Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[enter devlet bahçeli]

E8 grubu al. Boyutunu hesapla İKİYÜZ KIRK SEKİİİZ
Peki E8 grubunun mertebesi kaaaaç? SEKİİİİZ

Bu ikisini çarp. Etti mi sana BİN DOKUZYÜZ SEKSEN DÖÖÖRT

STRING THEORY'NİN DOĞUŞ YILI KAAAÇ?
BİN DOKUZYÜZ SEKSEN DÖÖÖRT

BU BİR TESADÜF OLAMAZ

[/exit devlet bahçeli]
Mesaj tarihi:
Getiricektim aslında ama redd(böle mi yazılıo onuda bilmiorum) konserini bayadır bekliyorlardı iyi yerde oturmak için erken gidiceklermiş saat 7 gibi falan. Kız işten 6da anca çıkıo gelmesi yarım saat, 45 dakika falan yani pek mümkün deil gibi
Mesaj tarihi:
Kyk açıklanmış bi kız arkadaşımın sonucuna ben baktım burs çıkmış.Kızın ihtiyacı vardı, ondan çok ben sevindim...

Ben de düşük beklediğim hukuk sınavından yüksek almışım ayrıca sevindim

Güne güzel bi başlangıç
Mesaj tarihi:
İnsanların yalan yanlış bilgileriyle üste çıkmaya çalışması sinirimi bozuyor. üstelik (sayısal) bilim konuşuyoruz arkadaş.doğru bi' tane yani.gerizekalı bi' araştır bari.sözel kafa öf!(no offense)
Mesaj tarihi:
yazan
"bilmem kaç yaşında internetten 2000küsur para kazanıyor"
okuduğum
"bilmem kaç yaşında integralden 2000küsur para kazanıyor"
hmm

irin said:

İnsanların yalan yanlış bilgileriyle üste çıkmaya çalışması sinirimi bozuyor. üstelik (sayısal) bilim konuşuyoruz arkadaş.doğru bi' tane yani.gerizekalı bi' araştır bari.sözel kafa öf!(no offense)

gün geçmiyor ki kafası tıkır tıkır çalışan bi sayısalcı bir sözelciden yaka silkmesin.. geçen gün bizim yaşımızda adama gök kuşağını anlattım.. hayal edebiliyor musunuz?
Mesaj tarihi:
an itibari ile zar zor duzenledigim uyku cycle'im bozuldu 2gundur. Boyle olunca ne projeme bakabliyorum ne ders yapabiliyorum ne de baska bisi.

Lfd2 oynuyorum bi tek sanirim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...