Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hani derler ya günlük aşk kalple yaşanır beyinle değil...
Ama beraber olmadan önce bir tartmak lazımmış be günlük.
Aynı şehirde oturuyorsunuz demek uzak mesafe ilişkisi yaşamıyorsun anlamına gelmiyormuş, ki daha da betermiş gelebileceğini düşünüpte gelmemesi çok koyuyor insana günlük.

Neyse bu haltı kendim yedim artık bi şekilde kendim temizleyeceğim...
ha bide

"kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime"

ne güzel şarkıymış. içimi yaksada loopta günlerdir.
Mesaj tarihi:
ABI
O KADAR TRAJIKOMIK BI RÜYA GÖRDÜM KI.....
caps off.. neyse.

simdi bi sürü üniversite kazaniyodum, ama hepsi o kadar dandik ve abidik gubidik bölümlerdi ki...
bi tanesini cok iyi hatirliyorum.
Inönü Stadyumu Üniversitesi - Tribün Sefligi.
ahahaha bu ne lan.
bilincaltim testis geciyo benle!
Mesaj tarihi:
Günlük, böyle olmasını istemiyorum. Ona bağımlı olmak istemiyorum. Ama bu tüm gün konuşmadıktan sonra, daha ilk kelimede hissettiğim o rahatlıkla nefes alma, yerim burası hissini engelleyemiyor.
Mesaj tarihi:
evet mezuniyet torenimden 2 ay sonra diplomam geldi cok sukur postayla, torende adimi yanlis yazdiklarindan alamamistim diplomayi.

ve adamlar yine yanlis yazmislar lutfi'nin i sinde nokta yok =/ ama latince cok karizma euehue

http://img203.imageshack.us/img203/8946/diplomac.jpg
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

vay anasini bugünleri de mi görecektim.
senelerdir takdir etmeyen annem ''dinlen biraz, cok ders calisiyosun yavrum'' dedi!
cevabim noldu peki? ''olmaz.''

gözlerim şey oldu.

yaşardı.
Mesaj tarihi:
cok kötü bir rüya gördüm. halbuki basta ölye mutluydum ki. geliyordu gülümsüyordu öpüyordum. sonra birden puff oldu gitti. moralim cok bozuk günlük :(
Mesaj tarihi:
Seele said:

cok kötü bir rüya gördüm. halbuki basta ölye mutluydum ki. geliyordu gülümsüyordu öpüyordum. sonra birden puff oldu gitti. moralim cok bozuk günlük :(

aynen benimde öyle bi rüyaydı.
Biraz başından alayım hatta, trenle bir yere gittikten sonra üniversiteme gidiyorum, evet ingilizce bölümü, sınıfa girerken daha sarışın çok güzel ve tatlı bi kız yanına oturmamı istiyo falan. Bana yardım ediyodu falan, off neden o rüya da kalmadım ki bi 40-50 sene falan. Of ulan dertlendim şimdi.

Ben gidip öss için kitap falan bakayım, soru bankaları vs.

Öss gelene kadar çalışırım, sonra üniversite. Bu sefer kimse ayıramaz ama.

Edit: Penth gz.
Mesaj tarihi:
Bigün çok kötü patlıcam ama du bakalım.. Arkadaşım ameliyata giricek 2 saat izin istedim yok efenim en youn olduğumuz zamanda ne izniymişde cart curt. Evin en küçüğü olucağına, eşeğin en büyüğü ol daha iyi günlük yazdım buraya dedi dersin..
Mesaj tarihi:
cemss said:

wastryx e yük binmesin adam pazarları bile çalışıyor günnük.

bu forumda yük binmeyecek tek insan nedenko.

o yüzden binsin

edit: 1 ayda madalya mı aldın sen? bir boneq daha geliyor...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...