wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kolay mı sandın doktorayı fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Yine çalışkan öğrenci moduma büründüm son iki haftadır. Bu gazla Cuma spora da başlıyorum. Artık beni kimse tutamaz evrenin sırrını çözeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 YA KES SESİNİ APTAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 5 saatten fazla uyku bana haram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bugün dersi kırıp tek başıma sinemaya gidesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 aa vallahi bırakmam beraber gidicez. insanın kuzeninin ilgi manyağı olması ne fenaymış ya. 24 senelik hayatında bir kere gazeteye çıktı diye aklının erdiği tüm sosyal ağları BAKIN NASIL DA GAZETEYE ÇIKTIM'a boğdu. ahahah ya tiksiniyorum. anası da beni facebookundan silmiş, msnde(insanın halasının msnde olması da çok ayrı bir konu da neyse artık) nasılsın , biz de iyiyiz, ok bye tribi atıp offline olması, muhtemelen "engeli çakması" olayı da var ki hiç girmiyorum. ben anlamıyorum lan akraba kafalarını. biriyle seçmediğim bir kan bağım var diye sevip arayıp sormak zorunda mıyım? bence değilim. %99 da değilmişim gibi davranıyorum. benim hayatıma ne artı değeri var lan halamın, te ankaradaki kadın bana ne yapmış olabilir bunca sene yani. farzı misal tabi hep bunlar. türk insanının çok sıkı aile bağları yavşaklığından utanıyorum ulan. evet. öğleden sonra işten izinli olmak ise priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 benim dayım istanbulda istanbula yerleştim daha 1 kere aramadı şerefsiz ne akrabası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bence senden mutlusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sen sandın ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Benim de kuzenim geçen gün Facebook'ta wall una yazdıklarımı silip inboxtan mesaj yollamış cevap olarak. Anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 utanıyor senden ya da çok coolum kimse yazamaz walluma tribinde, seni kibarca hoş karşılamıyorum diye uyarmış dfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bi anda neşem yerine geldi ya. Tam evden çıkacaktım derse gitmek için, maillerimi bi kontrol ediyim dedim. Hoca dersi iptal etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 of dünyanın en büyük mutluluğu iş hayatında asla karşılaşamıyacağın bir olay :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 hayatta inanmam kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bi kadin icin en güzel sey güne kilo verdigini görerek baslamasi heralde. aksi takdirde cok katastrofik bi baslangic olur.helal olsun, cok iyi bi tespit yaptim kanimca. ayrica güne ta'riz sanati yaparak ve ironinin bokunu cikararak basladim, böyle devam etcek. cok mikemmel bi gün heyoo. -.- subtext. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mortis said: of dünyanın en büyük mutluluğu iş hayatında asla karşılaşamıyacağın bir olay :/ aglamayalım melis :( tut kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 vaniLLe said: bi kadin icin en güzel sey güne kilo verdigini görerek baslamasi heralde. aksi takdirde cok katastrofik bi baslangic olur.helal olsun, cok iyi bi tespit yaptim kanimca. ayrica güne ta'riz sanati yaparak ve ironinin bokunu cikararak basladim, böyle devam etcek. cok mikemmel bi gün heyoo. -.- subtext. kaygılanıyorum senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 peki niye dinan, niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 relax ol azcık. bak kermite. adam bişeyi dert edyo mu? sen aldığın verdiğin gramların hesabını yapıyon bu yaşta. ck ck ck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 hiçbirşeyi dert etmemen için romen olman lazım nilde romenlık yok bende var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 relax olsam, miss dunkin donut olurdum lan. su icsem yariyo (so el classico) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 düzenli sıçmadığınız için oluyo bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 martı gibi olacaksın yedikten sonra bırakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 su kartalı gibi olacaksın yediklerini elentrink olarak toprağa vereceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 evet bir kronik kabizlik söz konusu. haklisiniz. evet evet. teallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar