ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Oh ya. İstanbul'un korkunç stresi gurultusu ve iğrenç havasından kaçıp Erdeğe yerleştim gunluk. Valla şahane yaşıyorum. Sabah balkonumda kahvaltımı edip sonra da köpeğimle yuruyuşe kumsala çıkıyorum her gun. Çok şukela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben de altınoluk a yerleşicem günlük :/ nasıl ısınırım ulaşımı nasıl sağlarım evden bilmem ama, bir koyun, bir tavuk, bir horoz alsam nolurduuu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ghost_boo said: Oh ya. İstanbul'un korkunç stresi gurultusu ve iğrenç havasından kaçıp Erdeğe yerleştim gunluk. Valla şahane yaşıyorum. Sabah balkonumda kahvaltımı edip sonra da köpeğimle yuruyuşe kumsala çıkıyorum her gun. Çok şukela =) Off Erdek, çok iyi. Özledim bak ben de şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Başım çatlıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 neden bazı günler güzel gecerken bazı günler hatta geceler bok gibi geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 elikanliadam said: ben de altınoluk a yerleşicem günlük :/ nasıl ısınırım ulaşımı nasıl sağlarım evden bilmem ama, bir koyun, bir tavuk, bir horoz alsam nolurduuu :( bremen mızıkacılarının farklı bir varyasyonu olurdu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Yoluna gireydi, iyi olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 günlerdir sabahın köründe uyanıyorum, final döneminde bozuk uyku düzenim düzene girdi resmen. sabah yatıp akşam kalkarken, uyku düzenimi kaydıra kaydıra akşam 10da uyuyup 5 te kalkar buldum kendimi gerçi o da yavaştan kayıyor, bu sabah 8.30da kalktım. akşamdan haşladığım nohutlar heba olmasın diye yemeğe çevirdim kendilerini. sucuklu yumurta pişirip bi de kahvaltı patlattım. şimdi de GSL maçını izliyorum, ama öğrencilik bünyeye işlemiş. dolaptaki birayı görünce dayanamayıp açtım sabahın köründe aksıra tıksıra içiyorum başbaganım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Uykum var hala, toparlanamadım bi türlü. 14 Şubat'a kadar tatilim. Teyzemlere gidicektim vazgeçtim. Hala spora da başlayamadım sdfg. 3 hafta spor ve kitaplara vericem kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 NolaxThensbane said: Evet onlar.Neden dikkat edeyim anlamadım cebinde taşırken otobüsün içindeki direğe yapışıp ineceği durakta mıknatıslarla cebelleşen insan tanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 etsiz çiğköfte silikon göğüslerden sonra bu dünyada üretilmiş ikinci en iyi sahte şey olabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 İğrenç be silikon =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bi de scott pilgrim ya da step into liquid zileyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Son finalime 2gün kala zehirlenmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum sevgili günlük=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tezi yaszmaya başladım. We first give an introduction to symplectic manifolds and symplectic geometry,assuming knowledge of basic rudiments of manifold theory. ... bism... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ..illahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 günlük nihayet eğitim bitti yau. haftasonları öğlen 2 akşam üstü 7 arası iptal değil artık o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ardeth said: tezi yaszmaya başladım. We first give an introduction to symplectic manifolds and symplectic geometry,assuming knowledge of basic rudiments of manifold theory. ... bism... ben 58 yaşında atom parçacıgı ordinatörüyüm sana tezinde başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 wastyrx said: bugünkü araba macerası baya sıkıcı ama Arabayı çalıştırdım benzinim baya azdı ama dönüşte yol üstündeki cici benzinlikten alırım oranın benzini daha iyi oluyor dediydim. Stop etti sonra çalıştıramadım. Arkadaşlara ittirdim çalıştı bi ama gaza falan geçemedi stop etti yine Meeh dedim arkadaşın dedesi önce pazara(bidon almaya) sonra benzinliğe kadar götürüverdi saolsun tam benzini aldık arkadaş aradı olm çalıştı araba die. Belkim pislik mislik kalmıştır benzin şeysinde didim gittim birazını dökerek koydum benzini falan(huninin ucu kısa geldi) Koyarken arkadaşlarımın çok feci tinerci potansiyelinin olduğunu öğrendim ohh ne güzel kokuo lan die burnu uzatıolar falan huniye ahfgahfjsa Bende hafiften buldum kafayı sanırım eved. sivilce kremi lazım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ahah çokgzelmiş bura ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonwhisperer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 pantolonumu ararken kolumu çıkardım -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=A3OlFgr4SKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bebeyken daha akıllıymışım nan O_o eskiden satrançta 7-8 hamle ötesini falan düşünürdüm şimdi 2-3 anca, oda dikkatimi toplayabilirsem. Günlük hayatta da böyle nan ahah. Eskiden olayların sonuçlarını neredeyse tüm varyasyonlarıyla falan hesap ederdim şimdi emmeeeen nolarsa olur yea falan diyorum. yukarda bikbik eden arkadaş elden teslim ediceksen istiyorum kremmiydi neydi onu eved ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bir albüm çekeceğim diye işkencelerden işkence beğendim resmen ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 işalla güzel bişidir bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar