moncici Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ya teknik yoruma ihtiyacım olmadığı için koymuyorum görsele B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 hadi be.. tüh o zaman.. yine de güzel çekmişsin ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 of yanlış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 içim üşüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kelebeksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Abi 'baş' asistanım ben diye hava atan asistan ilk defa bugün gördüm. Sanki bana bişi yapıyor gerizekalı kadın ya susmak bilmedi bik bik bik bik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ona küçük sınav kağıtları fırlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 çay fincanını fırlatıcaktım yemin ediyorum kadının kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 çıkartıp masaya vursaydın daha etkili olurdu. uykum var çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 o kadar sinirliyim ki birisini cig cig yiyebilirim. hayir o kadar deil. ama bi tane gecirebilirim agzinin ortasina. lütfen kendi rizasiyla gelsin, teklif etsin vuriyim bi tane. olmicak böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 popoma şablak atabilirsin dostum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ağzının ortası poponda mı abi senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 insan abisiyle öle mi konuşur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Pasta said: ağzının ortası poponda mı abi senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 içim çürüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 vaniLLe said: o kadar sinirliyim ki birisini cig cig yiyebilirim. hayir o kadar deil. ama bi tane gecirebilirim agzinin ortasina. lütfen kendi rizasiyla gelsin, teklif etsin vuriyim bi tane. olmicak böyle. mazlumu getirelim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 titriyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Lan okul ya :( 1.5 aydır ders yok mis gibi yatıyodum offfffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 eski kiz arkadasimi öldürmek istiyorum gunluk cidden dunyadan gereksiz bir insan ayrilmis olacak oda bosuna yasamamis olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 soruya cevap veremeyenleri de sopalayalım mı? arama.. analiz bimem ne yapılacak.. vaktim yok.. diyorum ki "ne zamana teslim bu?" soru basit di mi? cevap: haftaya, yarına vs. zaman ile verilir di mi? diyalog şöle: -ne zamana teslim edilecek +valla ne kadar yakında olursa o kadar/sözü kesiyorum -anlıyorum ama bakın işin bi teslim tarihi vardır değil mi? +evet -o ne zamana? +yakında işte. -şimdi yakın ama ne kadar yakın? benim kendi işlerim var. eğer yakında ise tarih sizi ben arkadaşıma yönlendireyim. +yok o kadar da yakın değil. önceden de siz çalışmıştınız bunun üstünde zaten/ -bu nisan'a falan mı teslim? +nisan olursa olur -(ha o zaman nisandan da sonraya oluyor yani) nisan doluyum yalnız.. mayıs sonu boşum +mayıs zor biraz ama/ -(imkansız değil ama) zor derken? +yazıları için vakit kalmaz.. -teslim ne zamana +haziran sonu temmuz başı gibi. -e yetişir o zaman ben mayıs sonu yaparsam +peki -peki abi bu kadar zor mu? bugün 2 oldu bu.. aferin size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Antremandan sonra yagsiz tonbaligi yiyip greyfurt suyu icmek. Priceless... Cocugumu bile yerim o vaziyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 günlük, annem facebook açmış ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 lan günlük, sana bu yazılanları okuyan var mı lan? okuyan, cevap veren filan neden cevap veriyor? amaç ne? neyse sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bella said: günlük, annem facebook açmış ya ahah. benimki de açtı, şimdilik limited profile duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 rahatsiz said: lan günlük, sana bu yazılanları okuyan var mı lan? okuyan, cevap veren filan neden cevap veriyor? amaç ne? neyse sıkıldım. başkasının günlüğünü okumak her zaman zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar