fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kolestrol komasına giricem, kalp krizi geçiricem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kola iç iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Sanırım yeni bir dövme yaptıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 aman tanrım!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Benimle dalga mı geçiyorsun mistırhend :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 günlük aramadılar hala işten dalga mı geçiyorlar anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bugünkü araba macerası baya sıkıcı ama Arabayı çalıştırdım benzinim baya azdı ama dönüşte yol üstündeki cici benzinlikten alırım oranın benzini daha iyi oluyor dediydim. Stop etti sonra çalıştıramadım. Arkadaşlara ittirdim çalıştı bi ama gaza falan geçemedi stop etti yine Meeh dedim arkadaşın dedesi önce pazara(bidon almaya) sonra benzinliğe kadar götürüverdi saolsun tam benzini aldık arkadaş aradı olm çalıştı araba die. Belkim pislik mislik kalmıştır benzin şeysinde didim gittim birazını dökerek koydum benzini falan(huninin ucu kısa geldi) Koyarken arkadaşlarımın çok feci tinerci potansiyelinin olduğunu öğrendim ohh ne güzel kokuo lan die burnu uzatıolar falan huniye ahfgahfjsa Bende hafiften buldum kafayı sanırım eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 acayip canım sıkılıyor. dışarı çıkcak adam da yok. of. zaten çıkasım da yok. resmen asosyal emo gibiyim şuan. bok gibi bi his ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Ne biçin insanlar var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 wastyrx said: bugünkü araba macerası baya sıkıcı ama Arabayı çalıştırdım benzinim baya azdı ama dönüşte yol üstündeki cici benzinlikten alırım oranın benzini daha iyi oluyor dediydim. Stop etti sonra çalıştıramadım. Arkadaşlara ittirdim çalıştı bi ama gaza falan geçemedi stop etti yine Meeh dedim arkadaşın dedesi önce pazara(bidon almaya) sonra benzinliğe kadar götürüverdi saolsun tam benzini aldık arkadaş aradı olm çalıştı araba die. Belkim pislik mislik kalmıştır benzin şeysinde didim gittim birazını dökerek koydum benzini falan(huninin ucu kısa geldi) Koyarken arkadaşlarımın çok feci tinerci potansiyelinin olduğunu öğrendim ohh ne güzel kokuo lan die burnu uzatıolar falan huniye ahfgahfjsa Bende hafiften buldum kafayı sanırım eved. Ben de bugün yakıtla ilgili sorun yaşadım sdfg Gaz bitip de benzine geçince stop edip tekrar marşa bassan da otomatik gaza geçmiyormuş galiba gaz alsan da. Düğme ile geçirmek lazımmış o durumda. Ben de ne bileyim öyle bi bilgi vermedi abim, gazın bitip benzine geçtiğini de farketmedim. Az olduğunu biliyorum ama bitmez diye düşündüm. Gittim gaz aldım falan çıktım yola rahat rahat. Meğerse benzinde takılı kalmış gaz bitmiş de. İÇTİ RESMEN BENZİNİ İTOĞLİT. Bak nasıl sinirim çıktı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 günnük keyfim çok yerinde be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bütün gün uyudum gene ya. sabahlarım şimdi off. gitti gene pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 tek başıma sinemaya gitsem mi? canım sıkıldı http://forum.paticik.com/thumbnails/133/1bc/0a3/faa/3cf/e55/aa5/8e7/56b/fc9/a0_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Şimdi şu yeşil salatamın yanında bir ızgara balığım olsaydı, en sevdiğim mezeler olsaydı, üstüne de sade türk kahvem olsaydı.. OF NE GÜZEL OLURDU YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 çoğunuzun nickini okumuyorum.. şöle. gelip de sorsanız, -di,senko,fede gibi basit olanlar hariç- karmaşık olanlarını yazamam, ezberden okusam okuyamam.. bakıyorum işte adamın nicki tanıyorum. penth. yaz desen penthesila mı ne.. düzgün yazmamam olm. şimdi baktım silphatosmuş mesela. ben onu slip diye okuyup geçiyorum. throine'miş. torin diye okudum hep.. dinlediğiniz grubun adını yamuk söyleyen anneniz, futbolcu ismini okuyamayan dedeniz gibiyim olm! metalik müzik dinleyen eski fenerbahçeli hollidonk'un serbest atışı gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 abi bence herkes öyle yani öyle olmayan anormal aslında ben geçen gün öğendim mayhem miş adamın nicki, senelerdir mahyem diyorum bi kere de bakmamışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 hepimiz anneyiz dedeyiz o zaman okumayın dedeler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Bu arada beleş tripod buldum bugün dedemin almanyada yaşayıp yazın tatile gelen kankasının tripodu parayla alınmaz lan tr'de, o kadar sağlam bişey tek eksiği su terazisi yok alırım ben onu np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 su terazisi yerine cep telefonu appi ni kullandım kullanalı nerede olduğunu dahi hatırlamıyorum lan. ama terminatorden fırlama lazerle acaip hassas mesafe ölçüp aligment alan robot! seni nerede kullanacağımı dahi bilmiyorum ama benim olacaksın olm! kinect ile bağlayıp el kol hareketlerini simule ettireceksin. var ya salyam akıyor düşündükçe teknolojinin çarpıcılığını! dediğim şunun insan kolu gibi dirsekli takip eden versiyonu http://www.youtube.com/watch?v=yn40DpnOefE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 esemarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 libya afrikadaymış len t.i.a. moduna girip bi kaç kişiyi indirsemmi çaktırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 2gün önce alakasız bir yerde kaybettiğim müthiş mıknatıslarım bugün apartman kapısına yapışmış birşekilde karşımdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Neodyum hedesi mıknatıslar mı onlar? Abi onlara azami dikkat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Evet onlar.Neden dikkat edeyim anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar