cemss Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bi sn one hem calısıor hemde sevgilsi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ladytron said: eveeeet nerd'lük haftamı burda sonlandırıyorum. hoşçakal paticik =) F5F5F5F5F5F5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 neyse bu yine iyi bazıları yardım istiyor sonra kibaeo çekip gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 cemss said: bi sn one hem calısıor hemde sevgilsi var. Yok sadece çalışıyor son yazdıklarından hatunun sevgilisi olduğunu öğrenmiştik.. Bir daha ki one maceramızda inşallah ^_^ Bissürü test çözdüm orta dereceymiş günlük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 tamam gördüm yazılarını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Eskişehire gidip kız mı kaçırsam günlük? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 aptal gazlı kalemi açık unutmuşum.. pffff koltuğun süngerini değiştirttim bi de.. 5lik 36dens üstü 1lik visco elastic yaptırdım.. iyi oldu böle. gerçi uzun süreli kullanımda ne yapacak merak etmiyor değilim. bi arada sırt kısmını değiştirteyim. aslında makine varsa ortasına amblem falan diktirtebilir de bak.. 3-5bişi anca tutar makinesi varsa.. ii fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 böyle yap koltuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ne kaaa çok para o kaaa çok modifikasyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Hiç bişi düzgün gitmio günlük ama idare ediyoruz yine de O_o Babam öksürmekten uyutmuyor bizi akşamları artık nerdeyse onyüzmilyon tane ilaç içio adam eeh yeter lan dediğinde bişi diyemez oldum O_o Böyle hayatın ta ecdadını diye girip banlanmak var ya neyse ben uyumaya çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Günlük naber ya uzun zamandır sana dert yanmıyordum şu sıralar kafam çok karışık iki arada bir derede kaldım resmen. Karşımda kapalı bir kutu duruyor ama açınca içinden ne çıkıcağı hakkında hiç bir fikrim yok. İyi veya kötü bir şey çıkıcak ama bu kadar zaman sonra kötüsü ile karşılaşmak istemiyorum ve stresini yaşıyorum. O yüzden de işi aceleye getirmek istemiyorum ancak etrafımda ki durumlar bunu hızlandırmaya çalışıyor. Keşke karşı taraftan da bir olumlu veya olumsuz tepki gelseydi de ona göre tavrımı belirliyebilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 hayatım maşallah çok güzel gidiyor ancak işime biraz daha önem vermem gerek günlükçüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 çok mat bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 *derin nefes alır* Hufff *gülümser* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abi ahaha halloween icin kapiya gelen cocuklara; -üzgünüm hepsini yedim. bitti:/ dedim. istemeden cikti agzimdan. üzüldüler galiba. ama dogruyu söyledim, hepsünü bön yödöm. eh yeter lan. ikide bi zil caliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Seni kantara koyup; ''Sen yediysen şekerler nerede? Şekerler buradaysa sen neredesin?'' derlerse ne yapıcaksın nil? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bisi yapamazlar oklavayla kovalarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Nil dediğin %99 glikoz lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 35 kilo bişi be abi %100 olsa nolucak O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ^.^ simdi onu tükettigim seker yüzdesinden dolayi mi söyledin yoksa?! bi dk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 öküz insana iltifat etmek ne zor ya. öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ahahah sinirlenince cok güzel oluyosun, ondan yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abvblizzard said: öküz insana iltifat etmek ne zor ya. öküz. ahhaha bende anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abvblizzard said: Nil dediğin %99 glikoz lan! yazar burda nil çok şeker vurgusu mu yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar