Vidar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 daha dibe vurabilir miyim diyip her defasında daha dibe vurmak priceless(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ben de vurayım mı? o değil de olm.. kimse belge paylaşmıyor lan.. :/ e öle kaldım şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 susam sokağında sıklıkla gördüğümüz ellerini yukarıda tutup bağıra bağıra koşturma hareketi var ya. onu yapıyorum aaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! vazgeçtim gidip petrol aramada çalışayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abi... takla atıverdim.. said: I am attaching a draft document on the recent M7.1 earthquake near Christchurch bildiğin adam sağlam bi comeback yaptı olm! design provision ile ilgili bilgiler de var. ya bi de avustralya'da okuyan kimler vardı? çok ufak bişi soracağım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 fuck you murphy's laws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dejenere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yalnızım lan günlük bana kız ayarlasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 [right]selam[/right] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 öle latince dövme yaptıracak olsam bi tek vocatus atque non vocatus deus aderit yaptırırdım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 günnlük lam, gözlük alıcaktım, sepete ekledim dün, bugün bi baktım o model bitmiş...hemde koskoca amazonda, nası lan?, ille custom gözlük yaptırtıcaklar bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dasaaa said: abi... takla atıverdim.. said: I am attaching a draft document on the recent M7.1 earthquake near Christchurch bildiğin adam sağlam bi comeback yaptı olm! design provision ile ilgili bilgiler de var. ya bi de avustralya'da okuyan kimler vardı? çok ufak bişi soracağım sadece hadi hayırlı olsun yine iyisin eh eh eh (gevrek gülüş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 idm'nin bi sonraki versiyonunda optional download speed (bunu zor açıklarım şimdi. hız limiti değil ama) ve en küçük olan dosyanın hızına otomatik aban. ötekileri toplam hızın %20sini oluşturacak şekilde tut. tarzı yenilikler gelirse benden bakın bu fikirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 reyou said: dejenere yozlaşmış demek istedin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 lan bugün resmen yapmam gereken şeylere vaktim yetmedi yahu. Nasıl yetişçek bu kadar iş anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sibeeeeeelllll beni neeeedeeen yoruyooosuuuuuun madeeem çok üzgünsüüüüün beni neden terkediyosuuuun günaaaaaahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kill sibl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Dinana gelsin. http://fizy.com/#s/125h0l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 şu ayrılık nelere kadir ya Dinan'a Serdar Ortaç şarkısına uyarlama yaptırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bugün de kütüphaneye gidemedik çok şükür, yarın sabah gideyim ama yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 lan neresinden yazayım da ne diyeyim diye kasıyorum.. aklıma bi fikir gelsin diye kafa patlatıyorum. güm pat bişi düştü. gittim baktım, metre, kaldırdım yerden.. üstünde idea yazıyor. hâlâ bir fikrim yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 güzel enstantaneymiş dasaaa cığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 AAYH. Şu essayimi yazsam yarın teslim etsem dee, alışverişe çıkıp İstanbul'uma dönsem artık. Çok çok özledim. Metrobüsü bile özledim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hayatında kaç defa metrobüse bindin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Çok defa. Ben metrobüsün yanında oturuyorum oğlum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar