rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 barbu said: Mr_Hand said: barbu said: ucagı kacırdım. 40 dakka onceden hava alanında oldum. tam check in ariyorum anons edildi kapıya gidebilirsiniz diye. kadına dedim nerde check in masası. kapandı dedi. e anons simdi yapılıyo daha yeni kapanmıstır dedim. uzgunum dedi. bilmemne karı yuzunden yarına ertelendi ucusum. hani 20 dakka ile kacırsam bisi demicem ama 20sn ile ucak kacırmak cok koyuyo. uçağa binen herkes 1 saat önceden orda olman gerektiğini bilir dostum. o degisiyor. gayet son 30dk da gidip girdigimde oldu. tamamen check inde ki kadının orada durması ve sistemi kapatması ile alakalı. hele hele bagaj bırakmıcaksan son 15dk da bile bindigim oldu. bugun de buyuk ihtimal check in masasına gitsem direk ofise sormadan kadını orda yakalıcaktım. ole 5 dakka ile kacırma ile bile degildi. uçağın doluluk durumuyla alakalı. 45 dakika önceden banko kapatma hakları var. eğer uçak overbooked ise tam dakkasında kapatıyorlar. geçen 2 saat kala gittik sizi şöyle alalım dediler. 10 kişi overbooked imiş. seçenekler sundular. bi gece otelde kalın ya da bombay üstünden gönderelim diye ama 5 saatlik yol 15 saat sürüyor. 450 eurolukta çek veriyorlar. sonra son dakikada bizi first classa aldılar, iki aktarmalı bilet sahibi gelemeyince. süper güzel uçtuk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Vazgeçtim. Alkolik mi olucam ney günlük adsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bu ne bicim sicaktir ey gunluk sorarim sana.. yuh yani istanbul kavruluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 asperger ile normal arasında bir ara basamağa daha ihtiyaç var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Asperger die sendrom yok muydu nan? Ondan mı bahsediosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 destination : angara go go go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Haftasonuna yorgun giriyorum günlük. Neyseki is yeridenki programla islerini hallettim müsteriye update yolladim. Bir tek su gicik Doku yazma olayi kaliyor onuda haftaya yapip patrona yolluyacagim. Off aybasi gelsede paralansak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 demin telefonda: - civivibibibi hanimla mi görüsüyorum. -hangisini aramistiniz? - gülcan bokcan adinda iki cocugunuz var mi? -yok hayir, yanlis. - tamam tesekkür ederim tschüss! - ben de tesekkür ederim^^ bye. ben niye tesekkür ettim ki simdi. cok ilginc kafalara giriyorum bazen. fazla ders calismak + stresin sebep oldugu etkenler diyip dersime dönüyorum o halde. yetistirmem lazim mmffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Sıcaklarla beraber millet bi hoş oluyor, böyle bi döv benisi yükseliyor insanların falan.. Efet efet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi ama sen de ''Efet'' diyince senin de ''dövbenin'' cok yükseliyo. hakoya tekme, pirensese yumruk bana huzur diyesi geliyo adamin. zuzuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ya bana 35 kiloyla 1.40 boyla gelip yumruğunu sallama kadın.. duyan beni 150 kilo 2.30 sanabilir tabi pek fena olmaz öyle olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 toksa 230 kilo 1.50 misin? hani rakmları değişirerek konuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 önemli olan islevim genco. gelisine bi ''furdum mu''... oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 furdim oni!!1 ee nooldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 vaniLLe said: hakoya tekme, pirensese yumruk bana huzur SADJHAHJSD salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 BabacumMostors said: toksa 230 kilo 1.50 misin? hani rakmları değişirerek konuştum böyle olsam nasıl olurdu acaba hmmps.. heryere yuvarlanmak falan eğlenceli olabilir ehauhaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 vaniLLe said: önemli olan islevim genco. gelisine bi ''furdum mu''... oh yeah. Anatomi çalış 35 kilo olsanda işlevsel olabilirsin afhgahsjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 35 kilo'dan işlev mi olumuş. 45 desek, eh işte. Ama 35 mümkün değil kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Günlük elime sağlık lan nefis olmuş et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 günlük. kafayı yicem gerizekalı temizlikçi laptopımın ekranını çatlatmış!!! ekranın % 90ı görünmüyor. of ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bu akşam dağıtmanın zamanı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 aksam anjelique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 wastyrx said: Asperger die sendrom yok muydu nan? Ondan mı bahsediosun? işte ondan.. asperger ile normal arasında bir ara seviye daha olması lazım.. gerçi aspergeri bile adam gibi teşhis edemiyorlarken bunu nası tespit ederler bilemiyorum.. aslında tıp dediğin şans oyunu ile ilkel büyücü doktorluğun karması bir şey.. ilaçların içine bakıyorsun "bu XXXX maddesinin farmakolojik olarak nasıl etki ettiği kesin olarak bilinememekle birlikte iyileştirici/baskılayıcı/tedaviye yardımcı etkisi deneylerle ispatlanmıştır." gibi bir şeyler diyor. hey bu arabanın nasıl gittiği konusunda hiçbir fikrim yok ama gidiyor işte, demek bu.. mr'a sokup, beyini inceleyip "hmm asperger! evet!" diyebilecekleri günleri iple çekiyor olsak bile çok uzakta o günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 günnük help me heeeeeeeeeelp meee abimin manyak manyak şarkılarıyla işkence görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bir aydan az kaldi kaderim orda cizilecek ve onla tanisicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar