abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Ancelina joli ve spor hocamla beraber tırla denize açılıp batan osman ı kurtardım rüyamda süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 spor hocan? oo ekmek dışarı çıkıyosun bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Yok eve geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 günlük artık uyusam iyi olacak:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bıktım artık toprak olalım gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 'passage' ı seviyorum. elikanlıadamla tekila hüpletmeyi seviyorum. kalçası dolgun olanları seviyorum. üşümeyi bile seviyorum. ama fıstıklı cips sevmiyorum. yine de yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 mıtsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sayın günlük, rüyamda minibüsçüyle çok ağır tartıştım. sonra da kavga çıkmasına sebep olup minibüsten indim. geçen de bi celebrity ve okuldan arkadaşlarla ile birlikte bi arkadaşın evine gidip kapıda kalıyoduk. sonra neden sadece amerika numarası var buradaki telefonu yok sende diye bana çemkiriyodu herkes. bi kaç gündür gördüğüm garip rüyanın haddi hesabı yok. bilinçaltımda bişeyler dönüyo ama hayırlısı. saygılarımla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ahah herkes foruma girebiliyormuş ben niye 1 haftadır giremiyorum ki. çok esra rengiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 www.paticik.com dan girmeye çalışmışsındır belki ? sorun vardı onda bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hayır dostums forum.paticik ten giriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 iyi girememişsin o zaman ne diyim. sorun yoktu çalışıyordu forum.paticik.com diye girince. diğeri sorunluydu ama bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yok yani en son dün senaryo yazıyordum kapandımı falan filan diye paticiğe olan inancım kayboldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 paticik kapansa bile 6 ay ila 1 sene arası bir sürede geri açılır np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 stresliyim ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Günlük negzel ya çiçekler böcekler kuşlar :) hayat güzel be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dağın başı, yılan böcek filan vardır orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 lan yeter üşenmesene olm! çıkıyorum ben yha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 pazartesi sendromuna pazardan girip, yarını salı gibi mi yaşasam sevgili göynük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 rüyamda 12 kişiden dayak yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Avusturya'ya biletimi de aldıığğm, depozitoyu zaten yatırmıştım bir tek otel, board, transfer vs. parasını ödemek kaldı. Baya heyecanlandım lan fazla eğlenceli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Vidar said: rüyamda 12 kişiden dayak yedim. çalışmalara başladım 13. savaşçı ben olucam o konuda -.- Bir de çalışmıyorum lan günlük.. *buraya küfür yerleştirin* öyle hocanın falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sana bakıyorum, vidara bakıyorum 20 sene sonra döversin la belki sdfkljslfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 adam tutar dövdürürüm lan o zaman parasıyla deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ne kadar veriyosun ben deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar