mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sevgili günlük daha 3 sınav olduk ama ben 2sinden kaldım dersler hafif diye boşlayıp gitmeyip sadece 2 gram nottan ders çalışıp da sınava girersen girermiş sana sınav bu şekilde saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 cok seviyorum bunu yapmasini, sevgili berk... sevgili arkadaslar... müsadenizle; BEN DEMISTIM SANA ESSEK SIPASI! ablani dinlemezsen böyle olur. mwhahahahaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 terlikte fırlat kafasına nil Bugün dolmuşta her kadının anne ya da edebiyle insan olamayacağına şahit oldum O_o Çocuğu üstüme çıktı bildiğin kadın bi kere oğlum yapma abiyi niye rahatsız ediyorsun falan demedi bakmadı bile ha bende oynadım çocukla çok sorun olmadı ama bu ineceği zaman rahat insin diye kalktım ayağa kenara çekildim kadın kolunu bi salladı çantasını lönk diye yumurtalıklarıma vurdu. *OUCH!* Kadın bi pardon bile demedi bişi olup gitti edepsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 3 gündür direndim, dedim az sigara içerim, evde otururum.. Ama ı-ıh, bana mısın demedi, geçmiyor nalet hastalık. Ben de Theraflu forte basarım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 günnük negzel turp gibiydim. mal gibi gittim dün gece çengelköyde tur attım bu havada. şimdi turp gibi değilim. akşam da konsere gidiceedik. azıma ediim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Laf olsun diye ÜDS'ye giricem, randevu aldım şimdi sddfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mr_Hand said: günnük negzel turp gibiydim. mal gibi gittim dün gece çengelköyde tur attım bu havada. şimdi turp gibi değilim. akşam da konsere gidiceedik. azıma ediim. Salgın var salgın. asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 cok üzüldüm ya, kizcagiz bi anda yetim kaldi. eskiden okula giderken her gün yolda, otobüste gördügüm ve sima olarak dikkatimi ceken kizin basina gelenlere bak. cok üzülüyorum yine fazla empati yapmaktan. keske tanisaydim da yardimci olabilseydim. icim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 @sesu sen git bizim yerimize konsere hepimiz hastalanmışız iptal olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bana 3-4tane dasaaa daha lazım o zaman bile konsere falan bi eğlenceye gidemiyorum lan! 6-7dasaaa daha lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 günnük hafif halsizlik ve nezlemsi belirtiler var diye sabahtan beri tükettiklerim: ıhlamur bi ıhlamur daha limon biraz daha limon vitamin hapı teraflu forte bol pul ve karabiber sıcak çorba hayvani acı minik biber turşusu turşu suyu daha da bol pul biber ve karabiberli sıcak çorba... vücudumda kalacak herhangi enfeksiyonun canına okurum ulan!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sindirim sistemine yazık abi napıyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 dfg bişey olmaz yardır osmaaaağğnn!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ara verdiğimde yaptığıma bak http://i55.tinypic.com/10xblh5.png vector+image diye aratınca ilk çıkan şey bu google'da "We all love free Vector." diye verilmiş valla. gerisini bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 napae said: Laf olsun diye ÜDS'ye giricem, randevu aldım şimdi sddfg. bitti mi bunun başvuruları ben de gireyim maaşım artsın sdf ayrıca dasaaa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bugün ilk defa otobandan kaçak geçtim 60 lira falan diye hatırlıyodum cezasını. 138 mi ne görünce FFUUUUU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kendime küfür 3saattir çalışmadım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kafein carpti beni7 fincan kahve ictim galiba, uyku düzenimi düzeltip adam olcam diye. ama aferin bana efektif ve omnipotent bi gündü. notlara calisalim azcik simdi, en düsük notum B olmazsa kafama huni gecirip almancilarin arasina karisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Salsanın nasıl sinsice yorucu olduğunu unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ardeth said: napae said: Laf olsun diye ÜDS'ye giricem, randevu aldım şimdi sddfg. bitti mi bunun başvuruları ben de gireyim maaşım artsın sdf ayrıca dasaaa (tu) 9 Şubat'a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Manyak gibi tırnaklarımı izliyorum sürekli lan asdfg. Çok seviyorum, çok cicişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 oje sürdükten sonra cooking spray sikinca üstüne daha cabik kuruyolarmis -.- http://forum.paticik.com/read.php?73,5365859 o da neyse, mutfakta hic rastlamadim ben öle biseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Günlük, free style. respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 o saçlar boy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar