Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Ulan sinirlendim bayram sabahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Annemin yaptığı laz börekleri giderek efsaneleşiyor günlük ohş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 wastyrx said: laz börekleri that's racist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ismi öyle ben ne yabayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Günlükcüm şimdi çok içten bişey yazıcam Ben yarın gündüz aileyi doğal yaşam parkına götürcem.Akşama ise xxara adında bi arkadaşla buluşucam. Perşembe günü xxxil diye bi arkadaşla buluşucam.Akşamında ise xxxem diye bi arkadaşla buluşcam. Cuma günü xxşak adında bi arkadaşla buluşucaz.Akşamına bi planım yok. Cumartesi xxe diye bi arkadaşla buluşcaz akşama da kalabalık olarak yine onlarlayız. Pazara planım yok. Pazartesi Konakta işlerim var oraya gidicem. SALIDAN PERŞEMBEYE KADAR 4 ADET SINAVIM VAR NE ZAMAN ÇALIŞICAM LAN BEN, YAPCAĞIM PLANA BAŞLAYIM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 günlük naber? hatırladın mı beni cücük? burda herşey çok değişmiş kimseyi hatırlayamadım/tanımıyorum. hadi aeo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 sevgili gunluk...bayramda caliscam diyodum da o is olmadi pek..ok bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 anasini satayim bi gunlugune los angeles'a gidiyorum yarin aksam. ne gereksiz bisey bu askerlik ya, en yakin konsolosluk da ucakla 2.5 saat =( aralik sonunda turkiye'ye gelince tutuklanma riskim devam etmekte bu arada tabi, is guc yuzunden son dakikaya kaldi zira bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 havaalanına gidip ilk uçakla los angelesa uçmak istiyorum karizması yaptın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 günlük kuzenler iyi güzel de küçükler yav kurtar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 haa bi de torium denen lanet yerden apaçi fışkırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ilke lan, postayla olmasi lazim onun, netten bile yapiliyo bir kismi, benim de tecil bitti gecen ay, daha uzatmadim, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Erkek olmak çok zor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yoo gayet mukemmel erkek olmak, baya kickass bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 2 buçuk saattir annem ve babamla ailecek yaşadığımız problemlerle ilgili konuşuyoruz. Annem bana " 2,47 ortalamayla Bilgi'den alabileceğinin fazlasını almışsın, bence doğru mesleği seçmişsin. Konuşmanın başından beri seni izliyorum, bence çok iyi bi psikolog olucaksın." dedi. Çok mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 haberler.. spartaküs kürtmüş.. bi o kürt değildi zaten! şaka gibiler lan bazen bi de prens william evleniyormuş.. bu herifle aramda kaç saat fark var merak ediyorum.. lady di doğuramamış bi türlü.. az daha dişimi sıkıp ruhların dağıtımı yapılırkene doğru yere iniş yapsaydım tutturabilirdim bak.. kral ben olurdum.. böhüe =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 napae said: 2 buçuk saattir annem ve babamla ailecek yaşadığımız problemlerle ilgili konuşuyoruz. Annem bana " 2,47 ortalamayla Bilgi'den alabileceğinin fazlasını almışsın, bence doğru mesleği seçmişsin. Konuşmanın başından beri seni izliyorum, bence çok iyi bi psikolog olucaksın." dedi. Çok mutlu oldum. annen piskorog mu? bi de konusmanin basindan beri seni izliyorum nasi tedirgin bi durum, stalker anne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 aquila said: napae said: 2 buçuk saattir annem ve babamla ailecek yaşadığımız problemlerle ilgili konuşuyoruz. Annem bana " 2,47 ortalamayla Bilgi'den alabileceğinin fazlasını almışsın, bence doğru mesleği seçmişsin. Konuşmanın başından beri seni izliyorum, bence çok iyi bi psikolog olucaksın." dedi. Çok mutlu oldum. annen piskorog mu? bi de konusmanin basindan beri seni izliyorum nasi tedirgin bi durum, stalker anne. Hayır ama piskoroğa gitmişliği var. Ordan gözlemleyip anlayabiliyow psikologların duruma nasıl yaklaştığını. Sensin stalker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ne stresli bi gündür lan bu, ölücem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bilgide gpa 4 üzerinden di mi? emin olayım dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ardeth said: bilgide gpa 4 üzerinden di mi? emin olayım dedim :p hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Sırf gönlü olsun diye acı çektim yollarda, hasta oldu orada iyi mi günlük? Neyse ölüm var kalım var tüm büyükleri görmüş oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 günlük: Son 2 günüm tesadüflerle dolu ve inanılmaz yorucu geçti İstanbul'dan tüge geldi.Ve tabii ki 1 senenin vermiş olduğu özlemle beraber hem bayağı vakit geçirip bayağı da gezdik. Dün şirketten erkenden kaçtım.tügeyi de alıp mervenin yanına gittik.yemek falan yedikten sonra bi kahve içmeye çıkalım derken starbucksa geçtik.(bu arada merveden dinlediğim bir hikaye benim oha falan olmama sebeb oldu) neyse.O sırada yeni, eski olan bir arkadaşımla karşılaştım.Zor dakikalar..Neyse zar zor oturucak bi yer bulup kıvrıldık.Sohbetin tam ortasında uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla karsılastım yine o da bize katıldı .Kahveler bitti derken ne yapalım en iyisi kaleiçine gidelim dedik.ilk deep sonrasında the bar ve geç saatte eve geldik. Öğlene doğru uyandım ve 1 senedir uğramadığım bir alışveriş merkezine gitmeye karar verdim.Mağazanın birinde dolanırken seneler once amerıkaya yerleşen bir arkadaşımla karşılaştım o mağazanın müdürlğünü yapıyormuş aslında 1 ay once gelmiş falan neyse bi yemek yiyelim bari dedik.Tam çıkıyorduk ki tesadüf yine Ali zittuni olduğunu sonradan öğrendiğim siyahi bir adam bize doğru yaklaştı meğersem bizimkinin arkadasıymıs.Doğal olarak ben de bir tanıştım tokaştık vs. zittuni gitit biz de yemek yedik ben cıktım. Tüge'ye ulaşamayınca merak edip Merve'yi aradım.Tüge biraz rahatsızlanmış evde yatıyormuş.Biz malesef Tüge olmadan buluştuk kahve içelim diye gittik yine heryer tıklım tıklım.Tam o sırada gündüz ayaküstü tanıştığım siyahi futbolcumuz da kalkmak üzereymiş bize masasını verdi sağolsun.Yine bir tesadüf... Ya işte öyle bayağı yorucuydu son 2 gun.Yarın da mağazaya 7:15 te gidicem Fransızlar gelicekmiş.poff Yarın ondokuzkasım... eh neyse . bu şiiri de paylaşmadan geçmiyim..severim kendisini.. Hadi günlük görüşürüz.. Ondokuzkasım sebep değil, netice oldun bana sudaki mahrem yüzümdün, taştaki ürkek güzelliğim. bir müzik parçasında yanyana duran iki nota gibiydik sırasını bekleyen. Şimdi artık bir tek hayatta kalmaktan korkuyorum aslında. Ey benim cahil kısmım: Sevgilim! ne yazık sana da netice olmak, bana düştü fakat, sebep ben değilim! K.İskender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar