wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 halı sahalara gelsene nanik kaleci eksiğimiz var O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 gelmem mi hako. bir sonra ki maçınıza beni alın. challenge accepted :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 alkol bana sanırım artık hiç yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 enee adımı bile biliyor O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hakoya prenses gunleri geride kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 o upuzuuuun rastalar gidince garipsedim tabi ama insan 5dk da alışıyo.değişiklik iyiydir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 aquila said: hakoya prenses gunleri geride kaldi. hakoya prens uyar mı abi? ayıp olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 aquila said: hakoya prenses gunleri geride kaldi. Benim umudum var hala yiea =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Nah uyurum ben bugün. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 nanik_atak said: aquila said: hakoya prenses gunleri geride kaldi. hakoya prens uyar mı abi? ayıp olmuyor mu? ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bilgisayarimda 52 oyun kurulu ama hicbirini oynamak istemiyorum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 senko=sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Bazen çok büyük gerizekalılıklar yapıyorum. Sonra çok kızıyorum kendime, hatalarımdan ders çıkarmayı öğrendim çok şükür. Bi de çok geç büyüdüm be olum. Ergenlikten yeni çıkmış olabilirim yani o derece. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 o konuda sana ben de kirginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bi kaç aydır girmiyodum bu bölüme. abi aynı resmen hani 1-2 ay öncesinin günlüğüyle bugünün günlüğü aynı. hako is dominating! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ya şu pink floyd negzel dimi günlük. bir de sabah sabah daagzel :D wwuuhu lalalalla we don't need no education.we don't need no thought control.hey teacher leave those kids alone! lallalalal B)-:)-D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 senko said: bilgisayarimda 52 oyun kurulu ama hicbirini oynamak istemiyorum : çıkşarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 girçeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Saeros said: senko said: bilgisayarimda 52 oyun kurulu ama hicbirini oynamak istemiyorum : çıkşarı abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ço süper şiir kitabım my will is broken and i m broke olm! kitapçılarda ve seçkin kabzımallarda. süngü ile isteyiniz! abi o kadar cörtlemişim ki yazamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Cystein said: bi kaç aydır girmiyodum bu bölüme. abi aynı resmen hani 1-2 ay öncesinin günlüğüyle bugünün günlüğü aynı. hako is dominating! Olm git gözlüklerini/lenslerini falan deiştir lan onlarla göremiyorsun bence.. Valla bak O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ders çalışıcam inşallah amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Az önce askerdeki bi arkadaşımla konuştum. Adam Tekirdağ'da yapıyor askerliğini. Millet tuvalete bokuyla şafak yazıyormuş. Bağıra bağıra 31 çekiyorlarmış. Çok sık dayak falan yiyor bi de. Telefonda gülünce de siniri bozuluyor, bir daha gülersen aramam falan diyor. Bugün yaklaşık 5 kere falan konuştuk. Bi daha bu kadar sık konuşamayız dedi. Şubat'ta 15 gün kadar haber alamayacakmışım ondan. Günlük falan yazıyormuş. 7 kilo vermiş. Yemeklerin nasıl yapıldığını görsen sen de yiyemezsin dedi. Çok üzüldüm lan. Hiç bi arkadaşım bu çocuğunki kadar kötü geçirmedi askerliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Sux ∞ http://www.youtube.com/watch?v=yzs-2TMbYOk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar