utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 her şey planladığım gibi. çok daha hain planlarım mevcut. bir beni izlemeye devam edin bir de sevda demirel'i. sevdanın son vuruşu <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Facete görüp burda paylaşmak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 itü sözlükten çaldım aslen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 tamam o zaman kaliteymiş problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 http://www.lisebook.com/home.php of bunedir yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 gecen gece hic uyuyamadim midem agriyordu, zaten baya yorgun oldugumdan iyice pestilim cikti yani tum gun uyumayinca sonra ben de madem uyuyamiyom ise gideyim dedim (ki cok rahat aslinda bizim is saatleri, direk hic gitmeyebilirdim, mallik ettim), yolda uyuma tehlikeleri falan atlatip ise vardim normal calisma saatimden 3 saat falan once, sonra uyuyakalmisim bilg karsisinda. bi yerden sonra bok gibi bi halde uyandim, gittim menajere dedim ben geberiom eve gidicem. gitmeden de takima mail atayim dedim beni ararlarsa ulasabilsinler diye. microsoft'ta cok tla (three letter acronym :) ) kullanilir, bir tanesi de WFH (working from home). mailin basligina "WFH later today" yazacakken "WTF later today" yazmisim, ve tum Bing Shopping'e attim bunu. hala farkinda degilim olayin, menajerimin menajerinden mail geldi, WFH demek istedin heralde diye euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ilahi ilke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ben de sanirim masteri tamamlayamicam, app kalicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 kırılıyor gibi. eed öyle gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ooo bugün agresifim, her halta söyleniyorum sesli sesli. bakana dalacak gibi bir durumum var. en son agresif olduğumda istiklal'de büfeci ve çevre esnaftan dayak yicektim (ama haklıydım en azından, atarı da koymuştum iyi). bakalım bu akşam neler bekliyo beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 usengec,uyusuk,gamsız doktor olur mu arkadas ya nasıl is bu anlamadım neyse adam edicez artık bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 @pascal sanki cerrah bi arkadaşım var onu anlattın ehauaeh şikayetin ibni sina hastanesindeki bi doktora mı? Koltuğa dizimden aşağısı koltuktan dışarıda kalıcak şekile yüz üstü 20 dakika uzandım günlük ayakkabılarım biraz ağır geldi sanırım. Kalktığımda dizlerim çok kötü söyleniyorlardı. 5+ saat hukuk, davranış bilimleri ve tarih falan çalıştım. Çok acılıydı resim bile yoktu çalışma kaynaklarımda falan. Haftasonu geçsede sonra ben doktorlara gitsem ondan sonrada ailemi görsem. Pek güzel olurdu tüm bunların hepsi 1 günde falan olsa ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Deri, bileğimde biten, siyah, topuklu bir bot istiyorum. Çok istiyorum. Paramı biriktirmişken aliyim istiyorum. Yoksa sonra ıvır zıvıra harcicam. Giyinmeyi çok çok sevmeye başladım ben bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 %50 skille olmaz olm en az %70lemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 gidiyorum bakalım bikaç gün değişiklik iyi olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 günlük irtibat halinde olduğum arkadaşlarımdan ilk fireyi verdim. adam ayın 18'inde babalara geliyo :D vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hayat bana çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 beklemekten nefret ediyorum. uçağıma daha nerdeyse 2 saat var var. of. neyse oyumu kullanıp rahatlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 utopia said: hayat bana çok zor. Hala bi güzellik yabıb haremime katabilirim seni ama artık baş cariye deilsin malesef =/ Tarihten gene yetemedim sanırım. Halbüsü lisede falan süferdi nan tarihim. Gerçi derste dinleyip o bilgiyle yapıodum. Hmm birilerinin anlatması lazım bana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bu sene yaşanılacak olan kıtlıktan sonra belki sürdürülebilir ve kendine yeten bir tarım yapılanmasına gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Hello Taksim. Hello leş insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Hello bostanlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 hello adana ne var ne yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 çok özledim laf aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 büyüyünce insan-ı kamil olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar