Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 "nutella yerim" said: Saeros said: senko said: bilgisayarimda 52 oyun kurulu ama hicbirini oynamak istemiyorum : çıkşarı abow bugun aldigim ve yukledigim riddick ile beraber 53 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 çok baydım çok bak şu kötü bişi konuşurken baloncuk çıkartmak.. bi sessizlik oluyor böle. uçan balonu izliyor herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 degisik icecekleri denemeyi severim de bu dimesin hibiscus-lemon u ne igrencmis lan icemedim resmen lipton limonlu icetea den bile beter bi de vodka ile denemek lazim ama simdi tam karar veremedim neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 günnük. 2 haftadır anca 3 kere falan koşmuştum, bugün nihayet yordum kendimi oh be. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bölük pörçük uykudan daha çok nefret ettiğim bişey varsa o da gün içinde 2 kere bölük pörçük uykudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Tüm gün yatıp bir de sızlanabiliyorsun ya fede bişi diyemiyorum.. Aslında diyorum lan gel kölem ol çalıştırayım seni O_o Birde bu yılın en tehlikeli cümlesini buldum sanırım. Eved eved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yatamadım işte 2 kere uyandım bişeyler yapmak için totalde 3 saat uyudum. bidaha kapıalrı kitlicem, telefonu kapıcam öyle yatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Dışarı çık len az dicem ama bunu diyen adamda evde asosyal aktivitelerle uğraşıyor gghajkhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dışarda canım sıkılıyo heueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 hakoya huzur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Tamam şükrü anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 hakoya sabir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 konudışından banlanmak çok kötü ben günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 günlük artık rüya görmek istemiyorum ben=/ ya da tüm günün psikolojisini belitliycek rüyalar istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 wastyrx said: Tamam şükrü anladık. lan adam cennet gibi hayat yaşıyor daha ne huzuru? senin var mı kapın tolga, senin var mı atalay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dasaaa sana yukarda taş atmışlar, konu dışı banı filan demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 benim gogsumde ates yaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dasaaa said: wastyrx said: Tamam şükrü anladık. lan adam cennet gibi hayat yaşıyor daha ne huzuru? senin var mı kapın tolga, senin var mı atalay? ahahha pek bi güzel açıklamışsın :P teşekkür ettim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 annemlerin gezmek hızına yetişemiyorum. ağzım yüzüm kaydı yorgunluktan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 anne olunca anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 o kafaları anlamak çok zor oturdu ütü yapıyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ya bi yaştan sonra insanın hayattan bi beklentisi kalmıyor. çok normal. ilerde ben de öyle olurum. oldum bile hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 derya koroglu mukemmel bi adammis. aksam kadikoyde iki biar atalim insani tam, pese gidelim, haftasonu lan parti desen gelicek, oyle cana yakin, oyle kanka. sahneye atlayip sarilasim geldi adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Abim gelince kendimi imha edicem sanırım günlük. Eved ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar