Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 "oh ta.aklarıma kadar serinledim" öbeği tam da bu adamlıkmış.. dasaaa said: uyumasak daha güzel olmaz mıydı? olurdu da.. ben düzeyli hayal kuruyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hah.. tam oldu.. aptal bilgisayar reset attı kendi kendine. gitti çalışma.. dasaaa said: uyumasak daha güzel olmaz mıydı? bu ne salakça bi cümle ayrıca lan.. şimdi okuyunca ona da sinirlendim bilgisayar haricinde.. bir de sandalye ile kulaklığın kablonu ezdim onun da sağ kulaklığı öldü. bravo. felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 spiralli defter hakkında kötü düşüncelerdeyim 3 sayfa yazı boşa gitti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yetişmiycek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 aynen valla. yetişmeyecek gibi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yoko varken john'un öldürülmesi "ama haksızlık buuuu" değil midir? calimero vardı burada da. ona ne oldu acaba? o değil de bugün düşeyazan* bir kadının bildiğin yolundan çekildim tutmak yerine. refleks olarak üst tarafımı yan çevirip sonra da ilerleyip vücut çalımı attım bi yerde. allahtan kadın düşmedi ama düşseydi de düşerdi. ayıp oldu yine de ama refleks bu, naapıcan işte. *-yazan ne kötü bi kalıptır. ha bi de 50milyonluk renkli çıktı aldım. bildiğin evlat acısı gibi oturdu içime. yeni kulaklıklar da almam lazım.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Kapıda sigara içerken sürekli görüp de "I'm actually stalking you", "been waiting for you for hours" gibi küçük komik şakalar yaptığım kızın adının da Ayşe çıkması nasıl bir tesadüfse artık asdasf. İmlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 günlük bebeğim hastalık derecesinde artık. her tarafım menü, logo, katalog oldu. rüyama da giricek sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 3. gün bildiğin yorulduk bugün yea.uyucam sanırım gecede ders çalışıciiim. öpüyorum seni alnından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 türkçe'yi teknoloji dilleri arasından çıkartsınlar. çeviriler ne kadar salakça be. bir kabloyu bağlayın, ne baplıyorum ne istiyorsun? usb mi diyorsun ethernet mi bağlıyorum.. ne bağlıyorum allah aşkına? yok auto da bana türkçe veriyorsun cd'den menüyü. adam bi dil seçeneği sunar. kendi dilim ama çeviri o kadar kötü ki anlamıyorum ne diyorsun. bekliyorum berbat çizilmiş bi pixel resim çıksın da kabloyu neye benzetiyorsam onu bağlayım.. yapamıyorsanız hiç bulaşmayın be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 acayip sinirliyim lan. Yapmam gereken işler ver ama ben hala kafamı ordan ayıramıyorum. Kesinlikle başka birilerini bulmam lazım! kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Yağmur iyi de dışarı çıkacağım zaman yağıp, her binaya girişimde kesilmesi sinir bozucu biraz günlük. Baş ağrısı iyice arttı ama en azından kanama falan olmuyor bayadır ki iyi bişi mi diye sorgulamıyor değilim, basınç falan azalıyordur diye umuyorumdum çünkü :P Sonu benim için kötü olacaksa da doğru dediğim yoldan ilerliyorum, bok var öyle yabıyorum günlük. Bana uyku, Hakoya huzur. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hadi lan dönek kış severler! şikayet edip durmayın yağmurdan. sizi kışın sokak direklerine baplamak lazım aslında da ne yazık ki insan hakları diye bi kavram çıkartmışlar ve işkence yasaklanmış.. nalet olasıca hippiler! köleliği de bunlar yasaklatmıştı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Kışı sevdiğimi kim nereden çıkardı yahu? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bütün sevgi pitirciklarindna nefret ediyorum, hepsinin agzinin ta beele üstüne patatesli pogaca atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 pitirciksiz severim seni, ofkeyle, siddetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yok gercekten sevceksen, pitircik da olabilirsin np =( ama sevmicen iste. yok öle bisi cünkü. hepiniz ayni boksunuz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu saatte ay ödev mi yapsam çeviri mi diyorsam girmişim ben yüksek lisans psikolojisine ya da canım çok sıkılıyor ikisinden biri sdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bir kaç haftalık aradan sonra paticiğe yeniden girebildim, Tam da kadim bir tartışmanı arasında buldum kendi mi ''Legend Of The türban'' Hadi hayırlısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 vaniLLe said: yok gercekten sevceksen, pitircik da olabilirsin np =( ama sevmicen iste. yok öle bisi cünkü. hepiniz ayni boksunuz =/ ={ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 of negzel badass modunda fink atiyodum günlükte, taa ki sen gelene kadar sükrü. sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sandalyeyi kırdım, yeni sandalye aldım bu da sallanıyor. bu da kırılırsa bilemiyorm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 okula diye çıkıp işe gidiyorum. not değerlendirmesine devam-katılım koyan kompleksli phd'ler de olmasa hayat çok güzel olacak. zaten okul da çok boktan öyle boğaziçi o yea diyen tipler mi dangalak ben mi alışamadım çözemedim durumu hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bugün bşraz bok kalkarıkm benç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bella said: bugün bşraz bok kalkarıkm benç. bu sarhoş olduğunu belli etmenin yeni yöntemi mi? iyikyikiviskibibiramiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar