Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

aptal gazlı kalemi açık unutmuşum..

pffff

koltuğun süngerini değiştirttim bi de.. 5lik 36dens üstü 1lik visco elastic yaptırdım.. iyi oldu böle. gerçi uzun süreli kullanımda ne yapacak merak etmiyor değilim.

bi arada sırt kısmını değiştirteyim.
aslında makine varsa ortasına amblem falan diktirtebilir de bak.. 3-5bişi anca tutar makinesi varsa..

ii fikir
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bişi düzgün gitmio günlük ama idare ediyoruz yine de O_o Babam öksürmekten uyutmuyor bizi akşamları artık nerdeyse onyüzmilyon tane ilaç içio adam eeh yeter lan dediğinde bişi diyemez oldum O_o Böyle hayatın ta ecdadını diye girip banlanmak var ya neyse ben uyumaya çalışayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük naber ya uzun zamandır sana dert yanmıyordum şu sıralar kafam çok karışık iki arada bir derede kaldım resmen. Karşımda kapalı bir kutu duruyor ama açınca içinden ne çıkıcağı hakkında hiç bir fikrim yok. İyi veya kötü bir şey çıkıcak ama bu kadar zaman sonra kötüsü ile karşılaşmak istemiyorum ve stresini yaşıyorum. O yüzden de işi aceleye getirmek istemiyorum ancak etrafımda ki durumlar bunu hızlandırmaya çalışıyor.
Keşke karşı taraftan da bir olumlu veya olumsuz tepki gelseydi de ona göre tavrımı belirliyebilseydim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...