Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aquila said: Ractamainus said: allah belamı veriyor. ben kendim kendime veriyorum, allaha yuk olmadan. tuttum! fikri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Yarın eğitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sonum iyi olacak mi günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hepimizin sonu iyi olur insallah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 amin. tü tü tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 cok fazla amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 hadi bakalım bismillah gene pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ne iyi dedin kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 herkese iyi haftalar, hayırlı işler muhalif duruşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 kendi bacağımı vuruyorum yine. akıllanma olasılığım yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 cumartesiden bu yana kendımı kaybetmemın acısını 2 hafta aç kalarak ödiyeceğim. süper. bir insan hiç mi parasının hesabını bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 yazmam gereken son bi yazı kaldı ama ben tıkandım düşünemiyorum.konu bulamıyorum,ne yapıcam bilmiyorum.yazmassam tehtit var,korkuyorum.bu işlerden kendimi soyutlamanın yolunu bulmam lazım umut ediyorum.odalarda ışıksızım bunalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Çok hastayım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bilmece gibi imzan var osso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 wastyrx said: platonikte olabilir hoşlanmak güzelmiş demiş sadece :D Tam platonik sayılmaz, sadece yavaştan gelişen karşılıklı duygular diyelim :) Mesela karşı yönlerden metroyla geliyoruz, çoğu zaman ben ondan 5 dakika önce gelir beklerdim, dün sabah o'nu beni beklerken buldum. Aynı işyerindeyiz, aynı yerde yemek yiyoruz. "Ciddileşmekte olan bi arkadaşlık içindeyim" sanırım en doğru cümle olur. Acele etmek de yok. Çok güzel olucak inş. Bys :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 aman abi yavaş yavaş açılsan bile sinyalleri vermen lazım sonra bi bakmışsın sevgilisi falan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 boynum ağrıyo olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 lan günlük ruffles yiyorum şu an portakal suyu ile bu ruffles ketçaplı olanı ve ben bunun üstüne ketçap sıkıp yiyorum ben bir aptalım sanırım. gerçi arasında hardal da var ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Şevket Pamuk'un ingilizcesi ne kadar da kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 SİNİRDEN PATLAMAK ÜZEREYİM NAMUSSUZ ACTIVESYNC, MINIUSB NAMUSSUZ MIKROSOFTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 biraz yapıcak iş versinler de gazete okuyup küfretmeye ara versem..sinirden terlemeye başladım..daraldım artık siyasete atılıcam en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 günlük arabasız hayata çok aşina değilim ama körükte de ıslandığım bu dünya çok ZALIM bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ya yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bugün iş yok, okul var ama yok, kurs yok ooh. ve güne vanilyalı kahve, frambuazlı çıtır draje ve tiramisulu draje toplarıyla başlamak kadar güzel bir şey olabilir mi. kahve dünyası rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar