wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 biz dua edioruz yahu yağmur yağsın die terbiyesiz bela okuo afasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yağmur iyi oldu, keyfim yerinde. peki senden naber günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Günlük, yağmur başladı. 4 Saat sonraki konseri etkilemesin noolur. 3 gündür bu konseri bekliyorums.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yağmurda ıslandım deli gibi.. sonra kurudum ve sonra yine ıslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Etli kuru fasulye yedim gunluk acaip keyfim yerine geldi... :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 huff yine derse başkama eziyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 delirticek bu herif beni. zorla ''trip'' attiriyorlar insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dakka 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 vaniLLe said: delirticek bu herif beni. zorla ''trip'' attiriyorlar insana. ASŞDLASŞLDASŞLDASLŞDASLŞDASKDŞLASK =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ÖYLE IN A RELATIONSHIP YAPINCA OLMUYORMUŞ DEĞİL Mİ HA?? EHEHHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 NOLDU COK SEVINDIN ILISKIMIN ÜZERINDEN TESTIS GECME ESSEK SIPASI. PROBLEM YOK AYRICA HER ILISKIDE OLUR ÖLE SEYLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 adam eğlendi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 çocuk sevimli ya, trip yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Nazar değmiş bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ahahaha abi noluyo lan size =P kavga etmedik ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 lanet olası sıcak lanet olası gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ilk tribini attın madem, ilk darbeyi aldı ilişki, şu özlü sözü getirelim raflardan sökük donda yama tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bi darbe aldigi yok iliskinin bebeyims. iyyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 vanil ve ilişkisi. o ye. =P günnük olm. evde yine kimse yok, ben cafelerde sürtüyorum iş dönüşü. yemek hazırlamak zor geldi yine dfasdf. bu yaşa geldim artık direnemeyip ehliyet kursuna da yazıldım az önce. ben de bu ruh hastası İstanbul trafiğine giricem yakında höf. bu arada; çok açım laaağn!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 günnük cebimde para buldum EKEKEKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kış bitiminde paltolarımın ceplerine 20tl falan koyuyorum. sonra kış gelip de giydiğimde paltoyu, parayı bulup seviniyorum.. kışla ilişkimi renkli kılmak için kendime küçük süprizler yapıyorum böyle. yoksa kim sever ki o soğuk melaneti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 soğuk kış gecelerini ısıtırım dasaaa evet sana 2 gündür yavşıyorum, nedendir bilemedim dfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 İnsanları kurtarayım derken kendi kendimize rötar yazdık günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 selam gunluk, ben bugun dogmusum. ama butun gun calısıyorum, o yuzden cumartesi gunu kutlayacaz. hadi eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar