Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulaklık tavsiye

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

40-50 lirayı aşmayacak bir bütçem var.

en önemli özellik rahatlık olmalı. daha önce philips'in bir modeli vardı 40 dolar bayılıp almıştım seneler evvel ancak çok hantal ve çok ama çok rahatsız ediciydi.

kafaya taktıgım zaman varlıgı, yoklugu hissedilmeyecek. :P

hangi ürünler bu kategoride bulanabilir dediğim bütçeye?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de kafaya takmalı kullanmaya kalkmıştım yine Philips, gayet rahatsızdı, aynı model bile denemiş olabiliriz :p

Sonra Creative aldım bir tane, tek kulağa kulağı saran kauçuk kepçe usulü takılıyor, aşağı da mikrofonu uzanıyor, operatör tarzı işte. Ucuzdu da, hatırlamıyorum şimdi de o dediğin bütçeyi asla geçmez. Bana rahat geldi ama bilmiyorum öyle kullanabiliyor musun.
Sosyal ağlarda paylaş

ense tipleri benimde hosuma gitmiyor, kafa bandi kullanan modellerden benim tercih siralamam en cok tercih edilenden aza dogru soyle olurdu;
plantronics audio 350
sennheiser pc131
sennheiser pc31
plantronics audio 330
creative hs600 (creative den nefret ederim ama fiyat/perf)

bunlarida alamiyorsam microlab ve ardindan creative in budget urunlerine bakmaya baslardim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu butcede muazzam bi konfor bekleme, ama isin guzel tarafi genelde butce acisindan malzeme hafif olacagindan dolayi hafif olacak, dolayisiyla daha az bas agrisi =]

Birde zamanla kafan headsete , headset de kafana alisiyor, o acidan ilk taktigin andaki gorusten ve bi gunluk review lardan ziyade kullanici yorumlari daha degerli bu tarz seylerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...