Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 pogodi said: ...uzaylıdan çocuk yapmıştım... asdasdfdsaf ya naapacan uzaylıyı burda ben varken, ginaly varken, dömöt varken ne bilim işte bi sürü seçenek varken. niye gidiyosun ki uzaylıya şimdi? alalaağğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bence çok talihsiz bir cümle yazdın mr.hand, kljf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 GÜNLÜK ÇOK MUTLUYUM. T.C GÜMRÜK MÜSTEŞARLIĞINA STAJ BAŞVURUSU YAPMIŞTIM.İSTANBUL GÜMRÜK VE MUHAFAZA BAŞMÜDÜRLÜĞÜNDE STAJA KABUL EDİLMİŞİM. ÇOK SEVİNDİM.PEK ÇOK SEVİNDM OLEYY ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben bişey demiyorum sadjhgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 gümrükte takılan mallar vardı iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 utopia said: bence çok talihsiz bir cümle yazdın mr.hand, kljf. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 günlük önce 112 yi sora 155i ara. 112 cesedi 155 te beni alsınlar söyle. katil olmama dakikalar kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 günlük birazdan bütün komşuları öldürcem. kolbastı eşliğinde çılgın atıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mr_Hand said: pogodi said: ...uzaylıdan çocuk yapmıştım... asdasdfdsaf ya naapacan uzaylıyı burda ben varken, ginaly varken, dömöt varken ne bilim işte bi sürü seçenek varken. niye gidiyosun ki uzaylıya şimdi? alalaağğğ abi senin yüzünden temiz bi sopa yiycem mortisten. beni niye karıştırıyosun anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 güünnnnnüüükkk sınavıma 40 gün var hala başlamadım çalışmaya=)) perşembe gününden itibaren acayippp zor günler başlıyor şans dile günnükkcümm az kaldıı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 günlük ne oluyor alla sen bana yaa iyicene depresyona girdim harbi ordayım konuşan ben konuşmaz yazan ben yazmaz uyumaz adam uyur oldum çıktım. keyifsiz yaşam bicimi ne sıkıcıdır renk gelsin artık bişeyler olsun ne kadar daha böyle gidicek alla sen yaa ne bok yicez biyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Günlük 3 kilo vermişim nası sevidirik oldum belli değil kaldı 5 kilo. Onun dısında hava bugun coook güzel umarım hep boyle soguk olur(nah diyesim geliyor içimden ^^ ) onun dısında şenlikler ve finaller başlayacak bakalım ne yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 hop, 3 tane falan saçma salak diyalog yaşadım bugün. o kadar saçma salak ki yazmıyorum bile. ama güldüm dfgfd. ve bi sıcak bi soğuk olmasın bi zahmet. tşk. edik: yee madalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sevgili idiot, bu aralar baya bi mesgul oldum lan ben. dün tiyatro icin poster + flyer falan dagittik. basroldeki oyuncuyla birlikte. o arabada bekledi, parkedilemeyen yerlerde.ben firladim gayet yavsak bi sekilde tüm türk dükkanlarina. cok zevkliydi tabi ama her seferinde; MERABAAA EHIHI OYUNUMUZ VAAAAR POSTERI TAKDIM EDEYIM BEN SIZE SÖLE! eheheh bunnarda flyerlar dötünüze sokarsiniz artik HUAAAA. demekten gina geldi tabii. yine de iyi tecrübe oldu bana. yarin da bütün kadro bi minibüste, stuttgarta gidiyoruz üstat. 400 kisilik bi salonda sahne alcaklar. yanniz isin komigi girdigim bi kac tükkanda, beybi feysligim, sübyan sifatim yüzünden, 16-17 yasinda sandilar beni. ''hadi ver bakiiiimmm!!''seklinde karsiladilar. bi kereta demedikleri kaldiydi.nas küfrettim ben biliyorum. dfj. neese. su staj basvurulari bitse de rahatlasam. su belirsizlikten kurtulsam güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ahah kerata nil (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ginaly said: abi senin yüzünden temiz bi sopa yiycem mortisten. beni niye karıştırıyosun anlamıyorum ki. sus lam seni de cümle içinde kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Anaaam, katil. http://2.bp.blogspot.com/_wYVKZXzJlnQ/SXTk2We-qeI/AAAAAAAAAJA/tm75F4faaDg/s200/bizimkiler1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 günnük yukarıda görüldüü üzere canım çoh sıhılmıştı bugün. gittim alışveriş yaptım. fdsdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 alaam 5 tane yavru kedi bütün eve dağıldı terör estiriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ahahahha gönder 2 tanesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oluur var boşta kedi ver adres göndereyim sdf bedava siyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oha siyam bi de ahuaha :D çok iyi biliyorum yeni multipıl yavru derdini acaip komik oluyolar ya. hepsi sürekli bi arada bişeyler kırıp döküp duruyolar asdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mr_Hand said: oha siyam bi de ahuaha :D çok iyi biliyorum yeni multipıl yavru derdini acaip komik oluyolar ya. hepsi sürekli bi arada bişeyler kırıp döküp duruyolar asdfasfd nesi komik lan bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ev arkadaşım dünyanın en titiz insanı olmasa hayvanat bahçesine çevirmiştim zaten evi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ginaly said: Mr_Hand said: oha siyam bi de ahuaha :D çok iyi biliyorum yeni multipıl yavru derdini acaip komik oluyolar ya. hepsi sürekli bi arada bişeyler kırıp döküp duruyolar asdfasfd nesi komik lan bunun ya arkadaşım anılarım aklıma geldi. ne bozuyosun be. alala. Mesela bi keresinde 3 yavru bir olup, defalarca ordan uzaklaştırmama rağmen gidip, sehpanın örtüsüne asıla asıla koca bi vazo kırmışlardı. Sora kırılmanın şiddetinin verdii korkuyla ve yaramazlık yapmış olmanın bilinciyle bi anda çil yavrusu gibi dağılmışlardı vs. vs. çok sevimli oluyolar. koca kafaları falan böle. bozma dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar