wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Abi can sıkıntısından yayla falan oynuyordum annem tabak kırınca mutfakta bide bağırında refleks, elimden çıktı ok duvara bi 5-6 cm girdi. Çıkmıyorda lan ahahafakfgasjhf
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 wastyrx said: Abi can sıkıntısından yayla falan oynuyordum annem tabak kırınca mutfakta bide bağırında refleks, elimden çıktı ok duvara bi 5-6 cm girdi. Çıkmıyorda lan ahahafakfgasjhf Hadi hadi oku atmak istiyordun da bahane arıyordun çığlığı duyunca MACERA LAN diyip verdin oku dimiiiii. Bakınız tavandaki, kolondaki kılıç izleri.
moncici Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 böyle danslı, yürümeli ve arkadaşta kalmalı 2 gün sonunda eve gelip koltuğa oturduğunda burnuna gelen çorap kokusu. o çorabı çıkarmaya üşenmek. bana yeniden şarkılar yazdıran anlar bunlar.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 balon said: boktan cumartesi. aa ne tesadüf ben de aynını yazacaktım evet çok boktan...
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 icmeyi bilmiyorum resmen. allah belami versin.
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 günlük pzrtesi psikiyatri randevum var çok korkuyorum şans dile
moncici Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bella said: günlük. meriçin paticikten mi yoksa hemen sildin
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 çift l lerde birşeyler var bu aralar ama hadi bakalım nutella sen iyi misin? Günlükdikkat toplamakta sorunum var mesela şu an film izlemeyi bırakıp buraya yazıyorum.Sonra dönüp izliyorum sonra tekrar başka birşeye bakıyorum.Multi taskingte yok abuk subuk bir durumdayım.
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 neden günlük neden neden şirinler neden çirkinler ya da korkunçlar değil neden şirinler? şirinler olunca rüyama giriyor nedenn?
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 iyi bi çocuk olmuşsun ondan off:S
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 all star maçına kadar uyumasam mı? yoksa yatıp mı kalksam? kararsız kaldım
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 :D izlicem zaten de. yatıp mı kalkayım. yoksa yatmasam mı? uykum geldi. yaşlandım artık duramıyorum geç saate
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 az önce aklıma gelen şey.. http://www.youtube.com/watch?v=nKif_tvBsyI evet.. kimiiiiim beeeeeeen sahnesini aramıştım ama car chase de iyidir.
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 -"sen de mi balerinsin?" -"keske" -bsod
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bissürü uyudum sanırım günlük, en azından rutinden fazlaydı. Rüyamda da kim ölsün ona karar verdiriyorlardı seçim yapamadım ben öldüm fasd. Kutlu sefgililer haftasında vermediğim çikolatalarımı mı yesem kahvaltıda dedim ama meeh dedim sonra. Gidiim arkadaşa omlet falan yaptırayım zorla. Evet evet. O_o
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 cerebralis said: iyi bi çocuk olmuşsun ondan off:S Neden iyi bi çocuğum..?? O kadar uğraştım debelendim neden kötü olamadımmmm? :( Günlükkkkkkkkkkkkk !!!!! Küçükken günlüğümü dayım okuyup dalga geçmişti belki ondan :(
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hacım sabahın köründe delta yerine sigma alıp yakın sonuç bulup sevinmem "ama du lan bu sonuçlar kip inc psi ile olan ile örtüşüyor olm! tetalar farklı çıkıyor hem lan!" diye kendime gelmem. sonra kesin kesin bi milyar hatam olduğunu düşünmem ama bi bok bulamamam.. hmmm.. şit
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dasaaa yine söylüyorum abi senin ilacın ford fiesta.
Öne çıkan mesajlar