Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 günlük evimizde tavşan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 günlük olm üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. sunum sunum diye geldim işimi gücümü bırakıp buraya, hoca bi başladı anlatmaya bitmek bilmedi. ama sonra süre yetmeyince de sunum yapanlarla kaynattı beni. sunum yapmadan sunum yaptım. asdf neyse yarınki hoca görüşmesine kadar okulla işim olmasın aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sıkılıyorum bunalıyorum sdsafda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 mr hand +1 1. derse gittim ders yok.. 2. "arda bey" olmayacağını bilsem 1000şey söylerim de uygun değil.. en azından şunu diyim "çalıştığının karşılığı" geyiğinin varlığından bile nefret ediyorum.. ben hep kastırıyorum da neticede babayı alıyorum.. PUGH! pugh! pugh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 günlük 4 aydır uzattığım sakalı berber yanlışlıkla kesti of travestiye döndüm uzun saç şeftali surat ile : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Günlük nefret ediyorum senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 günlük dün hayatımın galiba en ilginç gününü yaşadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Günlüüük emoya bağlandım asdf Ellerinii tutmuştuum içime çekiiiip sevmiştiim ya o an dediiiiiiiim dursun dünyaaa seni seviyoruuum senden fazlaaa Dün gece başka birinin tenineee dokunduu ellerim ellerim acıdıııı.Dün gece başka renkte bir çift göz baktıı gözlerimeeeeee gözlerim ağladııııııııı.Ellerim yanarkkeeeen dudaklarım kanarken bir tek sendin aklımdan çkmayan mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 baya kötüyüm lan, öyle böyle değil. ama galiba uykusuzluktan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Günlük merhaba, bu sana ilk yazışım. Sadece bir merhaba :) Belki bir ara yazarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Hadi günnük ben gidiyom uzaklaraa öpüldün asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 günlük, annemi dövücek gibi konuştum kavga esnasında resmen. inanılmaz pişmanım. as beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 günlük bugün çok feci ankaraya gidesim vardı.. Gidemedim. Über kafam attı. Pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Fly said: günlük 4 aydır uzattığım sakalı berber yanlışlıkla kesti of travestiye döndüm uzun saç şeftali surat ile : berber öldürme turnemize sizi de bekleriz. 80yılları anımsatan yeleli saçlarımı kısalttırayım dedim.. ilk makası böğrüme saplasa daha iyi olacak bi noktadan vururken "katlı kesim" falan diyordu ki kafamı bariz bi mantara çevirdi.. yastayım.. 2-3gün geçsin biraz toplarlayım.. hem biraz saç da toparlasın sonra elemanı 200cm derinliğinde bi çukura gömücem.. lan uzamasa saçlar ne güzel olurdu be.. kestirmeme gerek kalmazdı ben de bu mallara gitmezdim tr'de ne yaptığın konusunda hiç bi fikrin olmasa bile yapabileceğin bi iş(?) berberlik. nası bi işse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 günlük,yarın kimin konseri var bil bakalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 günlük popoyu kaldırıp wolverine'e gitsem mi lan.. üşeniyorum ama hemen erkenden gidersem boş olur, nassa haftaiçi, e filmi de merak ediyorum. seanslara bakiym madem bi valla 13:30 diyo, hadi bana müsaade ^____________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 günlük, akşam 2 tane arkadaşımın doğum günü var, çok eğlenceli olcak, çatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 gunluk turkce karakter yazamiyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ay günlük bana bi hal geldi, başım döndü ellerim titredi. tadını kaçırdım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 günlük aşk acısı çekiyorum resmen. bi el uzatta beraber çekelim şu acıyı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 pogodi said: ay günlük bana bi hal geldi, başım döndü ellerim titredALLAAAH * dümbür dümbür dümbür dümbür * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bir cuma akşamı daha ders çalışmak mı ? gayet sıradan artık benim için. BIK TIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mortu çıkınca flüt okumak asdsf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 günlük biri bugün bana turp gibisin diye laf attı.ilginç insanlar var.asla anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 günlük lan aylar sonra bugün cuma akşamı hissi nakşolundu kalbime. özledim lan dersler falan uf çohheycanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar