dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 çalışırken bulaşma!!! problem captcha??alt 230 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 günlük bu dasaaa çok garip bi insan iyinin garibi iyi bi garip bi garip bişey bu bu adama +rep veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 dasaaa said: çalışırken bulaşma!!! problem captcha??alt 230 Ahahahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 SeaGle said: günlük bu dasaaa çok garip bi insan iyinin garibi iyi bi garip bi garip bişey bu bu adama +rep veriyorum. abi 20sn vermiş aşağıdan geldi.. baktım baktım ne diyo lan bu diye.. ezik ezik alttan gelmiş mal. yazdım sonra da sevindim bildiğin "koydum çocuu" diye alfalar da 945'ten başlıyor misal.. 970e kadar mı ne gidiyor. yazı yazarkene kolaylık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 gene kar tutmadı bu da gol değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 artık istanbulda yaşıyorsun stop karın tutması hayatını kaydırır stop bu hayallerden vazgeç hemen stop bir dost stop ps: çabuk başladığın o kar duasını yarıda kes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ardeth said: dasaaa said: çalışırken bulaşma!!! problem captcha??alt 230 Ahahahahhaah hahahah. cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 biktim 4 aydir kardan. 2 kere kayip düstüm toplam. allaeah bilasini virsin nesini seviyosaniz, kar bir tek kayak tatilinde imba bisi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 annenin öküz kadar terliklerini giyip koşarsan düşersin zua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 o yazindi hiyar. sdkjf anne terligiyle de yapismistim yere di mi. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ananın terliğiydi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 anne denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 işte adalet yok. böyle sakar insanların bulunduğu yere yağar kar. ama bizim evin oraya asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 sabah nasıl mutluydum kesin tutar diye bir kerecik yuvarlanayım sonra yağmasın ya lütfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 dasaaa said: SeaGle said: günlük bu dasaaa çok garip bi insan iyinin garibi iyi bi garip bi garip bişey bu bu adama +rep veriyorum. abi 20sn vermiş aşağıdan geldi.. baktım baktım ne diyo lan bu diye.. ezik ezik alttan gelmiş mal. yazdım sonra da sevindim bildiğin "koydum çocuu" diye alfalar da 945'ten başlıyor misal.. 970e kadar mı ne gidiyor. yazı yazarkene kolaylık işte http://img80.imageshack.us/img80/663/ekranalntsvt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bana deli dedi yahu T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 senin şarjın ne zaman bitiyo dasaa ? batarya ömrün kaç yıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 güneş enerjisiyle çalışıyordu o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kermit said: senin şarjın ne zaman bitiyo dasaa ? batarya ömrün kaç yıl ? bitti gibi be.. max 1ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 utopia said: bir kerecik yuvarlanayım sonra yağmasın ya lütfen ya ahah bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 karda yuvarlanmak yani cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 sevgili günlük, bana mayışlı bir iş bul lütfen.. bir süre daha kendi işimin patronu olmak istemiyorum sanırsam öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yuvarlanma ne olm ya. Kartopu oyna, kardanadam yap, kızakla kay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 üşenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Taş attın da kolun mu yoruldu derlerdi ya. İşte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar