kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu gün x'te tatmin olmadım y'ye gideyim ben en iyisi mantığı çok aptalca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 erucalavera said: günlük ispanyaya geleli 1 hafta oldu, bu süre içinde 2 gün hostelda geçirdikten sonra çok çabuk ev buldum, güzel oldu. aslında yurtta kalmak istiyordum en başta, ama hem yer yokmuş, hem de evde kalmak daha ucuz ve daha fazla özgürlük sağlıyor. şimdi bir fransız bir de italyan kızla yaşıyorum, erasmus ortamı da güzel buranın, eğlenceli geçiyor günlerim. internetim de tam zamanında geldi, fener-beşiktaş maçını da izleyebildim hehe yalnız ispanyol öğrenciler bile ingilizceyi doğru düzgün bilmiyor, 2 kur ispanyolca alıp geldim ama yetmiyor şu an, tek tük anlayabiliyorum da hayvan gibi hızlı konuşuyor bunlar, yoğun dil kursu başlıycak gelecek hafta, ispanyolca öğrenip gitmek dileğiyle buradan (: nerdesin? benim arkadaş madridde 13 kız + bu kalıyomuş. destek kuvvet lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kendim gibi nerdünü buldum sonunda, birbirimizi gaza getiriyoruz. ''hadi yarisalim'' dedi ya. ben de kabul ettim. bakalim önce kim bitircekmis kitabi. garip kafalar bunlar vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 24 saat yetmiyor,30 saat olmasını istiyorum günlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 @barnacle ahahasd zaragozadayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kitabın sonunu oku ver spoiler'ı bak bidaha yapıyo mu aynısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 haa sizin ataklar ender gelişiyor abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 harbiden baya zavallıca bişi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 osasuna o. ayrıca öyle bi durum olsa paratoner olarak askerliğimi yapardım paratoner ne lan paratrooper dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 iki ex'imde nişanlandı aynı ay içinde günlük,hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 aynı gün iki malubiyet gördüm(beşiktaş ve orduspor) ve bitirme tezinde yanlışlık çıktığı için yarın izmite gidip bi ton uğraşmam gerekiyor. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Darko2 said: iki ex'imde nişanlandı aynı ay içinde günlük,hayırlısı... ex denilince aklıma hâlâ ilk olarak ölmüş insanlar geliyor.. bi anlamadım corpse bride aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 evet benim için ikiside öldü sdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 benimki de nişanlansa da gidip trollük yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 benimki de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ühühüüh bana geri dönsün ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ağlama duvarı oldu burası. biri de güzel birşey yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 baileys kahve baileys kahve baileys kahve sonra nohut.. evet nohut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bella said: ağlama duvarı oldu burası. biri de güzel birşey yazsın. nisanlandim. ehehe oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bileklerimi kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 vaniLLe said: Bella said: ağlama duvarı oldu burası. biri de güzel birşey yazsın. nisanlandim. daha gençsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 neyse set halinde görsele koyarım belki fdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sacini basini duzelteymis keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 dağınık daha bi iyi.. o değil de abi görsel sanatlar değil miydi bunların yeri? ben sabaha kadar baksam "ışığı çok olmamış bence, iso değerini düşür f bilmem kaç mı çektin" falan atıp tutamam.. anatomi çalış ama sen yine de.. white balance çok olmamış.. az daha uzaktan çekseymişsin daha iyi olurmuş ama Maximum lens aperture'u yükseltmeliymişsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 lan tam da atıp tutuyordum bakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar