yarın Fransız La Paix hastanesine gidicem üşenmezsem, çok heyecanlıııııı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Geçmiş olsunluk bi durum yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ne biliyim sen hastaneye gidiom diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 2 yaşımdaki yeğenimi telefonda kızdırdım lan sen ne ara o kadar kelime haznesine sahip oldun ak "bi daha beni aramam tamammı." diyip annesine verdi telefonu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bugün yine köylü gördüm günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Pasta said: MUHAHA TAPIYO fixed :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 senko said: ne biliyim sen hastaneye gidiom diyince Ha yok saolasın yine de sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar