LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Kaburgamın ağrısı geçmiyor,ağrısı kesici ise ne fayda işe yaramıyor dayanılmaz oldu bu ağrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Oha millet dökülüyor turp gibiyim bu aralar nazar değmesin inşallah, bu çürüklerede şifa. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kaç yaşına geldim. derste geçmek için pano hazırlıyorum. allah belasını versin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 son teslim dersim arkeoloji mi öle bi boka yaramaz bi dersti işte. geçirsin diye pano hazırlayın demişti adam. ben de "pano ne lan!" diyip poster çıktı almıştım. götürünce eleman "yok bu olmaz. pano olacak, yapıştıracaksınız, elle falan yazılacak yazılar" vs dediydi.. işte o zaman bunların neden böle işe yaramaz hedelerde debelendiklerini anladım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 off feci bisi ya allahtan uzagiz oyle derslere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 GÜNLÜK. bi aile bu kadar tatlı olabilir mi ya.nerden bulmuşlar birbirlerini, nasıl bu kadar tatlılar ya. ah çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 senko said: off feci bisi ya allahtan uzagiz oyle derslere seçimlik ders. :/ çok kolay diye seçmiştim hani. eleman eski slayt makinesi ile -dia mı doğru slayt mı?- fallout başlangıç atmosferi yaratıyordu derste. sonra ben uyuyordum gözler açık şekilde.. bi iki kere laptop ve powerpoint falan göstersem mi diye düşündüm de.. ürker falan, belli mi olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 şimdiye kadar hep başladığım ama sonunu getiremediğim sevgili günlük, bazen kendime küsüyorum..gerçekten içimde böyle bir istekle uyanıyorum..küskünlük.. neye karşı diye sorduğumda cevabı kendimde buluyorum..bazen de kendimi dövmek istiyorum.ama çok tırsak olduğumdan (canım tatlıdır laan) bu işi de sonuçlandıramıyorum..nedensin sonuçsuz bir insanım kendimi sevmiyorum..bugün kendimi dövme isteği içerisindeyim hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 günlük.. meyvesuyum vardı küçük karton kutuda buzluğa koymuşum az soğusun diye sabah. şimdi hatırladım bak! ceviz vardı kabuklu 8-10 tane kalan şimdi meyvesuyuyla ceviz kırıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ya bak aklıma takıldı, kruvasanın içi boş olanı da kruvasan sayılıyor mu? bildiğin hayal kırıklığı ama.. poffff.. içerisi bomboş.. hışır hışır sadece tereyağlı milföy yiyor olmanın verdiği donuk surat ifadesi.. zaten total 8mimik falan var yüzümde boş boş kemirirken gözlerde sorgulayan bir bakış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dasaaa said: ya bak aklıma takıldı, kruvasanın içi boş olanı da kruvasan sayılıyor mu? bildiğin hayal kırıklığı ama.. poffff.. içerisi bomboş.. hışır hışır sadece tereyağlı milföy yiyor olmanın verdiği donuk surat ifadesi.. zaten total 8mimik falan var yüzümde boş boş kemirirken gözlerde sorgulayan bir bakış... üstüne reçel sürüp yanında bi kalıp peynirle ye yüz ifadenin hemen değiştiğini göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bitirdim yaw.. ama wonderbra gibi bişi işte. içi dolu gibi duruyor ama hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 önce elektrik saati patlar sonra yenisi arızalanır bunlar halloldu derken çatı damlar akabinde o da hallolur ve son olarak sofben naz yapar.sınanıyorum burda diyorum ama teker teker gelin yahu bu da geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Üf çok ödevim var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 üf çalıştığım şeylerden acayip zevk alıyorum lanet olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yorgunum olm ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dasaaa said: ya bak aklıma takıldı, kruvasanın içi boş olanı da kruvasan sayılıyor mu? bildiğin hayal kırıklığı ama.. poffff.. içerisi bomboş.. hışır hışır sadece tereyağlı milföy yiyor olmanın verdiği donuk surat ifadesi.. zaten total 8mimik falan var yüzümde boş boş kemirirken gözlerde sorgulayan bir bakış... abi aslı o onun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 evet pastaneler öyle yapıyolar. annene söyle kruvasan içi hazırlasın. iç malzemesini götürüyosun pastaneye bana içli kruvasan lazım diyosun öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 utopia said: dasaaa said: ya bak aklıma takıldı, kruvasanın içi boş olanı da kruvasan sayılıyor mu? bildiğin hayal kırıklığı ama.. poffff.. içerisi bomboş.. hışır hışır sadece tereyağlı milföy yiyor olmanın verdiği donuk surat ifadesi.. zaten total 8mimik falan var yüzümde boş boş kemirirken gözlerde sorgulayan bir bakış... abi aslı o onun zaten NALET OLASUUUUUUUUUUUU FRANSUZLAAAARR!!!! iyi tarafından bakarsak adamlardan nefret etmek için bi sebebim daha oldu böylece.. ama fransızların değildi ki falan diyen çıkarsa vururum. yemin ediyorum vururum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 evet belçikalıların :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 şşş patiler bırakın onubunu da 2şer sınav kağıdı veriiim de okuyun ha hayrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ben okurum valla ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oluurr,can sıkıntısı başa bela zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ay ben gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 öldün sen! bi sn.. yok. ben belçikalılardan da nefret ediyorum zaten biş değişmedi.. NALET BELÇİKALILAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar