aramil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 0/10/61 talentini deneyin pişman olmayacaksınız. Yalnız rotasyon yok gibi sadece açılışta ve uzun süre SS dotları atmazsa siz arada bir IT, PS atın. BS ile blood runeları death rune a çevirip sürekli SS ve DC çalışın, trash yada aoe gerektiğinde UB çok iyi iş görüyor. Gargoyle u da full RP ve haste efektlerle kullanırsanız tadından yenilmiyor. Bu build için 30~% crit, 265~ hit, 4.5~% expertise ve kalan bütün eforunuzu AP 'ye harcarsanız iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ya benim DK yı yeni yeni oynamaya başlamış biri olarak sizden ricam şudur ki , bana 3.1 için bi frost talen verin , glyphleri söleyin , dinamikleri ve rotasyonu anlatın. özetlersem bana dk tankı bi anlatıverin not: bitmedi bide varsa macro... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Gutshot said: yeni boss fightların çoğunu oynamadım. oynayıp ona göre karar vermek lazım. şimdilik dark conviction > desecration bence. her ss de ps de yenisi çıkıyor zaten senin oynadığın boss fightlar bizimkilerden farklımı ? Ben daha görmedim ss/ps sürem yenilenmeden lokasyonu değişen boss daha ? Edit: sp yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Regalya said: RegalyaBiz böyle kullanıyoruz. Unholy 12/0/59 UB 34 crit var Desecration > Dark Conviction wandering plague > dark conviction mi peki hakkaten? wandering plague hic kullanmadım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bugun ilk yazdıgım talentla naxx25 te petchwerk de denedim.. yaklasık 4,8k falan dps yaptım.. fena degil ise yarar bi spec ama su 10/61 i de deniycem icime dert oldu:D bi de ghou a haste weren talent ise yarar mı degil mi cozemiyorum.. bence cok yaramaz cunku baya bozuyo rotasyonu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bi de unholy auraya cok karısyıım ben pve specte =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Regalya said: Gutshot said: yeni boss fightların çoğunu oynamadım. oynayıp ona göre karar vermek lazım. şimdilik dark conviction > desecration bence. her ss de ps de yenisi çıkıyor zaten senin oynadığın boss fightlar bizimkilerden farklımı ? Ben daha görmedim ss/ps sürem yenilenmeden lokasyonu değişen boss daha ? razorscale? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 desecration standart talent, önceden deildi rotasyonda ps kullanmadığın ama şimdi ss procladığı için şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Gutshot said: razorscale? Scourge strike+Plageue strike atmadan nasıl unholy oynuyorsunuz ? eklenti: 0/10/61 deneyen oldumu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben denedim xt boss u warya ulduarda orda 3,5 ile 4,5 k arası dps cıkardım 10 mande.. bl hic bi noktada yoktu fightta.. shaman yoktu :D baya basarılı imho.. ama puglarken sorunlar yaratıo cunku tum statlar dusuo deli gibi.. eskiden statlarımı yazdıgımda tak diye alınırken simdi bazen statların kotuymus gibi muhabbetlere magruz kalabiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 blood specte de death strike bi acayip olmus talentli ve glyphli denenmeli 10k lar critlior :D obliterate kullanılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Regalya said: Gutshot said: razorscale? Scourge strike+Plageue strike atmadan nasıl unholy oynuyorsunuz ? eklenti: 0/10/61 deneyen oldumu nasıl? neden ss ve ps atmadığımı düşündün acaba? işin özü bu değil. razorscale fightının yarısında boss sabit değil ve desecration açılsa bile işe yaramayacak çünkü sürekli hareket halindeyim. ama dark conviction pasif olduğu için sürekli aktif. neyse 0/10/61 daha ilgi çekici şimdilik boşver bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Addları keserken seri şekilde ss+sp kullanıyorsunuz Boss u harpoonlarla yere indirdiğinizde zaten sabit duruyor 50% den sonra savaş yerde devam ediyor yinede tanklar fuse armor yiğecek(1/2 stack 20-40% yavaş yürüme) devouring flames cdsi belli tankların üzerindeki movement penalty belli ne yapiyor tanklar 6 yardlık devouring flameden çıkmak için 40 yardmı yürümeye çalışıyor üzerlerinde fusearmor varken nedir sizin razorscalenizi diğer guildlerinkinden farklı kılan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bir üstteki postta "razorscale fightının yarısında boss sabit değil ve desecration açılsa bile işe yaramayacak çünkü sürekli hareket halindeyim. ama dark conviction pasif olduğu için sürekli aktif." şeklinde derdimi anlatmış olamama rağmen hala boss fightı açıklıyorsun, "sizin guild başka boss mu kesiyor" falan. bir ironi bir sarcasm... süpermiş. Regalya said: Addları keserken seri şekilde ss+sp kullanıyorsunuz Boss u harpoonlarla yere indirdiğinizde zaten sabit duruyor 50% den sonra savaş yerde devam ediyor yinede tanklar fuse armor yiğecek(1/2 stack 20-40% yavaş yürüme) devouring flames cdsi belli tankların üzerindeki movement penalty belli ne yapiyor tanklar 6 yardlık devouring flameden çıkmak için 40 yardmı yürümeye çalışıyor üzerlerinde fusearmor varken nedir sizin razorscalenizi diğer guildlerinkinden farklı kılan? nedir bizim razorscalemizi diğer guildlardan farklı kılan? diğer guildların razorscalelerini görmediğim için bilmiyorum. bizimki var yukarıdaki ss'da. istersen yedi farkı bul sen söyle neymiş farklı kılan... tanklar 2 stack olunca değişiyor öbür tank götürüyor rahatça bossu. 40 yard yürümesine de gerek yok. senin desecration 40 yardda mı açılıyor? neyse son sözümü söyleyeyim: boss 1,5 tur atmadan kesiliyor yere indikten sonra. o sürede de desecration bir işe yaramaz. grobbulus da yaramadığı gibi. bana göre böyle. sana göre başka türlüdür. zaten bu kısa sürede de çok fark etmez dps iki talent arasında. abartılacak bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sadece razorscale için %5 damage den mi vazgeççeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Gutshot said: yeni boss fightların çoğunu oynamadım. oynayıp ona göre karar vermek lazım. şimdilik dark conviction > desecration bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben desecration ın gluth xt gibi bosslarda heal etmeye giden zıvırları slowlamak amaclı kullanmak icin bile alırım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 @Gutshot Tankın tur atması olayını anlamadım ben ya, ne tur atması. Bizim 2 tank var biri sağda biri solda duruyor. Sağda duran sola doğru, solda duran sağa doğru kaçıyor ve yerine geri geliyor. Biz dpsler tek adım atmadan 2. phase kesiyoruz. Bak tekrar yazayım tek adım atmadan!! Bence sizin taktikte bir hata var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Çevir kazığı yanmasın mantığıyla karşınızı aptal yerine koymaya çalışmayın. 2 tank olduğu içinmişde alıyor götürüyormuşda bosun haraket etmesinin sebebi tankın altına devoruing flame çıkması o da 10 de bir gibi bişi ki 6 yarddlık bi alanı kapliyor tankin altından çıktığından 4 yard yürüttüğünde ateşin dışında oluyor ki emin ol 99% uptime yapabilirsin 10 dakikada bir Scourge strike Plague strike atmiyorsun scourge strike yada plague strike kullanmadan bi unholy rotasyonumu oluşturduğunu idda ediyorsun yani? Grobbulus içinde aynı şey geçerli. Eklenti : Frost 17/51/3 Gayet güzel performans verdi sunderli dummyde raidde deneyen oldumu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben denemeyi düşünüyordum da fırsat olmadı daha. debuffsız heroic dummyde dpsin nasıl o specle? EJ'deki frost dps threadde benden iyi gearlı insanların 3.4klara anca çıktıklarını görüyorum da, 51/2/18le 3300 stable dps yapıyorum self buffed, debuffsız dummye. bariz blood önde gibi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 phlox rica etsem buildi bi yerde hazırlayıp linkler msiin bi blood build gormek istiyor gonlum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 http://www.wowhead.com/?talent#jfVMVh0IcfofostMZfzohxc:ILGmMV kullandığım spec+glyphler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 dün 10man voa yaptım 10/61 ile. frost specin aynısını kullanan benden daha iyi gearlı bir dk vardı. ben 3,5k dps yaptım o 3,1k'da kaldı. çok mantıklı bir açıklama değil ama en azından fikir verir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 yok mu pvp yapan pati dk? 0/21/50 icy touch spam iş yapmıo artık eskisi gibi.. Blood PvP denedim çok güzel damage görülüyor.. death strike ile iyi heal yapabiliyorum fakat.. unholy daha iyi dayanıyo sanki.. blood biraz daha erken eriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 0/10/61 ile xt002'de 5-5,5k dps çıkıyor. ama bana 12/0/59 ile de çıkar gibi geldi. deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar