delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bugunku planim birazdan sinema akabinde yemek sonra fashion week defile ardindan fashion week kapanis partisi. bugun iyi gunluk iyi isalah dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 balon said: Rüyamda kuzenimin öldüğümü görmesi =) Annem de benim öldüğümü görmüştü hadi ömrümüz uzadı iyiyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 geleceğimiz iyimiş olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Anadolu Kavağına gidiyorumg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ne gerizekalı bi gün böyle ya. hadiyin spora bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 10 kilo verdikten sonra, tum pantullarin bol gelmesi... ne giysem gotumden dusuyor. pantul bulamadim kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 gunluk irlandali insanlar dunyadaki en tatli insanlar falan herhalde. olumune sevdim. ama bu herseyin ters gitmedigi anlamina gelmiyo tabi. mutsuzluk yani biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 günlük bugün benim.. ulan hayırsızlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bık bık bık bi sus artık öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bu babalar neden her şeye laf eder. hatta bilmedikleri konuda bile son derece iddialı ve ateşli bir tartışmacı olur çıkarlar? neden ha? NEDEN NEDEN? böyle şikayet edince de birden üzülüverdim ya neyse :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 He constructed a shell to hide his aloneness, and it hardened on his back. I know of no sadder story. Forever alone Elvis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 paraya kıydım plazma tv aldım. koltuk aldım ama DOLDOOO KREDİ KARTI LİMİTİM DOLDOO VOLKAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Tura Satana ölmüş lan..kodu da düzenledim bi. daha hızlı oldu böle. font seçimi berbat oldu evet.. fazla vaktim yoktu ama.. tamamı 20-25dk'da bitti.. render dahilşimdi benim istediğim yerleri daha detaylı yapmasını ve bazı kısımlarını da hiç yapmamasını sağlamam gerekecek.. hiçbi fikrim yok her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 abi pusycat kill kill miş. pusycat kıllı kıllı okudum bir an. mindfuck oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 noktalama işaretlerinin öncemi atlamışım çünkü ben onları.. -al ağaçtan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 hayat boş be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Birşeyin tribinde değilim be günlük, sadece 3 5 kelime takıldı boğazıma. Yutkunamıyorum.. Aldırma sen tavırlarıma, anlayamanlar utansın. Anlatamadığımdan dolayı gocunmuyorum artık.. Meğer onlar anlamıyormuş.. Sevgi saygı içinde huzurlu bir şekilde yaşasınlar onlar kendi anladıkları dillerden konuşsunlar her daim.. Biz yolumuza bakalım anlatmaya devam edelim, anlamaz olurlarsa yol verelim yenileriyle devam edelim. Hadi eyvallah günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Kendi sigaramla yanağımı yakmayı başardım bugün sdfaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bü yü düm ahah, ama hala ergen hissediyorum bi işe yaramadı yeni yaşım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yuh şesu sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Abi saçım kulaklığın önünde takılıp duruyordu suratımın ortasında, geriye atmaya çalıştım sadece; o elimdeymiş sigara meğersem. SSSSSS oldu böyle, bir flesh kokusu asdsafadgi, iz kalmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ay sapsal yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 e iyi bari, buz muz koyaydın gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Neyse gözüme gelmedi iyi ki. O da olabilirdi. Hiç bir şey yapmadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bu süper bi emoticon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar