vimpir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Arkadaslar vistayi sevemedim bir turlu 4gb ram var xp x64 kullanan varmi tavsiye edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 neyi tavsiye eder miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 64bit xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 tavsiye etmem ben. driverlarda ve programlarda sıkıntı cekebiliyosun çok büyük ihtimalle. kurdum zamanında o yuzden geri kaldırmıştım. firefoxta ya da ie de 64 bit flash yok. daha doğrusu flash ın kendisinin 64 biti yok hala. en cok kullandıgın programlardan olan tarayıcını 32 bit kullandıktan sonra 64 bit işletim sistemi kullanmanın pek manası kalmıyor bana göre. ha performans farkı var mı diye sorarsan, bildiğime göre %15 lik bi performans artışı sağlıyormuş(bu fark 32 bit uygulamanın 32 bit ve 64 bit sistemde çalışmasında oluşan fark) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 yetemenk said: tavsiye etmem ben. driverlarda ve programlarda sıkıntı cekebiliyosun çok büyük ihtimalle. kurdum zamanında o yuzden geri kaldırmıştım. firefoxta ya da ie de 64 bit flash yok. daha doğrusu flash ın kendisinin 64 biti yok hala. en cok kullandıgın programlardan olan tarayıcını 32 bit kullandıktan sonra 64 bit işletim sistemi kullanmanın pek manası kalmıyor bana göre. ha performans farkı var mı diye sorarsan, bildiğime göre %15 lik bi performans artışı sağlıyormuş(bu fark 32 bit uygulamanın 32 bit ve 64 bit sistemde çalışmasında oluşan fark)sadece ram i gorur diye istiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 32bit xp yi 300-400mb lik kayipla kullan gitsin, hiz olarak bi fark yaratmaz(en azindan hissedilir), toplamda ayni anda hicbirzamanda 4gb lik process acmayacagini da dusununce gereksiz bi endise gibi geliyor bana. bunun tek istisnasi 1gb lik ekran karti, veya xfire ve sli konfigrasyonlarina sahipsen olur, o zmn 64bit kullan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 sadece ram için istiyosan çok gereksiz. 2 GB bile yetiyor XP üzerinde oyunlar için rahatlıkla. kaldı ki sen rami 3.2gb olarak kullanabileceksin o da yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 KHaRoN said: 32bit xp yi 300-400mb lik kayipla kullan gitsin, hiz olarak bi fark yaratmaz(en azindan hissedilir), toplamda ayni anda hicbirzamanda 4gb lik process acmayacagini da dusununce gereksiz bi endise gibi geliyor bana. bunun tek istisnasi 1gb lik ekran karti, veya xfire ve sli konfigrasyonlarina sahipsen olur, o zmn 64bit kullan derim.Ekran karti bu performans kaybi yasarmiyimki? vista kil ediyor beni ya:( hem xp 3,6 gorucekmiki? ram i http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3687 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 driver sıkıntı olabilir ve flash yok 64-bit işletim sistemleri için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 32 bit kursammi kurmasammi onu dusunuyorum simdi8-) sistem baya iyi cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 vistanın sağladığı avantaj dx10. bana dx10 un gereği yok diyosan 32bit kur keyfine bak. oyun için konuşuyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 yetemenk said: vistanın sağladığı avantaj dx10. bana dx10 un gereği yok diyosan 32bit kur keyfine bak. oyun için konuşuyorum sadece.sadece wow oynuyorum ne dersin yazikmi olur sence donanima:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Ekran kartin buysa eger 4gb ramle birlikte 32bit sistemin gorecegi ram 1900mb civari bisey olacaktir. Kesinlikle bu kart ve sistemle vista 64bit disinda birsey kullanman asiri sacma ve israf olacaktir. Birde sistem hakkinda hicbirsey soylemeden soru sorunca esas cevaba kadar luzumsuz onca mesajdan da kacinmak icin soru sorarken biraz dikkat etmek lazim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 KHaRoN said: Ekran kartin buysa eger 4gb ramle birlikte 32bit sistemin gorecegi ram 1900mb civari bisey olacaktir. Kesinlikle bu kart ve sistemle vista 64bit disinda birsey kullanman asiri sacma ve israf olacaktir. Birde sistem hakkinda hicbirsey soylemeden soru sorunca esas cevaba kadar luzumsuz onca mesajdan da kacinmak icin soru sorarken biraz dikkat etmek lazim sanki.64 bit xp den yola cikmistim mesaj yazarken ozgur olayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Boşver xp yi fln, git win7 64 bit 7077 sürümünü yükle. 2 haftadır kullanıyorum laptopta ne bir driver tanımamazlık yaptı ne de başka bir problem, her driveri kendi otomatik yükledi önüme bıraktı. Bi daa ne xp ne de vista aklına gelir. Tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Tavsiye istemişsin madem, Vista'ya alışmanı tavsiye ederim ben. Arayüzü hoşuna gitmiyorsa XP stiline, hatta 98 stiline bile dönebilirsin. Start menüsü ve kontrol panel de eski tasarıma döndürülebiliyor. En az 2GB ram olduğuna göre XP ile kıyasla ciddi performans farkı da olmaz. Hem yeni çıkacak Windows 7 de Vista'nın takipcisi olduğu için Vista'ya alışarak ileriye de yatırım yapmış olursun. Ayrıca, Vista x64 taş gibi (göreceli taş). (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ben 64bit XP kullaniyorum, bir sorunum olmadi su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mirage said: Ayrıca, Vista x64 taş gibi (göreceli taş). (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar