Somon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 şöle bir wallpaper editledim güzel oldu bence 1920'1080 sevdiyseniz nick altı övgü eşin dostun güzel anlarınızın resimleri bunun gibi wallpaper yapılır öm atınız ücrette anlaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 pazar günümü boşu boşuna yedim. her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 pazar gününün haşlaması güzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bu saate neden ayaktayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 simdi firina gitsem 2pogca diyip 50kaat versem acep ne tepkilerle karsilasirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 günlük, bugün kalktım. çişimi yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 p.tesi günü niye kütüphaneyi kapatirlar ki, ibis almanlar. haftaya nerd gibi baslayip vicdan rahatlatcaktim oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 haftada 1 gün kapanacaksa en mantıklısı pazartesi de ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 haftada bir gün kapali olsa neyse de haftanin 4 günü acik, c.tesi sadece 4 saatcik. pazar da kapali dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 nerd oldu cikti bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 almanyada univler cok zormus, normaldir. hatta bir sehir efsanesi olarak 20 kisi girse 5 kisi mezun oluyormus, alman universitelerine girmek kolay cikmak zormus. yaaaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 aquila said: nerd oldu cikti bu da. yapcak daha iyi biseyim yok kikiki adam olmak lazim. @senko: evet. üni'den önce abitur denen nane var ki onda da iyi bir not alip istedigin bölüme girmek bir o kadar zor, bi kere girme hakkin var sadece. senelerce sira bekliyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 İstediğim dersleri aldım rahatça oh, çok mutluyum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 üstün alman teknolojisi nasıl oluyor sanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Günlük,sakin bir pazar gününden sonra,sakin bir işbaşı umarım böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Tanıtım dosyasına extradan bi tane daha inşaat mühendisi lazım ama benim yavuş hak arkadaşımın telefonu kapalı. Araba da ağzıma girdi sanırım gidip mikiyi alıcam şirketten onu kullanacam -.- edik: yukardaki köylüler nerdlük farklı bişi deil mi len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Hasta olucam gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Aşk tesadüfleri severe gidiyorum :( imdak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Suark abim gitmiş beenmiş, direk çok kötüdür lan diye gitme belki sende beğenirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Hakan ne işim var bu filmde ya, sen gitmek ister miydin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 valla seve seve gidicem gibi bi his var içimde ama bilemedim aheuahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Dartanian said: Aşk tesadüfleri severe gidiyorum :( imdak. Duygusal şapşal, ağla kızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 paspatur said: tık yok. yazzık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 napae said: Hasta olucam gibi gibi. tüm tikican concon ve gereksiz kızlar aynı dönemde hasta oluyor, aynı dönemde alışveriş yapıyor falan filan. Belki de aynı dönemde sevişiyorlar. Bu astrolojik bir denge mi şimdi? Hayatım boyunca çözemicem bunu. Günlük, Didim'de Tarotçu Nalan'a bi gidelim biz de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar