Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yeteeeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ölüyorum bitiyorum batsın bu dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Günlük çok güzel bir gün geçiriyorum. 2011 güzelmiş.Bu gun tarih atarken de 2010 yazmak gibi bir hata yapmadım.heuhe mckkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ayni anda 3 kitap mi okunur lan 936 sayfa hepside ohannes double pastirmali cheeseburger diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 sevgili elikanlıadam, biliyorum dna'n "inat" şeklinde kodlanmış. ama biraz kır bu inadını be kardeşim, hayır ilerde sana bir yararı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kardeş o topik 2 sokak aşağıda "içinden geleni söyle rahatla topiği" burası bizim biricik günlüğümüz. öpüldün kardanem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 teşekkürler nur tanem ama bu benim içimden geldiğini söyleme konum değil. günlüğümle paylaştığım konum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 günlük dediğin kendinle paylaştığın bişiler olduğuna göre elikanlıadam:1 - dylan:0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 hitabın yanlış tatlım o zaman ne diyim. ashdafhaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 benim günlüğün adı elikanlıadam olsundu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 40 dakika sonra eve gitmenin mutluluğunu 40 dakika önceden yaşamaya başladım ya :) yaklaşık 1 saat sonra kıçımda pirelerle randevum var ona yetişicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 deliler gibi sevinçliyim gerçekten her şey düzgün giderse müthiş olur gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 işallah bee biri mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 selam. sevmiyorum seni günlük tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 naber günlük çok kötüüym bye bye günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Dynun said: selam. sevmiyorum seni günlük tşk günlük haber verdi.. o da seni sevmiyormuş.. "uyurken onu öldürüceeem. niahahahaha" gibi bişiler de dedi gerçi. bence günlük sıyırmış kolay değil, sen de bu kadar kişinin kahrını çeksen sen de sıyırırdın bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 efkarliyim gunnuq bi dene puro yakicam simdi ama hemen bitiyor puro yakmasam mi acaba her zaman da bulamiyorum ki offf sigara ve alkole gelen asiri denetime lanet olsun sanki ulkenin her sorunu cozuldu de bir onlar kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 dasaaa said: Dynun said: selam. sevmiyorum seni günlük tşk günlük haber verdi.. o da seni sevmiyormuş.. "uyurken onu öldürüceeem. niahahahaha" gibi bişiler de dedi gerçi. bence günlük sıyırmış kolay değil, sen de bu kadar kişinin kahrını çeksen sen de sıyırırdın bak.. doğrudur fakat ben sana kırgınım. yetkilerini kötüye kullandığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 uvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sonunda nete girebildim günlük san diego süper bi yere benziyor, üniversite desen nasıl bir kampüs yapmış adamlar anlamadım, şehirden bile güzel resmen herkes yardımcı olabilmek için birbirini yırtıyor nasıl amerikalı lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 GÜNLÜK ÇOK MUTLUYUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bella said: GÜNLÜK ÇOK MUTLUYUM. nasıl bi rüyaydı ?? sdf Günlük, günleri karıştırdım, yanlış bi yerine çiziktirirsem bişeyler darılma, gücenme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 valla rüya gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 günlük görüyorsun işte, ben çalışmaktan günleri karıştırmışım, şu saat olmuş hala saçma sapan şeylerle uğraşıyorum, millet de rüya gibi vakit geçiyor. böyle aşkın ızdırabını diyorum günlük sana sadece :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bella said: GÜNLÜK ÇOK MUTLUYUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar