Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 http://www.painease.com/Honey_Antiseptic_properties.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ardeth kendini durduramıyor. tamam inandık biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ARAŞTIRMIŞTIM BEN http://3.bp.blogspot.com/_D90LpjyZWE4/S-B8oTtLHAI/AAAAAAAAEJM/gx1Nj8t2Txs/s1600/homer-crazy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yarın ıhlamurlu adaçayı üzerine ince bi zencefil dilimi atıp balla karıştırıp deneyceğim o halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 zencefil de antiseptik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 dasaaa said: yarın ıhlamurlu adaçayı üzerine ince bi zencefil dilimi atıp balla karıştırıp deneyceğim o halde.. (tu) :) mjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Yollarda uyumayı öğrenmem lazım günlük. Scheisse dummkopf ich bin ich bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 haftaiçi dışarı çıkmıcam diyorum.. çıkıyorum. ertesi gün pert ondan sonra. tecrübelerinden ders alan bir ben istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 tecrübelerinden ders almak.. hmm doğru mu ya bu cümle? yabancılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bana matematik anlatmaya calisan herkes birer birer deliriyo; ''[20:49]ekmek: bismillahirahmanirrahim onu öyle yapıcaksın zaten aksini hiç söylemedim ki— '' unutmusum baya matematigi mühü =3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 vaniLLe said: bana matematik anlatmaya calisan herkes birer birer deliriyo;... afdsafdsafdsafgh ayh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 [22:23:51] nille: HE [22:23:53] nille: TAAM [22:24:07] nille: ÜC [22:24:10] nille: BASAMAKLI [22:24:10] nille: BU [22:24:11] nille: YAPAMAM çarpma ne zor konuymuş yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 AHAHAHAHAH GERIZEKALI. espri yapiyodum ben orda carpitma yavsak. an itibariyle seni daha az seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ne lazım ben anlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 amerikanya vizesi almak için istabula gidiyorum söyleyin de versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Ardeth said: ne lazım ben anlatayım saol sina ^^ halloldu simdilik, bi de seni delirtmiyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 erken kalkmak mecburen, işe gitmek mecburen hadi görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 olmadı lan günlük, beni o şekilde bi arkadaş olarak görmüyomuş da, şok olmuş da, çok şaşırmış da, mış mış da mış mış. Kimsenin hayatına zorla giricek biri değilim, herkes kendi yoluna. Byes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 one, bir kere de olmasa bile "oldu" yaz. çok kötü bir istatistik tutturdun burda, olmaz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ders caliscam diye erken kalktim hicibisi yapmadim yine :{ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 her tatil öncesi gün sayıyorum günlük.hani tatile ulaşmak için çalışıyomuş gibi. az kaldı shanti shanti kafa dinliycem yüzcem bi tarafım donsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Önce bankaya gidicem kredi kartı borcumu yatırıcam daha sonra türk telekoma sövmeye gidicem ana binaya bahçelievlere.Bugünkü görevlerim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 günnük lan. h323 çogzel bişey. symbiandan veya windoz mobayldan falan bunu kullanacak bişey bulsam daha da süper olacak. düşünsene yav. cepten video konferans direkt böle. 4-5 farklı noktayla aynı anda... aslında android de olablüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Yazmaya kalksam çok uzun sürer. O yüzden çook tatsız bissürü şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 aha güneş gitmeye başladı bile.. sokayım kış saatine be.. ışık açmak için yeterince karanlık değil, bu ışıkla çalışmak için çok aydınlık değil, ferah da değil.. zaten canım da okumak istemiyor şimdi.. üfff.. bişi izleyim bari.. kış saatinin parasını devlet ödese yakıcam ışıkları cayır cayır da ödemiyor da hani adamlar.. neyse ne.. ha bi de 30yaşına gelmiş sadece opeth dinleyen insan kadar komik şeyler dünya üzerinde çok az var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar