cemss Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 dasaaa said: yaaaaaaaa... sen yoğ idin hani?yakaladım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 dasaaa'dan büyük itiraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 dasaaa postlarını okurken ayrı kafalar yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 zebehten 16:00ya kadar yoktum sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 uuuuv redhead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Abi sen benle maytap mı geçiyosun ya 5 saat önce dl ye bıraktım %3 te hata vermiş. ÜÇ YA. Error:error diye hata mı olur annen ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 can sıkıcı bissürü bişiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Arkadaşa süpriz doğumgünü yapıcaz diye saat 8'de Taksim'e gittik. İnanılmaz sıkıldı herkes asdfgh.Kızın sevgilisinin tanıdığı yer diye korkunç bi yere gittik, içki bile içmedim. Sağ tarafta türkü bar sol tarafta ocakbaşı, bizim olduğumuz yer de küçük saçmasapan bi mekan. Fenalık geldi, ben bastım gittim evime. Uykusuzum zaten, keyfim de kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 yoksa robinson mu? asdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 robin hood değil miydi orası fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 evet, robini tuttu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Dizzel bar mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 günlük, ancak anneme kafam güzelken sarılıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EnowaVmsqVQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 olitere said: günlük, ancak anneme kafam güzelken sarılıyorum lan annesine bile sarilamayan kiz arka- oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Lancelion said: robin hood değil miydi orası fds robin hood travesti durumculerin ortasindaki barımsı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 travesti dürümcü ne lan. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 arklarla ne zaman ordaki durumculere gitsek 2-3 tane abi-abla geliyor kocaman durumleri 2dk da yiyip cikiyorlardi oyle kaldi aklimda oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 vaniLLe said: olitere said: günlük, ancak anneme kafam güzelken sarılıyorum lan annesine bile sarilamayan kiz arka- oh wait.seni de biliyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 hasnungalip'de işte fakat travesti dürümcü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 olitere said: vaniLLe said: olitere said: günlük, ancak anneme kafam güzelken sarılıyorum lan annesine bile sarilamayan kiz arka- oh wait.seni de biliyoruz lan ne biliyosun lan subtextli mesaj yazip üste cikmaya calisma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 yooo vanil bana bayağı sarılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ben onun da yaratıcısıyım bu arada.. malzeme yetmedi, vanil biraz kısa oldu ama.. o zamanlar devlet malzeme ofisinden lab.a az malzeme verirlerdi.. şimdiki gibi bol değildi.. tübitak falan da yoktu hem.. eski zamanlar zorluk zamanları. şimdiki gençler bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 in your dreams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 dasaaa said: ben onun da yaratıcısıyım bu arada.. malzeme yetmedi, vanil biraz kısa oldu ama.. o zamanlar devlet malzeme ofisinden lab.a az malzeme verirlerdi.. şimdiki gibi bol değildi.. tübitak falan da yoktu hem.. eski zamanlar zorluk zamanları. şimdiki gençler bilmez. bıyıkları aldırmayı unutmuşsun kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar