Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nedense gözüm başım falan tüm o bölge ölmek üzere, yatıp uyusam mı acaba? hava da leş gibi sıcak oldu, niye bitti ki kış? hem daha dün üşüyodum ben ne güzel
Mesaj tarihi:
Saeros said:
nedense gözüm başım falan tüm o bölge ölmek üzere, yatıp uyusam mı acaba? hava da leş gibi sıcak oldu, niye bitti ki kış? hem daha dün üşüyodum ben ne güzel

HELAL AGA
hayırlı olsun !1!!
Mesaj tarihi:
güllük
çok garip duygular içindeyim..
bir adet sevgilim var fakat ben sadece ondan hoşlanıyorum
bide çok çekici bulduğum hatta kendime hakim olmazsam köpek gibi aşık olabilceğim bi kız var !
kendime hakim olmayı düşünüyorum..
çünki o kızla sadece yiyiş için takılması daha keyifli..

ayıp lan yiyiş dedim
Mesaj tarihi:
sevgili günlük.yrn tam 8.30 da para politikaları ve teorileri adlı güzide dersim var.ve tam 6.30da kalkmak gerekiyor.ve hiç uykum yok.ve adam yoklama alıyor.ve ödev vermiş.ve ödevi yapmadım.ve ..
Mesaj tarihi:
Günlük allah cezamı vercek. işyerinde 5dk kafamı masaya koyıyım dedim uyumuşum. tam o sıradada caycı ''ay çaylarınızı getirdim'' diye anırarak içeri girdi. cok korktum günlük. kalbime iniyodu
Mesaj tarihi:
ahahaahahha
ben de uykusuz gittim okula gelirken yürüyodum, gözleri de hafif kapamıştım, yolda bi kız çıktı önüme sıçradım önünde bağırdı kız sdfshfk
Mesaj tarihi:
fede said:
ahahaahahha
ben de uykusuz gittim okula gelirken yürüyodum, gözleri de hafif kapamıştım, yolda bi kız çıktı önüme sıçradım önünde bağırdı kız sdfshfk

aha kaçtı fırsat
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...