Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 AAŞUUUREEEEEEEEEAAAAĞĞĞ!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Eh gunluk istanbul'da havalar 10 derece isiniyormus. Antalya felaket firtinali dun arabaya tutunmasam birinin camina sinek gibi yapisacaktim. Ev de kalmayi planlamiyorum lodos olmazsa yatta kalicam. Kalamis guzel bir yer. Oww heycanlandim yine uhehu :) optmscskib gunlukcum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ısınıyo mu lanet olsun sabah sahilde kar yağdı diye heycanlandım ben de sahilde yağıyosa akşama kar fırtınası olur diye öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ardeth said: ısınıyo mu lanet olsun Ardeth said: ben de Ardeth said: kar fırtınası olur diye Ardeth said: heycanlandım Ardeth said: öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mr_Hand said: AAŞUUUREEEEEEEEEAAAAĞĞĞ!!!1 oh shit! aklıma kafasında yumurtası ile calimero geldi bi de evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 opencl CUDA öğrenmeye karar verdim gpulara akıp bundan sonra programlarımı öyle yazcam evet öyle yapcam 50 kat hızlı olcak ayrıca en iyi ekran kartlı bilgisayarları almak için hep bir bahanem olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 başvurularıma da yazayım bunu faydası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 çok kola içtim midem yanıyor feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 soğuktan yara olan eller o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 arkoyla hemen geçer o yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 atanamadım günlük, kurada denk gelmedi.torpil de yoktu :/ bir kapı kapandı, bakalım rüzgar nereye savurucak.yatıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Saeros said: soğuktan yara olan eller o ye o ye man o ye. ellerine puanım 9 söyle kaldırımdan yürümesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 günnük 1 hafta önce kablonet midir uydu net midir ne naneyse başvurdum, kadın "2 gün içerisinde size dönecekler ve kurulum için gün alacaklar" dedi. "iyi" dedim "ama haftasonu anca olabilir, o da 12ye kadar" diye izah ettim "olur" dedi. 2 gün sonra herifler aradı, aynı şekilde izah ettim "11'de gelebilir misiniz?" dedim. Adamın cevap; "kesin bir saat söleyemeyiz". İçimden bi küfrettim "İyi" dedim, "12ye kadar gelmiş olur musunuz?" Adam "Tamam o şekilde olur" dedi. ULAN GERİZEKALI HERİFLER NE BOK YİYOSUNUZ DA SAAT VEREMİYOSUNUZ Bİ DE ÜSTÜNE SÖYLEDİĞİNİZ SAATTE DE GELEMİYOSUNUZ MAL HERİFLER! GEÇ KALDIM BOŞ YERE BE! şimdi ben evden çıkınca gelir bu dallamalar, saçma sapan orta yerden ***** gibi bi kablo çekerler giderler bağladık diye. itoluitler. uyuz oldum. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 oh iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 suslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sinirlerim tepemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 duvar dibinden çekiyorlar kabloyu ya orta yerden değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yahu adama desene bana kesin bir saat var benim işim gücüm var seni bekleyemem 4 saat diye gelince kız adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ööle dedim de kesin saat söleyemiyolarmış güya. ev de müstakil, apartman gibi düzen olsa herif kolayca çeker kabloyu, eve ait kutu koyacak kabloyu evdeki tesisat girişine kadar getiricek vs. vs. üşenicek kesin herifler. ortada at bilmemnesi gibi bi kablo bırakıp giderler kesin. neyse ben çıkarım anneme de tembihlerim bağlamasınlar ben olmadan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 hey allaam tam çıkarken geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 oh be 2 saat sonra mesaim bitiyor yarın da izinliyim ooohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Günlük bu moron herifler şebekeyi bulamadı resmen. 2 ev yanda varmış da bilmemneymiş. Şebeke ekibi gelip keşif yapacakmış... Telefonda bana yanımızdaki evlerde olduğunu söylediniz, bu heriflerin nasıl haberi yok. YAPACAĞINIZ İŞE EDEYİM BE! dangalaklar. Bu kafayla eğitime git şimdi işin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Çıkmadan bi xanax vermeliymişim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Bi arkadaşımın sevgilisi askere gitti, o günden beri kız her gün ağladığını belli eden statüler, çocuğun askerliğini yaptığı yerin alan kodu, salak salak şarkı sözleri, şiirler falan yazıyor. Her gördüğümde deli oluyorum. Amma abartıyo ya. :/ Banane gerçi ama görünce sinir oluyorum nabim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 dün gay bara gittik. çok eğlenceliydi! ama lütfen yakışıklı erkekler gay olmasın ya. ha bi de bi kız arkadaşım birini beğendi arkadan çok tatlı falan diye, bi döndü kızmış hahaha kimin ne olduğu belli değil şekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar