cemss Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 dasaaa said: geber sus ne zaman yaz gelse alerji pesinden geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hmm kanadaya gidersem dediğini denerim kışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 antihistaminik falan alın arkadaşım.. ya da kış gelince para toplayın aranızda beni brezilyaya falan yollayıverin. şimdiden evdeki sıcağı korumak için camları falan kapattım. atlet adı verilen iğrenç canlılar çekmecelerden çıksınlar diye dolapları zorluyorlar, aptal paltoları öldü diye bodybagler içinde koymuştuk ve ibret olsun diye yukarıya asmıştık.. zombie gibi dirilmeye başladılar, bodybaglerden çıkmaya çalışıyorlar. çok değil 4ay sonra atkılar boğmaya kalkacak bizi! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! birisinin kyoto protokolüne dur demesi lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 adam kış düşmanı beyler. böylede ders çalışılmıyo yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 her neanderthal dönemi atlatmış insan gibi kış düşmanıyım evet! Ardeth said: hmm kanadaya gidersem dediğini denerim kışın kanada öldürüyor! http://24.media.tumblr.com/tumblr_l7l3ichbVj1qzfgxwo1_500.jpg yok cidden sevmiyorum kışı.. bahar bi nebze çekiliyor ama kış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gecende bana magara adamı diyen sendin dimi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hey sen üstüne alınmışsın.. kışı seven, aşırı kıllı, kaşları çıkık, kafatası yamuk yumuk birisi iseniz bu benim suçum değildir ki! ben kışı sevenleri sevmiyorum. elbette siz de bugünden itibaren yazı severek evrimde bir üst basamağa çıkabilirsiniz. yapmanız gereken tek şey o kürkünüzü dökmek için biraz tüy dökücü içmek (herhalde, emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi sen pişmeyi seviyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 biz üstün canlılar kürkümüzü bırakalı bilmemkaç bin yıl olduğu için pişmiyoruz öle sizin gibi.. hatta bakınız ne demiş büyük düşünürler. kışı sevmek nihat doğan'ı sevmek gibidir. imza: thomas edison kışı sevmektense kahtalı mıçı'yı sevmeyi tercih ederim robert bosch kışı sevmek atomu parçalamaktan zordur Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hee ben ayıyam gelmişam bu toprahlara kurmuşam yuvamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 merhaba kışsever canlı.. biz dostuz. http://www.timemachinetoys.com/toypics/spock8x10.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://www.inspiresu.com/_images/Cro%20Magnon.jpg höö argghghghghg????1!!!!!1birbir!!!'^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 İM-DAK! Abi çoook sıkıcı nan uygarlık tarihi falan çalışmaya çalışıyorum =(( Adam resim falan koyar yea T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ilkbahar candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dasaaa said: hey sen üstüne alınmışsın.. kışı seven, aşırı kıllı, kaşları çıkık, kafatası yamuk yumuk birisi iseniz bu benim suçum değildir ki! ben kışı sevenleri sevmiyorum. elbette siz de bugünden itibaren yazı severek evrimde bir üst basamağa çıkabilirsiniz. yapmanız gereken tek şey o kürkünüzü dökmek için biraz tüy dökücü içmek (herhalde, emin değilim) abi lokum gibiyim afedersin yine de kış>yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ractamainus said: ilkbahar candır. saldırın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 meh Bugün ilk defa ciddi anlamda(bize göre :P ) abimle kavga ettim günlük. Azıcık üslubuna dikkat etmesini istedim ama tipik abi olduğu için pek dinlemedi, sinir krizine falan girdi bile diyebiliriz aptal bişi yüzünden. Çok fazla sinir/stress altında onu da anlıyorum ama kum torbası olmak yorucu bi iş.. Arada bir dinlenmem lazım, efet ^_^ Ders çalışırken msni kapatmıyorum diye (ki sabahın köründe ben yazmazsam kimse yazmıyor zaten, öğleden sonra olsa neyse..)tartıştık sonra bu yaptıklarının beni motive etmediğini aksine demoralize olduğumu söylemeye çalıştım ama sinirlenince pek bişi dinlemiyor. Dolayısıyla verdiği yanıt sıkılı dişlerinin arasından sus!tan başka bişi olmadı, o arada laptobumu falan söküyordu önümden.. Bazen büyük olan ben olmalıymışım demiyor değilim. Mantığıyla hareket eden, soğuk kanlı kalan hep benim çünküm.. ^_^ Ayrı eve taşınmayı düşünüyorum artık. 2-3 İhale daha alırsak temelli çıkarım evden gibi. Abimle yaşamak çok zor valla ehauhae Allah eşine(bulabilirse tabi birini..) sabır versin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 mrb gunluk nbr gunluk bb gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 3 gün arka arkaya günübirlik istanbul offf çmrüm çürüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bi insana 3 farklı açıdan nasıl güneş ışığı vurabilir anlam veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ah günlük ah. derdimi sana anlatsam dinler misin lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 doğuştan kötü insanlar var.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 güzel bi gün yemeğe abandık,neyse ders çalışabilirim gece ^ ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 günlük, bugün bisikletimle yine kaygan yol kurbanı oldum. Hasar yok, yara yok aslında kaza sayesinde yalama yapmış bir cıvatanın farkına da varmış oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar