Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ne kitabın full adı falan yaz bakayım
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 said: ha bulabilen olursa bana aisi 2008 ve 2007'nin commentary sini +fem10.2.02 ile fem 10.2.08'i yolayabilir.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ona abi hic bisey anlamadim orda yazandan ben http://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=aisi
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aisi'den shop'a girin. D100-08KIT yazan var ya sf ortasında. The 2008 Edition of the AISI Cold-Formed Steel Design Manual ve The Commentary to the 2007 Edition of the North American Specification Design of Cold-Formed Steel Structural Members olanlar işte. bulunduğu sayfaya hotlink veremiyorum, kabul etmiyor sitesi. ötekinin adı da fem 10.2.02 ve fem 10.2.08 bu arada bi 10kişiye baktırttım lan. kimse bulamadı.. bunların dışında da vardı bi sürü. mesela bi tanesini di sağolsun bi çin sitesinden apardık güzelce.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 e o kadar detaylı aradıysanız ben uğraşmayayım hiç ayrıca mesaj kutun dolmuş
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 boşalttım.. aisi'lerin nette olanları hep eski versiyonları. bana güncel olanı lazım :/ fem hiçbi yerde yok. yazan adamlardan yanıt bekliyorum işte. kanada'dan yeni zelandaya kadar bi sürü prof'a da "hacım bi kopyasını bana yollasanıza lan! " yavşaklığını da yaptım..
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dasaaa said: dediğim tarihli o yönetmelikleri de hiçbir internet sitesinde bulamayacaksınız. üniversitenizin anlaşmalı olduğu kuruluşlar arasında olmayacak ve dijital kopyalarına ulaşamayacaksınız! bulursanız bende bakmak istiyorum cevabını aldım ben ahahhahha
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yok abi bulabilsem hayrına ben koyacağım bak.. altın yıldızlı tabela yaptıracağım "bu bu dökümanlar bulunur!" diye. neon ışıklarla aydınlattıracağım
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 olmadı günlük, huzura eremedim. büyük bi kumar oynamam gerekecek bakalım nolacak...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 günnük. bu saatte işten güçten bitkin olduğumu düşünürdüm hep, yine öyle hissederken "eee eytere bea!1" dedim, haftasonu yapamadığım koşuyu yaptım. Sandığım kadar zor değilmiş be. savulun bundan sonra haftasonu sporu kaçırdım diye bahane bulamam kendi kendime sfdsadf had bakalım.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 daha önce çekemediğiniz kadar iyi tatil fotoları çekin said: 5DMKII + 16-35mm + devamı var... lan bununla çekemiyorsan git vur bence kendini.. adam gibi tuto vereceksen, yiyorsa git de kullan at kodak kameralarla daha önce çekemediğiniz kadar iyi tatil fotosu çekin diye başlık aç lan köpek! bak sinirlendim yine.. hanım kalp hapımı ya da tüfeğimi getir.. evet tüfeğimi getir sen!
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Alıcaksın odunu eline böylelerinin ağzını kıracaksın dasaaa
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ah be.. hanım silahı bırak odunu suya yatır.. atımı hazırla YOLA ÇIKIYORUZ!
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bırak şimdi hanımdan sopa istemeyi, ben bu günleri düşünerek suda hazır beklettiğim sopalarla geldim TUT!
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bakayım... hmmm 1986 kesimli ingiliz meşesi! sanırım 20-25m boyundaymış. tahmini 189senelik ağaç. nötralize edilmişl ılık suda bekletilmiş ve 15saatte bir ters düz edilmiş. her tarafı eşit derecede ıslanmış. verimli yılmış gerçekten
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 çok yalnızım günlük rangers da gol yedi zaten
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 günlük. yapmak istemediğim birşeyi yapmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum. kıramadım da ama gitmek de istemiyorum, sıfır istek. sıkıntıdan ölücem yarın. of.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dasaaa said: bakayım... hmmm 1986 kesimli ingiliz meşesi! sanırım 20-25m boyundaymış. tahmini 189senelik ağaç. nötralize edilmişl ılık suda bekletilmiş ve 15saatte bir ters düz edilmiş. her tarafı eşit derecede ıslanmış. verimli yılmış gerçekten babam kendi elleriyle yapmış..
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 günlük yarın güzel geçsin de bi toparlanayım zzzz
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Giden kurtuluyor, sen biz geride kalanlara güç ver Allahım. Amin.
Öne çıkan mesajlar