Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tamam öyle düşündüm güzel yün şapka http://www.google.com.tr/images?q=y%C3%BCn%20%C5%9Fapka&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=tr&tab=wi&biw=1297&bih=707 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Abim askere gidiyor diye herkesler yemeğe falan çağırıyor her gidilen yerde rakı oh yea <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 utopia said: bere derken sen güzel yün şapkalar düşün, yoksa laz balıkçı mıyım ne beresi. her turlusu yakisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 <3 yeni ürün fikri de bulduğum zaman müthiş olacak hayatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Günlük futbol bölümü banım pm attıktan sonra açılsa ne kadar hoş olurdu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Günlük.. Yarın iş var yine servisi kaçırıp arabayla gitmek zorunda kalacağım biliyorum.. O sıkıcı dosyalar içerisinde boğuluyorum günlük, 10 dakika geç kalsam kim ne der öyle değil mi? Günlük.. Bu şerefsiz geceler satar adamı.. Alakasız oldu ama içimden geldi öylesine söyledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 günnük olm. bu yaşa geldim halen ehliyetim yok, daha şimdi gidip alacam. randevu saatini bekliyorum. radyoda da herkes wikileaks de wikileaks diyo. ulan kardeşim benden önce ehliyet aldı ya asdfadfgsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dün mutfakta lol oynarken bizim katta kalan güney koreli geldi, meğersem onu da başlatmışlar oyuna bi önceki gün. "en iyi karakteri istiyorum tüm abilityleri saldırı üzerine olmalı pantheon alıcam o yüzden" filan diyo fdsf ama starcraft 2 oynamamış hala, püh dedim içimden ne biçim güney korelisin, yazıklar olsun vs bi de shuttle'ı 1 dakkayla filan kaçırdım lan, koştura koştura inmiştim bi de aşağı yazık oldu sırf yoklama için gidicem artık dersin ikinci yarısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 günlük ben niye böyleyim o niye öyle noluyo gene günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bugün çılgınlar gibi kitap alışverişi yaptım sdfgh. Hayatımda ilk defa kitaplara bu kadar çok para yatırdım. Hepsi de psikoloji kitabı. Kendimi aşıyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 psikoloji okumakla yollar aşınmaz http://img.internethaber.com/gallery/541/1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kapışalım. bi CFS çelik kitabı 300$ (bu çoğunuzun hayatında okuduğu ders kitabı harici kitapların toplamından daha kalın. kocakafanız kalınlığında bişi) bi yönetmelik 150$ (bunlar 100sf max) ayrıca para verirseniz çok gerekli olan 4tane daha yönetmelik ve 2kitap daha alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 günnük haftaya öyle boktan başladım ki ben kimim hatırlamıyorum şu an. bi ehliyet alıcam alt tarafı, her türlü terslik geldi başıma. orda işim bitti, ofise geldim, herkes kafayı yemiş sapıtmış server. ya basit bi kablo bile bugünü seçti durup dururken bozulmak için. hepsi bu gün. halen de ters gidiyo ufak tefek şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Nette pdf olarak bulamıyor musun o yönetmelikleri? Para dayanmaz ki ona O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 çok aradık.. :/ hiçbi yerde yok ha bulabilen olursa bana aisi 2008 ve 2007'nin commentary sini +fem10.2.02 ile fem 10.2.08'i yolayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bulacağımı pek sanmıyorum ama 2-3 arkadaşım var sorabiliceğim. Bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 fem dedin de maklube istersen ayarlarız dasaaa ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Hayatımda ilk defa fasıla gidiyorum. :/ Bi arkadaşı askere uğurluyoğz. Cuma günü yapılcakmış. Ben orda söylenen şarkıları da bilmem şimdi dklksdf Çok garipsedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 SeaGle said: fem dedin de maklube istersen ayarlarız dasaaa ekieki bedava maklubeye de makbuleye de hayır demem! yerim robert bosch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Overseer said: psikoloji okumakla yollar aşınmaz http://img.internethaber.com/gallery/541/1.jpg ahahahaha ulan mmmhh maklube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dasaaa said: kapışalım. bi CFS çelik kitabı 300$ (bu çoğunuzun hayatında okuduğu ders kitabı harici kitapların toplamından daha kalın. kocakafanız kalınlığında bişi) bi yönetmelik 150$ (bunlar 100sf max) ayrıca para verirseniz çok gerekli olan 4tane daha yönetmelik ve 2kitap daha alabilirim. kapışalım sevim fotokopide 90 dolarlık kitap 20 milyona karton kapak orjinal boyutlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 benim aradıklarım olsa alırım lan. hatta hepsini alır, fotokopi makinelerini parçalarım. bulunamadığı için kendi elimdeki kitabı satarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 öyle değil abi gigapediadan ya da kütüphanden götürüyosun kitabı yapıyolar özel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://w-shadow.com/wp-content/uploads/2008/08/piracy-is-not-theftreally.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 o kısmını ilkokul 3teki gençler bile anladı lan.. ama yok kitap hiçbir yerde.. I dare you. I double DARE you! dediğim tarihli o yönetmelikleri de hiçbir internet sitesinde bulamayacaksınız. üniversitenizin anlaşmalı olduğu kuruluşlar arasında olmayacak ve dijital kopyalarına ulaşamayacaksınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar