wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 napae said: Bıktım para harcamaktan ya. Amaaan. Sanki bana o parayı baban vermiyor sdfg Ağzını kırdığımın adamı aramadı hala hade gel sözleşme imzalıcaz diye. Hayır imza atsın diye samsundan adam getirticem sırf bi imzayla olmuyor xyz(buraya küfür yerleştirin.) Sözde sabahtan okula gidicektim bide dolmuşçular durmadı kontrol var sanırım okullar falan açıldı diye. Gazete alıp döndüm çaysız kuru kuru okudum o hiç güzel olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Vermiyo, çalışıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Araba al kendine o zaman negzel, hatta ben satayım sana benim arabamı ucuza bile veririm fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 napae said: Vermiyo, çalışıyorum ben. Tokat gibi cevap. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ağzıma kürekle vurdu abi sorma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Şaka yapmıştım halbüsü, bekliyoruz iş başvurusunun cevabını dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 şurda hevesle geldim,yeni dönem dersler(normal dersler), normal ödevler,haftada 30 değil 18 saatlik ders programı diye....o da ne system unavailable!!! sorarım registration.boun niye? 4 level de ders mi seçilir ya ki ben hep 3. level da takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 of bütün gün yoldayim taa gece döncem eve. neese seügülüler gününü babamla geciricim, mikemmel olcak! daha iyisi olamazdi. ayrica münihte ne kewl insanlar varmis ya. yemnederim ulmden nefret ettim artik. had mukbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 napae said: Şaka yapmıştım halbüsü, bekliyoruz iş başvurusunun cevabını dur bakalım. aha! agfajsyhfsad olur yaf inşallah ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ahahaha bizim katın çocukları kapıma bir tane gül ve not yapıştırmışlar. Ayşe Su yazmayı beceremeyip AySue yazmışlar tabii ki adsfsgr. Yerim ya ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sen aklımda hep böyleydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Abi hala tanışma faslı var derslerde sdfs. bi balık temizliyim dedim yedi mahalle battı. kulaklığın içinden böbrek çıktı demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Benziyor aslında saçları uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 @olitere Bıyıklarımız aynı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 mhm bikaç gün sonra görüşürüz günlük, sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Günlük İstanbul. Çok çok ilginç anektodlarım var. Tanju Çolak'la halı saha maçı yaptık ve Gs'yi seneye kurtarmaya karar verdik, çıkıp oynayacağız. Balkanların ve Ortadoğu'nun aşçısıyla tanıştım. Bunun yanısıra Bodrum-Didim yolu kışın enteresanmış. Gezdim Tozdum'da anlatıcam. Sevgililer gününde muhteşem bir insanla tanıştım, hakikaten muhteşem. Fakat şarj aletimi İstanbul'da bırakmam ve telefonu 3 gün kadar açmak istemediğimden ötürü sanırım konuşmayacak. Durumu kurtarmalıyız, zor olcak. Engineering Mathematics, sabah tatilden gelir gelmez gittim derse. Yorgunluk var, derse de bi ara bakmalıyım. Yarın Ataköy'e numuneleri almaya geçmeliyim, üşenmemeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 belcikalı gitti.yeni ev arkadasım yunan.ne caktık olympiakosa diyemedim 2. Mac var daha.korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Günlük, mesele etmedi lan hatun =) Oh yeaqh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 onur baştürk müşterim günlük yeni çıkan kitabını okumam lazım ama çok zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Saçlarım uzadı iyice, berberim de başka yere taşınmış, burdan oraya da yürünmez şimdi. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Çükületalı çilenk yapmaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bit artık bugün BİT ARTIK BUGÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 HSBC imanımı gevrettin, alacağın olsun sevmiyorum artık seni. pin numaram bloklu kaldım buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bella said: HSBC imanımı gevrettin, alacağın olsun sevmiyorum artık seni. pin numaram bloklu kaldım buralarda. Hahahahaha 4 sene sonra sana da mı aynı boku yaptılar. Ben de Londra'ya ilk geldiğimde başıma gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar