Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 balon said: Dartanian said: Aşk tesadüfleri severe gidiyorum :( imdak. Duygusal şapşal, ağla kızla. neye ağlıcam abi gülerim kesin.Gelince vizyon topiğine yorumlarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 cem yılmaz güzel diyordu, herkes galadan çıkınca bi etkilendik modları. Gitmeyi düşünüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 gnctrkcll beleşi devam etmiyo mu lan sömestrda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 balon said: napae said: Hasta olucam gibi gibi. tüm tikican concon ve gereksiz kızlar aynı dönemde hasta oluyor, aynı dönemde alışveriş yapıyor falan filan. Belki de aynı dönemde sevişiyorlar. Bu astrolojik bir denge mi şimdi? Hayatım boyunca çözemicem bunu. Günlük, Didim'de Tarotçu Nalan'a bi gidelim biz de sdf Hahaha ezik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Dartanian said: gnctrkcll beleşi devam etmiyo mu lan sömestrda sdf lan hem odun hemde ucuzcu oldun şimdi olmadı bak afnhakhgfajshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Dartanian said: gnctrkcll beleşi devam etmiyo mu lan sömestrda sdf Olm o hala var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 wastyrx said: Dartanian said: gnctrkcll beleşi devam etmiyo mu lan sömestrda sdf lan hem odun hemde ucuzcu oldun şimdi olmadı bak afnhakhgfajshd AHAHAHAHAHA abi varken niye kullanmayım ya yoksa vericez,varsa steakhouse yerdm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 BAA İNŞAAT MÖHENDİSİ YA DA TAKIM ELBİSELİ VESİKALIĞI OLAN ADAM BULUR MUSUNUZ NAN?! :( yeminle bunaldım gidip takım elbiseli vesikalığı olan ilk tanıdığımı inşaat mühendisi die yutturucam eved -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 günlük şansım yerinde lotodan 7 bin lira tutturdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Git bi g35 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 lotto ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 niye abi ? 25 liralık özel statik donanımlı kulaklığım varken neden g35 alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bence ağzınla yapıyorsun o sesi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bztttttttttttztttttttztttttttttztztzttztz düzeldimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 günlük kazandığım 7 bin lira ile poker oynadım 27 binlira oldu bi anda zengin oldum yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sonra uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 günlük yüksek lisanstan atılmışım what the fak is this shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 günnük spor yapıyorum diye geçiniyodum, dün normal yaptığım sporun üstüne bi de tenis oynadım. her tarafım ağrıyo lan şu an. bi de yolculuk falan da yormuş üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ilk kez mattan bu kadar soru çözdüm günlük mutlumuyum neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 nomsaR said: günlük yüksek lisanstan atılmışım what the fak is this shit AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bütün günümü Beck'e adadım resmen. Yarın gelecek Alman İngilizcesi'yle konuşacak bırbır 2 saat. Youtube'da videolarını izledim hiç bir şey anlaşılmıyor sdf, sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 beck? beck hansen beck?? hangi beck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 gunnuk su an gorali yiyorum olm. nomnomnom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Senede 2 kere mutfağa giriyorum, girdim mi de çok güzel yemek yapıyorum ama bi türlü tuz ayarını tutturamadım hep tuzsuz oluyo yemekler sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar