LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ARtık çalışmaya başlamam lazım,o zaman ben çayımı alıp işe başlıyım artık di mi günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Günlük çıkıp bi markete gideyim. Sonra kahvaltı edeyim. Sonra mukavemet bakayım. Günlük vakit var ama bi türlü verimli çalışılmıyor. Ağırlık çöküyor falan. Dün bi oturayım dedim 20 dk uyuya kalmışım. Çok da zor konular değil, sınavlarım da kritik değil bi ders dışında. Ama yine de feci bi gerginlik var üzerimde, anlatamam. Birde evde oturup durmaktan ruhum sıkılıyor, ruhum sıkıldıkça da çalışamıyorum. Bir gün boyunca evde oturmayı bile kaldıramaz benim bünyem, kaç gündür evde oturup duruyorum. Daha bugün, yarın ve pazar var. Bide Gemlik'e dönmeyeceğim 3 hafta, o da kötü geliyor iyice. Olm ben deniz görmeden yaşayabilen bi adam değilim ki ya, denizi olmayan memleket mi olur allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 güldüm lan şu postuna hsdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Yalan mı lan zibidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Artık birileri ölümsüzlüğü bulsun yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 O kadar çok ilaç alıyorum ki hepsi birbirine karıştı. Antibiyotik alacağıma Pankreoflat aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 geçmiş olsun canıms! Mogwai'nin son albümüne kitlendim iş yapamiorum resmen. Haftasonu gelsin artıkın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 o kadar çok soru işareti ni nası cevaplıcam lan omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 pdf indir.. 154sf TAMAM BUGÜN GİDER ŞİMDİ ÇIKTI ALIR OKUR VE BİTİRİRİRM!!!!! OLEY! ötekini aç 435 sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 GÜNLÜK; Koop-island blues dinlemekten bitap düştüm. uyumalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 o parça bunalıma sokabiliyo insanı. aman. :D günnük o deil de tiramisu çogzel bişey lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 dasaaa said: pdf indir.. 154sf TAMAM BUGÜN GİDER ŞİMDİ ÇIKTI ALIR OKUR VE BİTİRİRİRM!!!!! OLEY! ötekini aç 435 sf abi "mühendisin çilesi" olsun senin adın ya, yemin ediyorum her bu tarz paylaşımında üzülüyorum haline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Hayır benim de gittiğim yol yol değil, ona da üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 olm ben sadece canım sıkılıyor diye ağlıyorum burada olan herkesin durumu 3aşağı 5yukarı böyle. doktora yapanların durumu daha bi acı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 günlükçüm bir de, penelope cruz-cocaina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 abi sevmiyosan bırak okuduğun şeyi lan. ağlama duvarındaki yahudiler bu kadar ağlamıyo slkfdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 19'a IEEE toplantisi koymuslar yaf, konusturmasalar beni bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 şubat tatilimin ilk haftası b.ktan bi seminer yüzünden boşa gidiyo diye suratımı asmışken,o surat öyle en ufak şeye asılmamalı,üzülücek daha neler var diyen tokat gibi bi ölüm haberi aldım. çocukluğumun,geçmişimin karakterleri birer birer gidiyolar günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 başın sağolsun cereb hoca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 çok acil sömestr tatilinin gelmesi lazım saygıdeger gunluk bi el at hayrına son capkınlıgmı yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 2 tane sınavım kaldı, oh. Bu sene B'den düşük notum olmicak çok mutluyum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 SeaGle said: dasaaa said: pdf indir.. 154sf TAMAM BUGÜN GİDER ŞİMDİ ÇIKTI ALIR OKUR VE BİTİRİRİRM!!!!! OLEY! ötekini aç 435 sf abi "mühendisin çilesi" olsun senin adın ya, yemin ediyorum her bu tarz paylaşımında üzülüyorum haline. biz serzenmiyoruz diye bize ilgi alaka yok, tum muhendis repleri dasaaa ya. tepkiliyim!111bir1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 günnük ev negzel bişii ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 çok pis ahımı aldın dekan hoca, çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 allah belasini versin onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar