Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 40-50 lirayı aşmayacak bir bütçem var. en önemli özellik rahatlık olmalı. daha önce philips'in bir modeli vardı 40 dolar bayılıp almıştım seneler evvel ancak çok hantal ve çok ama çok rahatsız ediciydi. kafaya taktıgım zaman varlıgı, yoklugu hissedilmeyecek. :P hangi ürünler bu kategoride bulanabilir dediğim bütçeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 biraz daha acsaydin keske, esas amac oyun mu muzik mi? Mikrofon istiyormusun, hangi markalar gozune batiyor? hic model kestirdin mi gozune? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 oyun için. mikrofon evet, olmalı hatta. dediğim gibi oyun için kullanılacak, yormayan, mikrofonlu olanlara bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Ben de kafaya takmalı kullanmaya kalkmıştım yine Philips, gayet rahatsızdı, aynı model bile denemiş olabiliriz :p Sonra Creative aldım bir tane, tek kulağa kulağı saran kauçuk kepçe usulü takılıyor, aşağı da mikrofonu uzanıyor, operatör tarzı işte. Ucuzdu da, hatırlamıyorum şimdi de o dediğin bütçeyi asla geçmez. Bana rahat geldi ama bilmiyorum öyle kullanabiliyor musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 gozluk de olunca, onlar da rahatsiz edebiliyo yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 gözlük yok bende çok şükür. :P illa kafaya takılan şart değil, operetör modeli dediğin gibi de olabilir. önemli olan rahatlık. kafaya taktıgım zaman 3-4 saat durdugu için katlanılmaz bir çile oluyor verdiği rahatsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ense tipleri benimde hosuma gitmiyor, kafa bandi kullanan modellerden benim tercih siralamam en cok tercih edilenden aza dogru soyle olurdu; plantronics audio 350 sennheiser pc131 sennheiser pc31 plantronics audio 330 creative hs600 (creative den nefret ederim ama fiyat/perf) bunlarida alamiyorsam microlab ve ardindan creative in budget urunlerine bakmaya baslardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bu butcede muazzam bi konfor bekleme, ama isin guzel tarafi genelde butce acisindan malzeme hafif olacagindan dolayi hafif olacak, dolayisiyla daha az bas agrisi =] Birde zamanla kafan headsete , headset de kafana alisiyor, o acidan ilk taktigin andaki gorusten ve bi gunluk review lardan ziyade kullanici yorumlari daha degerli bu tarz seylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 plantronics audio 350 modeli iyi gibi. kullanımı rahatsa gidip alayım yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 microsoftun kulaklıgı war mikrofonlu 29 dolar ken almıştım çok rahat sesi de iyi bulursan al ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 dsp 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar