abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 yarın güzel haber bekliyoz <'.'> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 tired ninja is tired Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 dayimi alacam heyecan var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 başvurmak isteyeceğim doktora programlarına baktım %80i matematik çıktı. PhD <- piled higher and deeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 GÜNLÜK HUAAAAAAAAAAAAAAAA ALDIM EHLIYETIMI ^,^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 maksimum 1 hafta sonra sıkılırsın , / . //`-||-' (| -=||=- |) ,-||-.// ` || ' || || || || || () Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ne sikilcam lan hayatimdan mental olarak 5 sene gitti, o ehliyeti alana kadar ehue bi de kocasindan dayak yemis madureler gibi cikmasaydim ehliyet fotosunda daha mutlu olcaktim. ama olsun. belki ceza alirsam, acirlar bana da, vermezler =P neyse ya sikilmam, zevkli birsey genel olarak araba kullanmak. kurtuldum artik heyo. oha hakkaten aldim ya ehliyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kendimi bildim bileli ehliyet almaya çalışıyorsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 eed 6 aydir falan ugrastim baya. daha dogrusu ilk sürücü kursu benle ugrasti, keske daha önce degistirseymisim, ama ossun nabalim kisfmet. zaten ehliyet +direksiyon diye aratinca 32 sayfa vanille cikiyo :D yanniz su an hakkaten böle ---> :D dolasiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ehliyet için 5 sene uğraştıysan helal.bide avrupada yaşıyosun bana zorla verseler almam lan. şaka şaka alırım ama kullanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 öhe. bi ehliyete bu kadar sevinenini görmedim. gerci 5 sene dile kolay dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Avrupa da zenciler ve fakirler ehliyet alıyormuş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 vaniLLe said: oha hakkaten aldim ya ehliyeti. ahhaha. gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Zep said: ehliyet için 5 sene uğraştıysan helal.bide avrupada yaşıyosun bana zorla verseler almam lan. şaka şaka alırım ama kullanmam yok be 5 sene mental olarak gitti benden, onu dedim. gecen sene temmuzda kaydoldum kursa, 6 ay sonra falan basladim direksiyon derslerine. tabi sessiz, sakin ve iyi niyetli olusum (eed irlde kedi gibiyim sdf) herifin isine geldi, kullandi, ezdi durmadan böyle. üstüne baya bi haciladi paralari cakal. sonra kurs degistirdim ve aldim ehliyet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Allah kurtarmış, seni de bizi de. Şaka şaka gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 önemli olan ehliyeti almak değil hakkını verebilmeeek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 hakkini veremezsen, ehliyeti vermiyolar burda öle iste. öle sizin gibi 2 direksiyon dersine gir max, 10 dk araba kullan, al ehliyeti durumu sözkonusu deil. hic degil. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ne yani motor freniyle yavaşlayabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 vaniLLe said: hakkini veremezsen, ehliyeti vermiyolar burda öle iste. öle sizin gibi 2 direksiyon dersine gir max, 10 dk araba kullan, al ehliyeti durumu sözkonusu deil. hic degil. =P Beceriksizsin işte kaç yılda anca ehliyet aldın.. Biz burda sınava girmeden bile alabiliyoruz o kadar kabiliyetliyiz ^_^ Tebrik ettim kazasız belasız kullan inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Rasmon said: ne yani motor freniyle yavaşlayabiliyor musun? nasi ? azcik acabilir misin =* @wastie; yil degil ya, yil gibi geldi ama ay oldu sadece hehe. beceriksizdim evet, ama ögrendim -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 vaniLLe said: nasi ? azcik acabilir misin =* başka sorum yok hakim bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Sen okulu mokulu hallet, iş bul, müdür ol falan.. Sonra canın çokomel istesin.. Bebeliğim aklıma geldi nan ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 @wastyrx tamam anladık sen de müdürsün her günlük yazışında dile getirip iş egonu dışa vurmana gerek yok. deftere yazsan ok de internet ortamında bi günlüğe yazınca ister istemez okuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 rasmon, motor freniyle yavaslama kelimesi lügatimda yok, alamancasini biliyorum hep bu terimlerin. ondan sordum tam anlayamadigim icin ^^ motor freni ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Kamyoncu işi onlar gerek yok öyle şeylere boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar