Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
susam sokağında sıklıkla gördüğümüz ellerini yukarıda tutup bağıra bağıra koşturma hareketi var ya.

onu yapıyorum

aaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

vazgeçtim gidip petrol aramada çalışayım..
Mesaj tarihi:
abi...

takla atıverdim..
said:
I am attaching a draft document on the recent M7.1 earthquake near Christchurch

bildiğin adam sağlam bi comeback yaptı olm! design provision ile ilgili bilgiler de var.

ya bi de avustralya'da okuyan kimler vardı? çok ufak bişi soracağım sadece
Mesaj tarihi:
günnlük lam,

gözlük alıcaktım, sepete ekledim dün, bugün bi baktım o model bitmiş...hemde koskoca amazonda, nası lan?, ille custom gözlük yaptırtıcaklar bana..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

abi...

takla atıverdim..
said:
I am attaching a draft document on the recent M7.1 earthquake near Christchurch

bildiğin adam sağlam bi comeback yaptı olm! design provision ile ilgili bilgiler de var.

ya bi de avustralya'da okuyan kimler vardı? çok ufak bişi soracağım sadece

hadi hayırlı olsun yine iyisin eh eh eh (gevrek gülüş)
Mesaj tarihi:
idm'nin bi sonraki versiyonunda optional download speed (bunu zor açıklarım şimdi. hız limiti değil ama) ve en küçük olan dosyanın hızına otomatik aban. ötekileri toplam hızın %20sini oluşturacak şekilde tut. tarzı yenilikler gelirse benden bakın bu fikirler.
Mesaj tarihi:
lan neresinden yazayım da ne diyeyim diye kasıyorum.. aklıma bi fikir gelsin diye kafa patlatıyorum. güm pat bişi düştü. gittim baktım, metre, kaldırdım yerden.. üstünde idea yazıyor.

hâlâ bir fikrim yok ama.
Mesaj tarihi:
AAYH. Şu essayimi yazsam yarın teslim etsem dee, alışverişe çıkıp İstanbul'uma dönsem artık. Çok çok özledim. Metrobüsü bile özledim gerçekten.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...