nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sevgili göynük, bugün de hayatta kaldım ve rahat bir nefes aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 motivasyonum pert oldu, odalarda isiksizim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Günlük 2011 yılında hala Galatasaray'ın Avrupa başarılarına tesadüf diyen adam yaşıyormuş, onu gördüm bugün. Diyen adam da 8 yiyip geri gelen takımın taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 evet tesadüfmüş! odtü'lü genç galatasarayın başarısının olasılıktan ibaret olduğunu kanıtladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Günlük, ulan şu adam hala Ali Kaptan'ı savunuyor ya, öldüresim geliyo. Öyle böyle değil, bi gün ters bi tarafıma denk gelicek birimiz mapusa, birimiz mezara gidicez. Hem burdakilerde benden kurtulmuş olur. Mal adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 en sevdiğim şey nerd notlarından ders çalışmak. kendi el yazımı okuyamamaksa beni kahrediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çok özledim günlük, çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 helvacıoğlu sponsorluğunda çalışmalarımız sürüyor. helvacıoğlu flütleri bugün, az önce iki yl öğrencisine yaptığı sponsorlukla başarıyı garantilediğini düşünüyor. çok yaşa flütspor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 fülüt yalnız geldiğine göre dasaaa'ya bişey olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 abi işte adrese teslim.. herkese bi adet veriyorlar. süresi bitene kadar kutuda bekletiyorsun öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 gıcık olanlar okumasın günlükçüm çok sıkıldım bugün bayağı gezdim ama doymamısım anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çılgnlar gibi başım ağrıyor umarım yatıp kalktığımda hasta olarak uyanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Sevgili günlük yeni güne forever autumn dinleyerek girmek çok huzur verici oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 lake of tears olan mı başka mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 lake of tears tabiki ii i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 arkadaş 2raket makale okuyacaktık ona da fırsat bulamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 *rekat sanırım.:) dasaaa said: arkadaş 2raket makale okuyacaktık ona da fırsat bulamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dasaanın buna kesin cevabı vardır ben de 2 raket okuyacaktım ama takıldım bi yerde bütün gün çözemedim yarın hocamı kitliycem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 hmms algoritma calisam bende biraz daha bide sunumu dusuneyim cuma gunu icin napiyim nasil yapiyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ben de tüm gün 10 sayfa finansal muhasebe çalışabildim çok mutsuzum.yarın 20 sayfa daha. kalkıp çalışmam lazım ama hiç çalışasım yok.daralıyorum.pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 günlük ben halen çalışıyorum lan. eve gitmem lazım imdak!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çirkin sesli bir politikacıııı üçüncü sayfaya düşmüş bir katiil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 @ ardeth, bana rekat demişti o yüzden düzelttim ben orda,kötü bir amacım yoktu yani:)...he sen illa 2 raket makale okuyacaksan peki ne diyim...federer'den taktik al azcık;) ya da delalcan'dan eheue:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bir silgi gibi tükendim ben. başkalarının yaptıklarını silmeye çalıştım, mürekkeple yazmışlar oysa. ben, kurşunkalem silgisiydim. azaldığımla kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ya sabah namazı 2raket ya.. ondan demiştim ama ne oldu.. çalışamadım hâlâ çok mutsuzum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar