balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kovboy ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 günlük çok kötüyülüm lan en iyisi yatmak mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Herhangi bir oyunun O'sunu bilmeyen bi kıza dotayı anlatmak ve her bişey dediğimde yeni bir soruyla karşılaşmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 turp gibiyim yine günnük. wen ay fiyıl iıll, ay stap fiılin iıll en fiyıl auusm insted. meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Servis yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 günlük. bu iş boka sardı. bi de çok soğuk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 son gün günlük.götüm tutuştu ama hala iman gücü gelmedi, çalışamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 O kadar bariz nazar değdi ki. Kahve alırken kadın "hmm saçının rengi çok güzel olmuş neyle boyadın" dedi teşekkür edip çıkmama kalmadı şapkamın ponponu düştü. Daha dün almıştım, çok severek almıştım hem de. YAA :( Acaba terziye götürsem yapabilir mi? Şeker yaşlı bir amca verdi yerden alıp yoksa farkına da varmayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ev yapımı bomba yapıp, iş bankasını bombalamamak için kendime nedenler buluyorum günlük. Çok başarılı deilim ama O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 şu üstteki var ya.. suç kapsamında dava açılır lan.. en azından amerigada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 türkiyede de suc olabilir ama cümleye bakarlar daha kendine hayrı yok ugrasmaya degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 dasaaayı ayrı tutuyorumda sen kimsin len düdük? Ne biliyon da ne konuşuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hakaret etmeyelim arkadaşım ama şikayet ediyorum afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 günlük bu "nescafe 3ü1 arada"ların son kullanma tarihi var dimi lan? yok mu yoksa? vardır di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 çok yoruldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Midem bulanıyo, vücudumdan alev fışkırıyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hadi calisalim gunluk 2gun dinlenme yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 fede-error verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 wastyrx said: dasaaayı ayrı tutuyorumda sen kimsin len düdük? Ne biliyon da ne konuşuyorsun? atarlı hako -ilacınetkisigeçincenolcak- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Gelip seni 13. kattan aşağı atıcam, sonra koştur koştur merdivenden inip yerle bütünleşmeden tutucam. Ölürsek beraber ölürüz işte neg zel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 -ilaç- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ilk defa kisa boylu olusuma lanet ettim. 90 cm uzunlukta begendigim ceketi alamadim. grr. niye hep manken fizikli insanlari düsünüyosunuz, midgetlara yazik degil mi!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Semineri ekip atkıyı sınıfta unutmam; ders bitsin de gidip alayım diye okulda beklerken yeni kitaplara bir ton para bayılmam; saatler sonra sınıfa atkımı almak için döndüğümde profesörün hala sınıfta olması ve utanç. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Çok dandik bir ülkede yaşıyor olmasam 1/18 i kadar paraya 354 kat daha mutlu olabilirdim. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 of günlük. bok gibi kararlar verdm pazar mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar