dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bazen kafam o kadar dolu oluyor ki gündelik işleri otomatik mode ile hallediyorum. ve bazen o kadar bi otomatiğe bağlanıyorum ki hangi korku filminin olmazsa olmazıdır aniden tv açılır falan ya. oto mode ile gider kaparım sadece.. hepsi bu. duvarda yürüyen yaratık falan görsem alır süt içirir, yatağa yatırır bir de örtüyü yanlarından yatağın içine tıkarım uyurken üstünü açmasın diye. tabii otomatik mode aktif iken yaratığı klozete atıp açılan televizyona da laptop bağlamam da mümkün... ne yapacağım çok kesin değil. neden diyorum, az önce buzdolabına mouse götürdüm lan.. kendime koyduğum çayı da taşıyıp gittim ve klozete döktüm.. ve bunları neden yaptım hiçbir fikrim yok. savulun korku filmi klişeleri! exorcist'teki kızı BİM poşetine koyup çöpe atacak, the thing'deki yaratıkları kuru ekmek karıştırıp az biraz dövdükten sonra tavada kızartıp yanında pilav ve kızarmış biber+domates ile servis edecek, alien'ı elinden tutup, 3kere öpüp başına koyduktan sonra çöp öğütme makinesine sokacak saygılı ama bazen ne yaptığını bilmeyen bir düşmanınız var! naaptım olm ben ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 dasaa kesinlikle kış sana yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sabah kalktım ve hastaydım, hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Abi Trafalgar Square'de yaşamak baya güzel bir şeymiş. Covent Garden'da pintlarımı yudumlayıp 3 dakikada eve döndüm ama o 3 dakikada ruhum bile ıslandı. Bir an önce bir şemsiye edinmem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 iliski kafasindan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yapılcaklar: banyo,düzenleme,giyinme,evden çıkma,işleri halletme. evet bu burda kalsın akşam hepsini yapabilirsem kendimi tebrik ediciiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Günnük bu ubuntuyu yapandan "güç" razı olsun. linux dersine gidiyorum şimdi, centOS ööreniyorum euheauh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 lan gerizekali okul yarin almanca sozlu sinavi var diyorsunuz. yazili sinavdan 60ustu alamayan sozluye giremeyecek diyorsunuz e peki NERDE LAN YAZILI SINAVLARIN SONUCLARI!!! hangi almanca dersinin sozlusune girip girmiyecegimi nerden bilcem ben, hangisine caliscam bugun ya kalmissam ikisinden de haybeye mi calismis olcam. almanca bolum baskanina mail attim haliyle pazar gunu donmedi bana. yardimcisina attim o da donmedi. onun da yardimcisina attim o da donmedi. son senemde kalan bir damla sabrimi sonuna kadar zorluyor ieu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Yatıran bir hastalık ve acil ayağa kalkması gereken adam taha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 cemss said: yapılcaklar: banyo,düzenleme,giyinme,evden çıkma,işleri halletme. evet bu burda kalsın akşam hepsini yapabilirsem kendimi tebrik ediciiim. kendime +rep diyorum ve serin hikaye bilader diyorum. görev adamıyım yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yüzmeye mi basliyim yoksa fitnessa mi karar veremedim. kurbava gibi yüzmekle olmaz ama hep :d kelebek neyin yüzemiyorum zaten galiba en iyisi fitness, evet. hayir baliklama atliyom ben simdi diyip karinüstü yapisan bi insanim, of karar veremiyorum. kulac da atabilirim yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 p90x yap Berbat bi gün. neredeyse hiçbişi yapamadım lan... çok verimsiz geçti. ev temizle bilmem ne bir sürü angarya iş...ve mantıklı olan 0 iş yapıldı! kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 @vanille senin ne istediğine bağlı bir olay.ama yüzücü kızların fiziklerine internetten bakabilirsin çoğu erkek gibi.koşma ile yüzmeyi aynı anda götürürsen eğer gerekli sporu yapmış olursun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 spora başlayan herkese söylenilen saçma şey.. la 2günde dişi phelps olacak hali yok zaten! varsa öle bi proğram söyleyin de ben de başlayım.. edit: ne gıcık bi adamım bugün be.. kaçtım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bu yastan sonra öle olmam ki -_- omuzlari genis onlarin falan biliyorum da bu yastan soora o kadar genisler mi lan? sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 profesyonel olarak devam ettirirsen boyun dışında herşeyi geliştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yok pro olmayi düsünmüyorum haftada 3 kere gidip, günde 2'ser saat yüzsem yeter. maksat hareket etmek ve biraz rahatlamak hem psikolojik hemde fiziksel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 eh tamam işte bulmuşsun sporunu 2saatin öncesi bacak esnetme hareketleri falan yaparsın (vücudu 90 derece haline getirip elleri yere değdirme,duymuşsundur zaten)1 er saatte koşup ciger genişletirsin falan hiçbişiyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 cumartesi akşama kadar çalış. pazar ofiste sabahlamacalara yelken aç.. yarın ne olacak merak et. beynin erisin. stres yap. stres altında çalışmak da zor olsun.. düşün. çalış. çalış. çalış. yorgunluktan ölme. çalış. bitsin diye dua et. çalış. hebe.. hüb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 cemss said: profesyonel olarak devam ettirirsen boyun dışında herşeyi geliştirebilirsin. nasıl yani?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ah be rasmon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 umutlandım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yanlış anlaşılmasın, insanoğlu doyumsuz malûmunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ahduashd abi başarılısın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar