fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 nedense gözüm başım falan tüm o bölge ölmek üzere, yatıp uyusam mı acaba? hava da leş gibi sıcak oldu, niye bitti ki kış? hem daha dün üşüyodum ben ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ayy yok bişi yanlış yere yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Saeros said: nedense gözüm başım falan tüm o bölge ölmek üzere, yatıp uyusam mı acaba? hava da leş gibi sıcak oldu, niye bitti ki kış? hem daha dün üşüyodum ben ne güzel HELAL AGA hayırlı olsun !1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 10k da yaptım hala post kasma psikolojisi kalıntıları var günlük yatayım geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 güllük çok garip duygular içindeyim.. bir adet sevgilim var fakat ben sadece ondan hoşlanıyorum bide çok çekici bulduğum hatta kendime hakim olmazsam köpek gibi aşık olabilceğim bi kız var ! kendime hakim olmayı düşünüyorum.. çünki o kızla sadece yiyiş için takılması daha keyifli.. ayıp lan yiyiş dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sevgili günlük.yrn tam 8.30 da para politikaları ve teorileri adlı güzide dersim var.ve tam 6.30da kalkmak gerekiyor.ve hiç uykum yok.ve adam yoklama alıyor.ve ödev vermiş.ve ödevi yapmadım.ve .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 uyumadan git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 olmaz akşam dersim 6.30 da bitiyor ölürüm bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ondan ölünecek olsa ben 20 kere ölmüştüm şimdiye dfsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Sınavın olmadığına dua et bence. Şahsen şu an yanımda olsan öldürebilirdim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sen taktın bana zaten ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Özel mesaj atıp uyuyan devi uyandıran bendim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/b79/d4e/407/c28/29f/1d4/dd5/4d3/b36/acd/4f_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Pyro said: Özel mesaj atıp uyuyan devi uyandıran bendim zaten. msj atmamdaki tek etken xeraydı sevgili oğuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Peki. +1 bu arada fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sELAM GÜNLÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 günlük saçma sapan şeyler yaşıyorum.hiç bu kadar asosyal hissetmemiştim kendimi.uyuyamıyorum da 1 saattir of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Acaip hırslıyım azimliyim günlük allah bozmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Günlük allah cezamı vercek. işyerinde 5dk kafamı masaya koyıyım dedim uyumuşum. tam o sıradada caycı ''ay çaylarınızı getirdim'' diye anırarak içeri girdi. cok korktum günlük. kalbime iniyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ahahaahahha ben de uykusuz gittim okula gelirken yürüyodum, gözleri de hafif kapamıştım, yolda bi kız çıktı önüme sıçradım önünde bağırdı kız sdfshfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ahaha büyük aşk başlangıcı olabilir fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 nasip kısfmet bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bağırtılar icinde uyanmak cok kötü bişey. aşk maşk cıkmaz vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 fede said: ahahaahahha ben de uykusuz gittim okula gelirken yürüyodum, gözleri de hafif kapamıştım, yolda bi kız çıktı önüme sıçradım önünde bağırdı kız sdfshfk aha kaçtı fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar